معاون وزیر علوم در مشهد: از جمله ویژگی‌های شاهنامه «اعتدال» شاهنامه است آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟
سرخط خبرها

اهدای اعضای نوجوان مشهدی که در شب تولدش تصادف کرد

  • کد خبر: ۳۰۴۴۶۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۳
اهدای اعضای نوجوان مشهدی که در شب تولدش تصادف کرد
زنی جوان که اعضای بدن فرزند نوجوانش را اهدا کرده است، می‌گوید از این کار احساس رضایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن جوان که در سوگ پسر نوجوانش سیاه پوش بود با بیان این ماجرای شوک آور به کارشناس اجتماعی کلانتری سجاد مشهد گفت:پسرم از همان دوران کودکی همواره به همراه من در مجالس مذهبی و روضه خوانی شرکت می‌کرد. خیلی زود فهمیدم که او صدای خوش ودلنشینی دارد به همین خاطر پسرم را تشویق کردم تا مداحی و اذان گویی را به صورت حرفه‌ای دنبال کند چراکه او علاقه عجیبی به ائمه (ع) داشت و بسیار زیبا اذان می‌گفت.

طولی نکشید که او در اوایل نوجوانی به مکبری در مراکز مذهبی روی آورد و همه دوستان و اطرافیانش از شنیدن صوت خوش او لذت می‌بردند. از سوی دیگر فرزندم دانش آموزی منظم و درس خوان بود و به آراستگی ظاهری نیز اهمیت می‌داد، اما متاسفانه در محل سکونتمان بیشتر نوجوانان به درس و مدرسه اهمیت نمی‌دادند و برای ورود زودهنگام به بازار کار ترک تحصیل می‌کردند.

دراین میان برخی از همین بچه محل‌ها با پسرم معاشرت داشتند و او را ترغیب می‌کردند تا با یکدیگر به موتورسواری بروند. پسرم نیز گاهی با اطلاع ما، موتورسیکلت پدرش را سوار می‌شد و با دوستانش در خیابان‌های اطراف دور می‌زد تا این که در شب تولدش این ماجرا تکرار شد، اما او این بار با اصرار‌های پیامکی دوستانش و به طور پنهانی در حالی موتورسیکلت را از منزل خارج کرده بود که همه اعضای خانواده در خواب بودیم.

او در تاریکی شب با دو تن از همان دوستان هم محله‌ای به گردش شبانه رفته بود که دریک لحظه و هنگام شوخی با یکدیگر ناگهان با کامیونی برخورد کرده‌اند که در حاشیه پارک بود. به دنبال وقوع این سانحه دلخراش، پسرم در حالی دچار مرگ مغزی شد که دوستان او از محل فرارکرده بودند. صبح روز بعد وقتی در جریان ماجرا قرارگرفتم از شدت نگرانی واضطراب بیهوش شدم و زمانی به خود آمدم که برای آخرین بار به چشمان زیبای جگرگوشه‌ام خیره شده بودم چراکه پزشکان مرگ مغزی او را تایید کردند و ما باید برای اهدای اعضای بدنش تصمیم می‌گرفتیم.

لحظات سختی را گذراندم، اما گویی هنوز صدای اذان فرزندم در گوشم می‌پیچید. نمی‌توانستم از چهره‌ای که آرام روی تخت مراقبت‌های ویژه خوابیده بود، چشم بردارم. آرام آرام جگرگوشه‌ام را به آغوش کشیدم و برلب‌های اذان گویش بوسه زدم تا از خواب ناز بیدارش نکنم!

چشم هایم اشک باران بود، اما قلبم را به رضایت خدا گره زدم و این گونه در حالی از او خداحافظی کردم که پزشکان اعضای بدن او را به چند بیمار نیازمند پیوند زدند. حالا می‌دانم که هنوز قلب پسرم می‌تپد و او زنده است، اما‌ای کاش ...

زن جوان در حالی مرکز انتظامی را ترک کرد که سرهنگ ابراهیم خواجه پور (رئیس کلانتری سجاد مشهد) از این اقدام شایسته و خیرخواهانه قدردانی و ابراز امیدواری کرد که فرهنگ اهدای عضو در جامعه اسلامی بیش از گذشته گسترش یابد.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->