مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

زنان خانه‌دار چگونه می‌توانند مستمری بازنشستگی داشته باشند؟

  • کد خبر: ۳۰۳۶۱۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
  • ۲
زنان خانه‌دار چگونه می‌توانند مستمری بازنشستگی داشته باشند؟
یکی از دغدغه‌های بانوان غیرشاغل، داشتن بیمه بدون نیاز به داشتن شغل است تا بتوانند در صورت نیاز برای جبران هزینه‌های خود از بیمه استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیمه ضمانتی برای روز‌های سخت افراد است. امروزه یکی از دغدغه‌های بانوان خانه‌دار یا حتی بانوان ازکارافتاده، نداشتن حقوق بازنشستگی است.

زنان خانه‌دار اگرچه در خانه هستند، اما شغل سنگینی دارند و درعین‌حال، زحماتشان دیده نمی‌شود و کمتر به آن‌ها توجه می‌شود؛ گویی کار‌هایی که انجام می‌دهند وظیفه‌شان است، درحالی‌که این‌گونه نیست و باید به زنان خانه‌دار همچون زنان شاغل نگاه کرد.

این طرح اگرچه از دهه ۸۰ شروع شده، اما ثمره آن به صورت جدی در یکی،دو سال گذشته دیده می‌شود. تأمین امنیت اقتصادی زنان به‌خصوص در دوران پیری و ازکارافتادگی از مزایای بیمه برای زنان خانه‌دار است.

حقوق بازنشستگی زنان خانه‌دار، مستمری ماهانه‌ای است که پس از واریز و پرداخت حق بیمه زنان خانه‌دار و با رسیدن به سن بازنشستگی موردنظر سازمان تأمین اجتماعی، به زنان، پرداخت می‌شود.

صفرتاصد بیمه زنان خانه‌دار

مدیرکل تأمین اجتماعی استان خراسان رضوی به مناسبت روز بیمه، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز گفت: زنان خانه‌دار، دختران و دانشجویان، مانند بسیاری از اقشار کشور می‌توانند از طریق طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات این سازمان استفاده کنند.

مهدی شفیعی با بیان اینکه در این نوع بیمه، اشتغال نیاز نیست، گفت: حداقل سن ۱۸ سال و حداکثر سن ۵۰ سال است؛ انتخاب و پرداخت حق بیمه ماهیانه با یکی از نرخ‌های (۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد حداقل دستمزد) محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: نرخ حق بیمه ۱۲ درصد شامل تعهدات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی می‌شود. نرخ دیگر ۱۴ درصد است که تعهد بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی برای آن تعریف شده است. کامل‌ترین نوع تعهدات بیمه‌ای در نرخ ۱۸ درصد است که شامل بازنشستگی ازکارافتادگی و فوت است. البته این نرخ‌ها فقط مربوط به سهم بیمه شده است و علاوه بر آن، دو درصد نیز سهم کمک دولت است که از بیمه‌شده مطالبه نمی‌شود و دولت آن را پرداخت می‌کند.

وی با بیان امتیازات بانوان در حوزه بازنشستگی تأمین اجتماعی افزود: بانوان بازنشسته یا ازکارافتاده کلی در صورت فوت همسر به صورت هم‌زمان، می‌توانند علاوه بر مستمری بازنشستگی یا ازکارافتادگی کلی خود، مستمری همسر مرحومشان را نیز دریافت کنند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان خراسان رضوی گفت: چنانچه زن و شوهر هر دو بیمه‌پرداز تأمین اجتماعی باشند، در صورت فوت آن‌ها، فرزندان تحت تکفل می‌توانند هم‌زمان هر دو مستمری پدر و مادر را دریافت کنند.

شفیعی بیان کرد: بانوان بیمه‌شده (بیمه زنان خانه‌دار)، می‌توانند مستمری والدین خود را در زمان بیمه‌پردازی، دریافت نمایند. چنانچه بانوان به‌تبع بیمه‌پردازی والدین یا همسر، تحت پوشش درمان باشند، می‌توانند بدون پرداخت حق سرانه درمان کماکان از خدمات درمانی تأمین اجتماعی استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
0
1
شایسته است زنان خانه دار از د رمان. بیماری‌های خود دغدغه نداشته باشند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
0
0
کاش یه قانونی بود فعالیت زنان خانه دار از مشاغل سخت محسوب می شد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->