سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

آمادگی شهرداری مشهد برای پذیرش بی‌سرپناهان در شب‌های سرد

  • کد خبر: ۳۰۴۴۸۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵
آمادگی شهرداری مشهد برای پذیرش بی‌سرپناهان در شب‌های سرد
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از آمادگی برای پذیرش شبانه تا ۱۵۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داشتن یک نقطه امید، دلگرمی و سرپناهی هر چند موقت برای سپری کردن شب‌های سرد در شهر و جان سالم به در بردن از سوز سرما و مهمان شدن به یک وعده غذای گرم بی‌هیچ منت و دریافت دیگر خدماتی که التیام‌بخش بی‌سرپناهی یک انسان باشد، اتفاق ارزشمندی است که به همت شهرداری مشهد رقم خورده است.

با توجه به سردی هوای مشهد و افت دما در روز‌های اخیر، معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا در زمینه آمادگی مددسرا‌ها گفت: بر اساس تکالیف شهرداری برای فعال‌سازی مددسرا‌های ویژه افراد بی‌سرپناه، دو مددسرا در حال حاضر فعال است؛ خانه سبز با ظرفیت پذیرش ۱۲۰ نفر و مددسرای فجر با ظرفیت حدود ۸۰ نفر که در این زمینه تجهیز شده است.

حضور گشت‌های خودرویی در برخی مکان‌ها

مهدی ابراهیمی با بیان اینکه در شب‌های گذشته حدود پنجاه نفر به مددسرا مراجعه داشته‌اند، بیان کرد: توسط گشت‌های خودرویی شهرداری نیز افراد بی‌سرپناه به این اماکن دعوت می‌شوند. در شب‌های سرد، گشت‌ها را افزایش می‌دهیم. هفت گشت خودرویی داریم و از ساعت ۹ تا ۱۲ شب بازدید‌هایی از زیر پل‌ها، بعضی ایستگاه‌های اتوبوس، برخی معابر شهری و... صورت می‌گیرد.

وی افزود: در گشت جمع‌آوری، حدود پانزده نفر همکاری دارند و در خود مددسرا نیز سه نفر به صورت شیفتی به همراه یک پرستار خدمت‌رسانی می‌کنند.

امکان افزایش ظرفیت مددسرا‌ها

وی درباره امکانات و خدماتی که در مددسرا ارائه می‌شود، بیان کرد: یک وعده غذای گرم، خدمات پرستاری، خدمات بهداشتی و صبحانه در اختیار مراجعان قرار می‌گیرد. از ساعت ۴ بعدازظهر تا ۸ صبح مددسرا به صورت یکسره پذیرش دارد و روز‌هایی که هوا سرد یا بارندگی است، امکان افزایش ساعات کاری را نیز پیش‌بینی کرده‌ایم. اگر شب‌های یخبندانی نیز داشته باشیم، مددسرا به صورت شبانه‌روزی اداره می‌شود. معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به مجموع ظرفیت در هر دو مددسرا تصریح کرد: در مجموع ۲۰۰ نفر ظرفیت داریم، اما در صورت لزوم امکان افزایش ظرفیت در سایر اماکنی که در اختیار شهرداری است نیز فراهم است. مشابه دو سال گذشته که در دمای منفی ۲۰ درجه ظرفیت پذیرش را تا ۱۵۰۰ نفر افزایش دادیم.

پذیرش و ارائه خدمات به افراد بالای ۱۸ سال

ابراهیمی افزود: اگر فردی که مراجعه کرد عفونت یا بیماری خاصی داشته باشد ویزیت می‌شود و توسط پرستار نیز خدمات ارائه خواهد شد. البته موارد خاصی که به اعزام به بیمارستان نیاز داشته باشد توسط مجتمع اردوگاهی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه به طور متوسط بین ۵۰ تا ۸۰ نفر به مددسرا برای پذیرش مراجعه می‌کنند، گفت: البته افراد زیر هجده سال به مرکز غربالگری بهزیستی منتقل می‌شوند و در این مددسرا فقط افراد بالای هجده سال پذیرش می‌شوند.

مردم با ۱۳۷ تماس بگیرند

وی بیان کرد: مردم این نکته را در نظر داشته باشند که خدمات اجباری نیست و فرد باید تمایل به حضور در این مراکز داشته باشد. از مردم تقاضا داریم که اگر فرد بی‌سرپناهی را دیدند که به اقامت شبانه در یک مکان گرم نیاز دارد حتما با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند تا همکاران مراجعه کنند.

ابراهیمی افزود: برخی از مردم که لطف دارند نیز مشابه سال‌های گذشته می‌توانند فرد بی‌سرپناه را در صورت تمایل برای اسکان شبانه به نشانی شهید طرحچی ۱۹ یا ۲۱ (خین عرب سابق) مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->