«مرد عینکی» امشب (۱۷ مرداد) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار بسته اینترنت هدیه خبرنگاران فعال شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت جسمی محمود فرشچیان (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) حضور سریال وحشی در بخش رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو خبرنگار جسور، رسانه اثرگذار بازنمایی، حقیقت و رسالت‌ خبرنگار آخرین اخبار از وضعیت سلامتی استاد محمود فرشچیان (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) «برادر کوچک من»، بهانه‌ای برای جمع‌شدن استعدادهای کودکان و نوجوانان استاد فرشچیان به کما رفت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«سه خواهرون»؛ روایت ایستادگی زنان در مسیر سخت زندگی است

  • کد خبر: ۳۰۴۲۴۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۷
«سه خواهرون»؛ روایت ایستادگی زنان در مسیر سخت زندگی است
نویسنده کتاب «سه خواهرون»، از روایت زندگی سه خواهر سخن گفت که همسرانشان را در جنگ از دست داده‌اند ولی با همدلی و استواری، مسیر سخت زندگی را طی می‌کنند.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز، مریم قربانزاده امشب در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «سه خواهرون» در تالار شهر مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا نیوز گفت: این کتاب به تشریح روایت زندگی سه خواهر پرداخته است که هر سه، در مقطعی از زمان، همسران خود را در جنگ از دست داده‌اند.

او با اشاره به عمق این داستان، تأکید کرد: این روایت، تنها داستانی از یک خانواده نیست، بلکه نمایی از یک الگوی اصیل ایرانی است که در آن خانواده با همدلی و استواری، مسیر سخت زندگی را طی می‌کنند.

وی گفت: این روایت، قصه‌ای است از لحظه‌ای که همسران این سه خواهر شهید می‌شوند، تا اکنون و آینده‌ای که این خانواده همچنان کنار هم ایستاده‌اند.

قربانزاده ادامه داد: در این میان برادر‌ها نیز نقش پدر را ایفا می‌کنند، خواهر‌ها مادری می‌کنند، و حتی شوهرخواهر‌ها در این مسیر همراهی و همدلی دارند. این میزان وابستگی و انسجام، نمایانگر جوهره‌ای است از فرهنگ و هویت خانواده ایرانی که در سایه همدلی و ایستادگی، از غم‌ها و کمبود‌ها عبور کرده و شادی‌های کوچک و بزرگ را در کنار هم تجربه می‌کنند.

وی همچنین افزود: مواجهه من با نمونه‌هایی مانند خواهران دهقانی یا دیگر همسران شهدا، در واقع پاسخ به این سوال است که زن ایرانی چگونه توانسته است بحران‌های زندگی را مدیریت کند، بدون اینکه خدشه‌ای به وطن‌دوستی، شخصیت، خانواده یا آرمان‌هایش وارد شود.

نویسنده کتاب «سه خواهرون» اشاره داشت: این زنان، ستون‌های استواری هستند که هر کدام‌شان می‌توانند سوژه صد‌ها کتاب باشند.

وی یادآور شد: روایت ما روایت جنگ نیست، بلکه روایت اجتماعی دفاع مقدس است؛ و هیچ‌کس به اندازه زنان نمی‌تواند این روایت اجتماعی را بازگو کند؛ زنانی که در نبود مردانشان، همچنان جنگ برایشان تمام نشده است.

قربانزاده در پایان ابراز امیدواری کرد که چنین داستان‌هایی در قالب کتاب‌ها و مستندها، بیشتر مورد توجه قرار گیرد و فرهنگ ایستادگی و همدلی ایرانی به نسل‌های آینده منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->