نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری
سرخط خبرها

طرح استیضاح رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی در آستانه ناکامی

  • کد خبر: ۳۰۴۱۷۶
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
طرح استیضاح رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی در آستانه  ناکامی
حزب حاکم کره‌جنوبی پس از تحریم جلسه رای‌گیری طرح استیضاح «یون سوک یول» رئیس جمهوری این کشور در پی اقدام به برقراری حکومت نظامی، تلاش مخالفان برای تصویب این طرح را در آستانه شکست گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که حزب حاکم کره جنوبی امروز شنبه تصمیم گرفت طرح استیضاح یون و لایحه تحقیقات درباره فساد مالی بانوی اول را رد کند.

در صورت ناکام ماندن طرح استیضاح یون در جلسه امروز پارلمان، مخالفان قصد دارند یک رای گیری دیگر در روز چهارشنبه این هفته برگزار کنند.

هنگام رای گیری امروز برای استیضاح رئیس جمهوری، اعضای حزب حاکم با تحریم جلسه، پارلمان را ترک کردند و کمتر از دو سوم نمایندگان در صحن باقی ماندند.

برخی از افراد هنگامی که اعضای حزب یون جلسه را ترک می‌کردند بر سر آنها فریاد زده یا به آنها ناسزا می‌گفتند.

آن چول-سو تنها نماینده‌ای از حزب حاکم بود که پارلمان را ترک نکرد هر چند مخالفان به غیر از آرای خود به هشت رای دیگر نیاز داشتند تا بتوانند استیضاح رئیس جمهوری را تایید کنند.

با شروع رای گیری ۲ نفر دیگر از اعضای حزب حاکم به صحن پارلمان بازگشتند و رای مخفی خود به استیضاح را در صندوق انداختند.

رهبر حزب مخالفان در جریان جلسه از اعضای حزب حاکم که هفته گذشته به برقراری حکومت نظامی رای مخالف داده بودند خواست تا به پارلمان برگشته و رای بدهند.

قانونگذاران از تحریم جلسه رای گیری توسط اعضای حزب حاکم به شدت انتقاد کرده و گفتند: این نادیده گرفتن خواسته مردم است. این بی احترامی به مردم و مجمع ملی (پارلمان) است. به عنوان نماینده، شما نباید این کار را انجام دهید.

ساعاتی قبل از اینکه مجلس ملی کره جنوبی رای گیری را انجام دهد، مناطق اطراف پارلمان پر از معترضانی بود که خواهان استیضاح یون سوک یول بودند.

تجمع‌های امروز در حوالی مجلس ملی کره جنوبی قرار بود بزرگترین راهپیمایی تا کنون باشد و با شروع آن، حال و هوای یک جشنواره حاکم بود چرا که بسیاری از والدین فرزندان خردسال خود را به همراه آورده بودند.

صفحه‌های نمایش بزرگ و سیستم‌های صوتی در امتداد مسیر منتهی به مجلس ملی نصب شده بودند و جمعیت زیاد معترضان با وجود سرمای هوا با شعار‌ها و آهنگ‌هایی خواستار استیضاح یون بودند.

درحالیکه حزب حاکم «قدرت مردم» رای گیری برای استیضاح را تحریم کرد، هان دونگ هون رهبر این حزب با بیان اینکه یون دیگر در شرایطی نیست که بتواند وظایف عمومی را انجام دهد تاکید کرد که استعفای وی اجتناب‌ناپذیر است.

رهبر حزب حاکم روز جمعه اظهار کرد: اگر یون در مسند ریاست جمهوری بماند، خطر تکرار اقداماتی مانند اعلام حکومت نظامی وجود دارد و جمهوری کره و شهروندانش را در معرض خطر بزرگی قرار می‌دهد.

اظهارات هان چرخشی قابل توجه در مواضع قبلی وی است که پیشتر گفته بود با استیضاح رئیس جمهوری مخالف است. روز جمعه مشخص شد که نام هان و چند مقام دیگر در فهرست افرادی بوده که قرار است پس از اعلام ناگهانی حکومت نظامی توسط یون در روز دوشنبه هفته گذشته بازداشت شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->