افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست
سرخط خبرها
وزیر راه و شهرسازی:

۳۰ درصد از خانوار کشور مستاجر هستند/ تمام واحد‌های مسکن مهر تا آبان به مردم تحویل داده می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۳۹۸
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
۳۰ درصد از خانوار کشور مستاجر هستند/ تمام واحد‌های مسکن مهر تا آبان به مردم تحویل داده می‌شود
وزیر راه و شهرسازی جزییات بسته حمایتی دولت از بازار مسکن را تشریح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به لزوم تسهیل سیاست‌های انبساطی در بخش مسکن گفت: سیاست‌هایی باید در دستور کار قرار بگیرد تا هرچه سریعتر افراد فاقد مسکن صاحبخانه شوند. در حال حاضر ۳۰ درصد خانوار کشور مستاجر هستند که این عدد در تهران به ۴۳ درصد می‌رسد.
 
محمد اسلامی پس از اتمام جلسه بررسی راهکار‌های کنترل بازار مسکن اظهار داشت: بحث و دغدغه مسکن با رشد حباب‌گونه‌ای که این روز‌ها پیدا کرده به دغدغه ملی تبدیل شده از این رو رئیس جمهور برای رفع این دغدغه کمیته‌ای را تشکیل داده‌اند تا اجرای راهکار‌های موثر برای بازار مسکن در دستور ستاد اقتصادی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه بخشی از افزایش قیمت مسکن به دلیل رشد تقاضای غیرموثر در بازار است، گفت: عده‌ای برای تبدیل پول به سرمایه، ورود تهاجمی به بازار مسکن انجام دادند و باید محیط دیگری برای این پول‌ها فراهم شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به لزوم تسهیل سیاست‌های انبساطی در بخش مسکن گفت: سیاست‌هایی باید در دستور کار قرار بگیرد تا هرچه سریعتر افراد فاقد مسکن صاحبخانه شوند. در حال حاضر ۳۰ درصد خانوار کشور مستاجر هستند که این عدد در تهران به ۴۳ درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: برای کسانی که حقوق ثابت دریافت می‌کنند شرایط مستاجری سخت‌تر شده و کرونا باعث شد عده‌ای درآمد‌های متصور شده را نداشته باشند؛ بنابراین با وجود تمام این مشکلات امروز درباره نقشه حمایتی دولت از این جمعیت تصمیماتی گرفته شد.

اسلامی با اشاره به تشکیل کمیته فنی متشکل از وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، سازمان برنامه بودجه و وزارت شهرسازی برای کنترل بازار مسکن اظهار داشت: تسهیلاتی در نظر گرفته شده تا بتوان از بحران فعلی عبور کرد.

وزیر راه و شهرسازی درباره سیاست‌های انقباضی بازار مسکن گفت: به دنبال آن هستیم که سختگیری‌ها در ارائه تراکم رفع شود و همچنین شهرداری‌ها هرچه سریعتر در صدور پروانه ساختمانی عمل کنند. همچنین اعطای تسهیلات بانکی به سازندگان سریعتر انجام شود.

اسلامی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های ما برای افزایش عرضه این است که از تمام دارندگان پروژه‌های نیمه‌تمام مسکونی و مالکان اراضی درخواست کرده‌ایم وارد پروژه‌های مسکن ملی شوند تا ساخت و ساز تداوم پیدا کند.

وی با بیان اینکه تامین مسکن دهک‌های یک و دو را از طریق سازمان‌های حمایتی دنبال می‌کنیم، گفت: دهک‌های ۳ تا ۷ از طریق پروژه مسکن ملی و تسهیلات دولتی می‌توانند صاحبخانه شوند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: دستگاه‌های دولتی طبق قانون باید اراضی خود را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند. همچنین رئیس جمهور به وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد تا اراضی محدوده شهری را برای تولید مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهد؛ بنابراین با این اقدامات رویش سنگینی در جهت تسهیلات ساخت و ساز انجام شده است.

وی از پایان ساخت مسکن مهر در آبان ماه خبر داد و گفت: تمام واحد‌های مسکن مهر به استثنای واحد‌هایی که دارای مشکل حقوقی هستند تا آبان ماه به مردم تحویل داده می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه یکی از مهمترین مباحث جلسه امروز بحث کنترل قیمت مصالح و نهاده‌های ساختمانی بود، گفت: ستاد تنظیم بازار و وزارت صمت باید نسبت به کنترل قیمت مصالح اقدام کنند تا با افزایش لجام‌گسیخته قیمت مصالح مواجه نشویم. عده‌ای به بهانه افزایش قیمت مصالح، دستمزد و ارز بدون هیچگونه ملاحظه‌ای قیمت مسکن را افزایش می‌دهند و موجب برهم زدن آرامش روحی و روانی مردم شده‌اند. از این رو قرار است این موضوع ساماندهی شود.

اسلامی ادامه داد: در جلسه امروز بحث فراوانی عرضه زمین، ارائه تسهیلات به سازندگان و تسهیل و تشویق مجوز‌های ساخت و ساز مطرح شد.

وی افزود: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سامانه مسکن ملی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۸۰۰ هزار نفر واجد شرایط بودند که واجدان شرایط تابستان امسال به پروژه مسکن ملی وصل خواهند شد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از اقدامات جدی ما روانسازی در ارائه تراکم ساخت و ساز است، گفت: سیاست این است که تراکم بالاتری ارائه شود تا جذابیت سرمایه‌گذاری در بخش مسکن افزایش یابد.

اسلامی اظهار داشت: مجموعه بسته‌های حمایتی ما امروز تقدیم رئیس جمهور شد و امیدواریم راهکار‌های متصور شده در این بسته در بازار پاسخگو باشد.

وی با تاکید بر اینکه مالکان در بحث اجاره واحد‌های خود، انصاف و رضای خدا را در نظر بگیرند، گفت: با کمک اتحادیه املاک، مستاجران و مالکان بازار اجاره به تعادل می‌رسد. نکته مهم این است که اگر افراد رعایت حال هم را کنند، خداوند هم به رزق موجران منصف برکت می‌دهد.

منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->