قتل پدر بر اثر اختلافات خانوادگی در لرستان صالحی امیری در نیشابور: کاوش‌های باستان شناسی در پهنه تاریخی نیشابور مجددا آغاز خواهد شد تولید سالیانه ۳۵۰ میلیون دُز انواع واکسن در مشهد | سه محصول دانش‌بنیان جدید به تولید انبوه رسید مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خوزستان فردا (سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غیرحضوری شد داشتن دندان‌های سالم؛ تقویت اعتماد به نفس عضو ستاد ملی زن و خانواده: خانواده مهمترین اولویت جامعه ایران است آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟
سرخط خبرها

صدور هشدار در خصوص تداوم آلودگی هوای مشهد و ۹ کلانشهر دیگر (۱۸ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۴۳۹۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
صدور هشدار در خصوص تداوم آلودگی هوای مشهد و ۹ کلانشهر دیگر (۱۸ آذر ۱۴۰۳)
سازمان هواشناسی درباره افزایش آلودگی هوا در ۱۰ کلانشهر و بارش باران و وزش باد در هشت استان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا دوشنبه (۱۹ آذرماه) در کرج، قم، تهران، اصفهان، مشهد و اهواز، سه‌شنبه (۲۰ آذرماه) در اصفهان، اهواز، ارومیه و تبریز، چهارشنبه (۲۱ آذرماه) در تهران، ارومیه، تبریز، اهواز، یزد، اصفهان، قم، کرج، اراک و مشهد و پنج‌شنبه (۲۲ آذرماه) در تهران، تبریز، ارومیه، کرج، قم، اراک، اهواز، اصفهان، یزد و مشهد پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها دوراز انتظار نیست.

در استان‌های تهران و البرز در بازه زمانی بعدازظهر دوشنبه تا پیش از ظهرِ سه‌شنبه به سبب حاکمیت جریاناتِ شمالِ غربی و شمالی از غلظت آلاینده‌ها به‌طور نسبی و موقتی کاسته می‌شود.

به توصیه سازمان هواشناسی مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: وقوع رگبار باران، در نواحی گرمسیر با رعد و برق، وزش باد شدید موقت، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف یک‌شنبه در نیمه جنوبی آذربایجان غربی، نیمه جنوبی آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان و شمال استان‌های کرمانشاه و همدان، دوشنبه در کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، لرستان، همدان، مرکزی، خراسان شمالی، چهارمحال بختیاری، غرب اصفهان، شمال شرق خوزستان، شمال سمنان، گیلان، مازندران و گلستان و سه‌شنبه در شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات سمنان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست وجود دارد.

سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای به‌ویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط (ترجیحا پرهیز) از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، تسریع در برداشت محصولات کشاورزی، تنظیم ارتفاع کندو‌های زنبور عسل از سطح زمین، آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار آمده است: وزش باد نسبتا شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک و در جنوب شرق با کاهشِ نسبی دما یک‌شنبه در نوار شرقی خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی استان‌های کرمان و هرمزگان، دوشنبه در مرکزی، چهارمحال بختیاری، غربی اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد، سه‌شنبه در نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی استان‌های کرمان و هرمزگان و چهارشنبه در نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی استان‌های کرمان و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به کاهش شعاع دید و کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال اشاره کرد.

به توصیه سازمان هواشناسی پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و آموزشی، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و اطمینان از سالم بودن پوشش پلاستیکی در گلخانه‌ها و استحکام سازه‌ها در سالن‌های پرورشی در دستور کار قرار گیرد.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->