نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

سردار گودرزی: سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد یورویی برای بهبود امنیت مرزی یک ضرورت است

  • کد خبر: ۳۰۴۱۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
سردار گودرزی: سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد یورویی برای بهبود امنیت مرزی یک ضرورت است
فرمانده مرزبانی فراجا گفت: هوشمندسازی مرز‌ها از اولویت مرزبانی و در حال انجام است که در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و ۳ میلیارد یورو اختصاص یافت تا در سه سال به اتمام برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدعلی گودرزی امروز (۱۷ آذر ۱۴۰۳) در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان، اظهار کرد: مردم ولایت‌مدار کردستانی در طول تاریخ همواره مرزداران غیوری بوده‌اند که در راستای حفظ مرز‌ها جانفشانی کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های قدرت فرهنگ است که کردستانی‌ها مردمانی خوب با فرهنگ و فرهنگی هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه اقتصاد مولفه بعدی است که دولت در این راستا زحمات زیادی کشیده است، گفت: اگرچه در مرز‌ها با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، که البته این مهم ناشی از شرایط سخت و خشن و وضعیت توپوگرافی استان است.

وی با اشاره به اینکه امروز به واسطه نگاه ویژه نظام در نقطه صفر مرزی شاهد توسعه خوبی در زمینه‌های مختلف هستیم و خدمات گاز، آب و برق به مردم ارائه شده البته مرزنشینان نیز همواره یاور مرزبانان هستند.

گودرزی اضافه کرد: امنیت از دیگر مولفه‌های قدرت است که در همه مرز‌ها پایدار است این امنیت پایدار در شرایطی در کشور ما وجود دارد که دشمنان به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای خدشه‌دار کردن امنیت ایران عزیز هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه کرد‌ها غیرتمند هستند و به فرموده رهبر معظم انقلاب، قدیمی‌ترین قوم ایرانی هستند، گفت: مردم این دیار در سخت‌ترین شرایط مقابل ضدانقلاب که دنبال جدایی‌طلبی بودند ایستادند.

وی با بیان اینکه ضدانقلاب امروز دنبال قوم‌زدایی و امیدزدایی هستند، گفت: با وجود تمام توطئه‌ها دشمنان مردم غیور ایران اجازه ندادند وجبی از خاک کشور به دست دشمن بیفتد و نقشه‌ها و توطئه‌ها را یکی بر دیگری خنثی کردند.

قانون تجارت مرزی هر چه سریع‌تر اجرا شود

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: هوشمندسازی مرز‌ها از اولویت مرزبانی است که در حال انجام است در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و ۳ میلیارد یورو اختصاص یافته تا در سه سال به اتمام برسد.

وی خاطرنشان کرد: قانون تجارت مرزی هر چه سریع‌تر اجرایی شود تا وضعیت معیشتی مرزنشینان بهبود پیدا کند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه در سال گذشته برای ۲۴ نفر از کوله‌بران مشکل ایجاد شده بود که تنها یک نفر آنها کرد بود، افزود: در طول تاریخ مرزنشینان در کنار مرزبان بوده و هستند.

وی عنوان کرد: از مسئولان عراقی می‌خواهیم تا در استان کردستان یا آذربایجان غربی مشکل مرز‌های ایران بررسی و عدم نظارت‌ها از آنطرف با برنامه‌ریزی مناسب برطرف شود.

فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: مرز‌ها حرمت دارند و به مثابه ناموس کشور و دفاع از آن لازم‌الاجرا است.

وی با بیان اینکه وقتی اسلحه‌ای وارد کشور می‌شود، باید جلوی آن را گرفت، اذعان کرد: اخیرا در یکی از نقاط مرزی در کوله‌ای ۱۳۰ و ۱۸۰ کلت کشف شد، اما وقتی سئوال پرسیدیم کوله‌بر نمی‌دانست چه چیزی در کوله‌اش است و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای کوله‌بری گرفته بود، باید تلاش کنیم بازارچه‌های مرزی ایجاد شود و ما نیز امنیت مرزنشینان را تامین می‌کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->