مصر با ایران برای برگزاری نشست درباره فلسطین تماس گرفت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلوگرم شمش طلا در هنگ مرزی تایباد خراسان‌رضوی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تایید طرح اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره عفو «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» افشای نقشه‌های اوکراین برای کشاندن ناتو به درگیری مسلحانه با روسیه وزیر کشور: تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیستیم آیت الله علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است ارجاع استیضاح همتی به کمیسیون اقتصادی مجلس | مجلس تا کنون فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده است محمدرضا بهرامی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه شد پیروزی انقلاب اسلامی پایه‌گذار اندیشه‌ای الهام بخش زمان و مکان دقیق تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و شیخ صفی‌الدین اعلام شد ابعاد جدید رسوایی درز اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم پیام بانوی ایرانی که از برنامه حسینیه معلی به رژیم صهیونیستی رسید + تصویر استعفای رئیس جمهور رومانی برای جلوگیری از بحران جان باختن ۵۱ نفر در تصادف یک دستگاه اتوبوس در گواتمالا (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تعویق آزادی اسرای رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: وعده‌هایی را که دادم، فراموش نکرده‌ام ویدئو | دیدار خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند با رهبر معظم انقلاب نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در مشهد برگزار شد | مردم؛ پای کار انقلاب + ویدئو قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو
سرخط خبرها

سردار سیاری: در اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا، نیاز به تبیین مواضع گروه‌های فعال دانشجویی داریم

  • کد خبر: ۳۰۳۹۵۵
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
سردار سیاری: در اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا، نیاز به تبیین مواضع گروه‌های فعال دانشجویی داریم
جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در موضوعاتی از قبیل اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا، نیاز به تبیین مواضع گروه‌های فعال دانشجویی داریم. انجمن‌های علمی نیاز است در کنار وظایف خود، به سایر موضوعات موردنظر رهبر انقلاب اسلامی توجه داشته باشند.
رضا میرزاده
نویسنده رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم پایانی مسابقه ملی دادگاه مجازی (موت کورت) که امروز (۱۶ آذر ۱۴۰۳) و هم‌زمان با روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار «مهدی سیاری» جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گرامیداشت روز دانشجو خاطرنشان کرد: واقعه روز دانشجو که مصادف با حضور نیکسون در ایران اتفاق افتاد و به شهادت سه نفر از دانشجویان منجر شد، نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنی دشمن با ما تغییر نکرده و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا در این مسیر حرکت کرده است. هدف دشمن هم که براندازی نظام جمهوری اسلامی و مخالفت با اساس نظام است، تغییر نکرده است.

سردار سیاری افزود: آمریکا با اساس نظام جمهوری اسلامی مخالف است و آنچه را در مقابل آن تغییر داده، روش‌های براندازی بوده است. امروز مدل براندازی جنگ ترکیبی است و حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، علمی، سیاسی و امنیتی را مورد هدف قرار داده است.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی در مورد وظایف دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشجویی گفت: ایشان فرمودند عموم دانشجویان را به سوءظن به جریان رسانه‌ای دشمن توصیه می‌کنم. دشمنان با هزینه‌های گزاف، جریان رسانه‌ای پیچیده گسترده‌ای را علیه نظام تدارک دیده‌اند که هدف اصلی آن، پوشاندن نقاط مثبت و برجسته‌سازی نقاط ضعف برای ایجاد یأس و ناامیدی در مردم و جوانان است.

وی افزود: امروز دشمن چهار راهبرد «بحران مشروعیت»، «بحران مقبولیت»، «بحران امنیتی» و «بحران ناکارآمدی» را با هدف ایجاد یأس و ناامیدی و براندازی نظام در دستور کار قرار داده است. دشمن دانشگاه را بستر بسیار مناسبی برای بحران مشروعیت می‌داند. در جریان‌های ۱۴۰۱ دشمن در جنگ ترکیبی همه توان خود اعم از اطلاعاتی و رسانه‌ای و عملیات روانی را پای کار آورد و ۳ سرویس آمریکا و رژیم صهیونیستی و انگلیس، طراحی فتنه را در دستور کار قرار دادند و تمرکز آن را نیز بر بی‌ثبات‌سازی در داخل گذاشتند.

باید سال ۱۴۰۳ را به عنوان اقتدار نظام جمهوری اسلامی ثبت کنیم

جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ستاد نفوذ در پایان سال ۱۴۰۱ به جمع‌بندی رسید که امکان براندازی نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد. اما این برنامه را در دستور کار قرار داد تا با بی‌ثبات‌سازی، ایران را تضعیف کند. در راهبرد‌های آن‌ها نیز انزوای سیاسی، اجماع‌سازی علیه ایران و بی‌ثبات‌سازی در داخل مورد توجه قرار گرفت. در پایان ۱۴۰۲ از انزوای سیاسی و اجماع‌سازی علیه ایران نیز ناامید شدند و در سال ۱۴۰۳ بر بی‌ثبات‌سازی در داخل تمرکز کردند.

وی افزود: باوجود همه حوادث و اتفاقاتی که برای ما پیش آمد و برنامه‌ریزی‌هایی که دشمن برای این موضوع در دستور کار داشت، باید سال ۱۴۰۳ را به عنوان اقتدار نظام جمهوری اسلامی ثبت کنیم. باوجود آنکه رئیس جمهور ایران به شهادت رسید، انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان به‌تازگی برگزار شده بود و مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در دوره جدید شکل نگرفته بود، انتخاباتی برگزار شد که نسبت به همه انتخابات در امنیت و سلامت بی‌نظیر بود.

تشکل‌های دانشجویی روشنگری کنند

سردار سیاری در بخش دیگری از سخنان خود به مسئولیت‌های دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی مبتنی بر سخنان رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در موضوعاتی از قبیل اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا، نیاز به تبیین مواضع گروه‌های فعال دانشجویی داریم. انجمن‌های علمی نیاز است در کنار وظایف خود، به سایر موضوعات موردنظر رهبر انقلاب اسلامی توجه داشته باشند.

وی افزود: دشمن به‌شدت بر دانشگاه‌ها تمرکز کرده است و باید دانشگاه‌ها و تشکل‌ها نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند. دشمن مشروعیت نظام را با تمرکز بر دانشگاه در دستور کار دارد و از این رو، نیاز به روشنگری و تبیین داریم.

سردار سیاری با اشاره به وقایع اخیر سوریه خاطرنشان کرد: در موضوع سوریه، نقش رسانه جدی بود و اصلی‌ترین نقش را بر عهده داشت و عملیات روانی سنگین آن‌ها باعث شد ارتش سوریه عقب‌نشینی کند. امروز فضای مجازی و جنگ رسانه‌ای در کنار توان اطلاعاتی، موردتأکید دشمن است و باید این نقش رسانه‌های دشمن برای تغییر افکار عمومی جامعه را خنثی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->