۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زن جوان در مشهد چگونه از تله مرگبار قاتل برنجی گریخت؟

  • کد خبر: ۳۰۳۵۹۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
  • ۱
زن جوان در مشهد چگونه از تله مرگبار قاتل برنجی گریخت؟
«قاتل برنجی» در ادامه اعترافات تکان دهنده خود راز یک قتل نافرجام دیگر را در حالی فاش کرد که طعمه ۳۲ ساله وی به طرز عجیبی از چنگ مرگ گریخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، زن جوانی که مادر و خواهرش طعمه «قتل‌های برنجی» شده‌اند، درباره ماجرای قتل نافرجام خود به کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد گفت: مدتی بعد از آن که مادرم در آبان سال ۱۴۰۰ بر اثر عوارض ناشی از مسمومیت دارویی جان خود را از دست داد، من هم دچار نوعی بیماری زنانگی شدم و حالم خوب نبود؛ به همین خاطر نزد پزشک رفتم و دارو‌های تجویزی او را مصرف می‌کردم، اما در این میان «مهران-ر» (قاتل برنجی) که شوهرخواهرم بود، مدام اصرار می‌کرد تا از قرص‌های چرک خشک کن (آنتی بیوتیک) استفاده کنم. او شخصیتی داشت که وقتی روی موضوعی متمرکز می‌شد، آن قدر با اعصاب طرف مقابل بازی می‌کرد تا به هدفش برسد و خواسته اش اجرا شود. به قول معروف خیلی روی اعصاب بود به همین خاطر هم برای مصرف کپسول چرک خشک کن اصرار می‌کرد که بالاخره پذیرفتم و او طوری کپسول را از درون خشاب قرص بیرون کشید که به هیچ وجه مشکوک نشدم؛ اما زمانی که قرص را مصرف کردم گویی مویرگ‌های سرم تکان خورد!

حالم دقیقا شبیه حال مادرم قبل از مرگ بود! و من هم حس و حال و درد‌های وحشتناکی را تحمل می‌کردم که مادرم از آن درد سخن می‌گفت.

به همین خاطر بلافاصله از خواهرم خواستم هرچه سریع‌تر مرا به بیمارستان برسانند! می‌گفتم حالم مانند درد‌های مادر است و مرگ به سراغ من هم می‌آید! در بیمارستان هم وقتی علت را پرسیدند به کادر درمانی گفتم علاوه بر دارو‌هایی که پزشک تجویز کرده، قرص دیگری را هم مصرف کرده‌ام که یکی از آشنایان به من داد! ولی از مهران نام نبردم! آن‌ها هم علت مسمومیت را تداخل دارویی تشخیص دادند و من بستری شدم؛ اما خوشبختانه بعد از ۴روز از مرگ نجات یافتم. با وجود این، حتی بعد از مرگ ۲ خواهرم نیز هیچ گاه به مهران مشکوک نشدم! و نمی‌دانستم او «قاتل برنجی» است ولی زمانی که از طریق روزنامه خراسان در جریان اعترافات وحشتناک او قرارگرفتم، تازه فهمیدم که آن کپسول چرک خشک کن همان قرص برنج بود و من به طرز عجیبی از چنگ مرگ گریخته‌ام!...

کارآگاهان زبده دایره قتل عمد پلیس آگاهی مشهد که طی روز‌های گذشته و با بررسی‌های نامحسوس در پرونده‌های پزشکی اطرافیان «قاتل برنجی»، ابعاد این ماجرای هولناک را کنکاش کرده بودند، با دستور ویژه قاضی وحید خاکشور (قاضی پرونده قتل‌های برنجی) تحقیقات تخصصی را به سرپرستی سرهنگ نجفی برای کشف زوایای پنهان جنایت‌های احتمالی دیگر وی ادامه دادند و در حالی به سرنخ‌های مهمی از قتل نافرجام زن۳۲ ساله رسیدند که متهم مانند همیشه سعی داشت این جنایت‌های هولناک را پنهان کند، اما او با راهنمایی‌های تجربی مقام قضایی دوباره مقابل استوار یکم شفاعی (افسرپرونده) نشست و با مشاهده دلایل و مدارک مستند، راز قتل نافرجام یکی دیگر از طعمه‌های خود را فاش کرد.

او گفت: دلیل خاصی برای قتل خواهرزنم نداشتم و خودم هم نمی‌دانم که چرا تصمیم به قتل او گرفتم ولی مانند قربانیان دیگر، کپسول حاوی قرص برنج را به او نیز به بهانه بهبود بیماری خوراندم ولی او بعد از انتقال به بیمارستان زنده ماند!

تحقیقات بیشتر برای ریشه یابی دیگر جنایت‌های احتمالی این متهم خطرناک با دستور‌های قاطع قضایی و زیرنظر سرهنگ محمدرضا فدائیان (رئیس پلیس آگاهی مشهد) همچنان ادامه دارد و گروه کارآگاهان بررسی‌های موشکافانه‌ای را برای یافتن سرنخ‌هایی از کلاف پیچیده این پرونده جنایی آغاز کرده‌اند.

در همین حال جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی که به طور ویژه بر روند تحقیقات جنایی نظارت دارد، از شهروندان خواست چنان‎چه افرادی از سال ۹۰ تاکنون با متهم مذکور (قاتل برنجی) ارتباط داشته‌اند و نزدیکان و اطرافیان آن‌ها به طرز مشکوکی فوت کرده‌اند، برای بررسی موضوع به اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد مراجعه کنند.

سردار سرتیپ دوم احمدنگهبان افزود: همه اظهارات مطلعان در پرونده مذکور به طور محرمانه مورد بررسی قرار می‌گیرد و هویت آنان به هیچ وجه افشا نخواهد شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
0
0
لطفا زنان خانه دار را حمایت کنید وبیمه درمانی ومکمل وتکمیل شان را قانونی کنید و کارت یا دفتر چه برایشان صادر کنین باسپاس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->