عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

سرگردانی زائران پاکستانی و ایرانی در فرودگاه دمشق

  • کد خبر: ۳۰۴۵۶۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
سرگردانی زائران پاکستانی و ایرانی در فرودگاه دمشق
گزارش‌ها از سرگردانی تعدادی از زائران پاکستانی در دمشق پس از تصرف پایتخت سوریه توسط مخالفان بشار اسد منتشر شده است که به نظر می‌رسد برخی از هموطنان ایرانی‌مان که از طریق کاروان‌های غیرمجاز برای زیارت به سوریه سفر کرده‌اند نیز چنین وضعیتی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌رغم اینکه با توجه به وضعیت سوریه هشدار‌هایی درباره سفر به این کشور مطرح شده بود، برخی کاروان‌های غیرمجاز در این ایام هم به فعالیت خود ادامه داده و حالا چند تن از زائران ایرانی حاضر در دمشق با بسته شدن فرودگاه بین‌المللی، در این شهر سرگردان شده‌اند.

به گفته مسئول هواپیمایی اجنحةالشام تا اطلاع ثانوی فرودگاه دمشق هیچ پروازی نخواهد داشت و زمان بازگشایی فرودگاه و از سرگیری پرواز‌های بین‌المللی نیز مشخص نیست.

اکنون حدود ۵۰۰ تن از شهروندان ایرانی در فرودگاه لاذقیه حضور دارند و از دو روز قبل در انتظار پرواز برای بازگشت به ایران هستند.

شهر دمشق نیز مشخص کرد که ۲۰ زائر ایرانی نیز که با کاروان‌های غیرمجاز به لبنان سفر کرده بودند، پس از بازگشت از لبنان به سوریه برای زیارت حرم حضرت زینب (س) با سقوط دمشق مواجه شدند و الان دنبال راهی برای بازگشت به ایران هستند.

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران با تایید حضور گردشگران زیارتی که چند روز قبل از سقوط دمشق برای زیارت به سوریه رفته بودند، گفت: متاسفانه تور‌های غیرمجاز هیچ مسئولیتی در قبال حفظ امنیت گردشگران ندارند و حتی به هشدار‌های سفر نیز توجه نمی‌کنند.

او گفت: براساس پیگیری‌های صورت گرفته و با توجه به اظهارات رهبران گروه معارض سوریه که به دمشق وارد شده‌اند، گروه‌های مسلح حق ورود به اماکن مذهبی شیعیان را ندارند و باید امنیت بارگاه‌های مذهبی برای شیعیان و زائران تامین شود.

او گفت: پیگیری‌های بیشتر برای بازگشت زائران ایرانی که در حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) حضور دارند، ادامه دارد و امیدواریم پرواز‌های در نظر گرفته شده برای بازگرداندن شهروندان ایرانی از سوریه اجازه فرود در دمشق را بیابند.

براساس پیگیری‌های بیشتر برخی شهروندان ایرانی که در فرودگاه لاذقیه گیر افتاده‌اند به دلیل نبود پرواز‌های ایران تصمیم به سفر به لبنان و بازگشت به ایران را داشتند که هنوز موفق نشده‌اند.

در روز‌های گذشته هواپیمایی ماهان در سه مرحله تصمیم به سفر به سوریه و بازگرداندن شهروندان ایرانی به کشور داشت که اجازه پرواز در آسمان سوریه را نیافته است.

فرماندهی ارتش سوریه صبح دیروز در بیانیه‌ای، سقوط حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور را اعلام کرد و با ورود معارضین مسلح تحریرالشام به دمشق، بشار اسد از این کشور به روسیه گریخت.

در حال حاضر مسئولین وزارت خارجه و سازمان هواپیمایی کشوری در جستجوی راهی برای بازگرداندن شهروندان سرگردان ایرانی در لاذقیه و دمشق هستند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->