ترکیه برای عادی سازی روابط تجاری با سوریه قوانین جدید وضع کرد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ایران برای میزبانی اجلاس وزرای گردشگری اکو در سال ۱۴۰۳ اعلام آمادگی کرد ایران شکایت ترامپ را به شورای امنیت سازمان ملل برد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) نتانیاهو تهدید به ازسرگیری جنگ کرد برگزاری جلسه شورای عالی فضای مجازی با حضور سران قوا (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ترامپ: جنگ در اوکراین به زودی به پایان خواهد رسید مصر با ایران برای برگزاری نشست درباره فلسطین تماس گرفت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلوگرم شمش طلا در هنگ مرزی تایباد خراسان‌رضوی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تأیید طرح اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره عفو «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» افشای نقشه‌های اوکراین برای کشاندن ناتو به درگیری مسلحانه با روسیه وزیر کشور: تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیستیم آیت الله علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است ارجاع استیضاح همتی به کمیسیون اقتصادی مجلس | مجلس تاکنون فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده است محمدرضا بهرامی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه شد پیروزی انقلاب اسلامی پایه‌گذار اندیشه‌ای الهام بخش زمان و مکان دقیق تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و شیخ صفی‌الدین اعلام شد ابعاد جدید رسوایی درز اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم پیام بانوی ایرانی که از برنامه حسینیه معلی به رژیم صهیونیستی رسید + تصویر استعفای رئیس جمهور رومانی برای جلوگیری از بحران جان باختن ۵۱ نفر در تصادف یک دستگاه اتوبوس در گواتمالا (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تعویق آزادی اسرای رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: وعده‌هایی را که دادم، فراموش نکرده‌ام ویدئو | دیدار خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند با رهبر معظم انقلاب نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت
سرخط خبرها

سرگردانی زائران پاکستانی و ایرانی در فرودگاه دمشق

  • کد خبر: ۳۰۴۵۶۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
سرگردانی زائران پاکستانی و ایرانی در فرودگاه دمشق
گزارش‌ها از سرگردانی تعدادی از زائران پاکستانی در دمشق پس از تصرف پایتخت سوریه توسط مخالفان بشار اسد منتشر شده است که به نظر می‌رسد برخی از هموطنان ایرانی‌مان که از طریق کاروان‌های غیرمجاز برای زیارت به سوریه سفر کرده‌اند نیز چنین وضعیتی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌رغم اینکه با توجه به وضعیت سوریه هشدار‌هایی درباره سفر به این کشور مطرح شده بود، برخی کاروان‌های غیرمجاز در این ایام هم به فعالیت خود ادامه داده و حالا چند تن از زائران ایرانی حاضر در دمشق با بسته شدن فرودگاه بین‌المللی، در این شهر سرگردان شده‌اند.

به گفته مسئول هواپیمایی اجنحةالشام تا اطلاع ثانوی فرودگاه دمشق هیچ پروازی نخواهد داشت و زمان بازگشایی فرودگاه و از سرگیری پرواز‌های بین‌المللی نیز مشخص نیست.

اکنون حدود ۵۰۰ تن از شهروندان ایرانی در فرودگاه لاذقیه حضور دارند و از دو روز قبل در انتظار پرواز برای بازگشت به ایران هستند.

شهر دمشق نیز مشخص کرد که ۲۰ زائر ایرانی نیز که با کاروان‌های غیرمجاز به لبنان سفر کرده بودند، پس از بازگشت از لبنان به سوریه برای زیارت حرم حضرت زینب (س) با سقوط دمشق مواجه شدند و الان دنبال راهی برای بازگشت به ایران هستند.

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران با تایید حضور گردشگران زیارتی که چند روز قبل از سقوط دمشق برای زیارت به سوریه رفته بودند، گفت: متاسفانه تور‌های غیرمجاز هیچ مسئولیتی در قبال حفظ امنیت گردشگران ندارند و حتی به هشدار‌های سفر نیز توجه نمی‌کنند.

او گفت: براساس پیگیری‌های صورت گرفته و با توجه به اظهارات رهبران گروه معارض سوریه که به دمشق وارد شده‌اند، گروه‌های مسلح حق ورود به اماکن مذهبی شیعیان را ندارند و باید امنیت بارگاه‌های مذهبی برای شیعیان و زائران تامین شود.

او گفت: پیگیری‌های بیشتر برای بازگشت زائران ایرانی که در حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) حضور دارند، ادامه دارد و امیدواریم پرواز‌های در نظر گرفته شده برای بازگرداندن شهروندان ایرانی از سوریه اجازه فرود در دمشق را بیابند.

براساس پیگیری‌های بیشتر برخی شهروندان ایرانی که در فرودگاه لاذقیه گیر افتاده‌اند به دلیل نبود پرواز‌های ایران تصمیم به سفر به لبنان و بازگشت به ایران را داشتند که هنوز موفق نشده‌اند.

در روز‌های گذشته هواپیمایی ماهان در سه مرحله تصمیم به سفر به سوریه و بازگرداندن شهروندان ایرانی به کشور داشت که اجازه پرواز در آسمان سوریه را نیافته است.

فرماندهی ارتش سوریه صبح دیروز در بیانیه‌ای، سقوط حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور را اعلام کرد و با ورود معارضین مسلح تحریرالشام به دمشق، بشار اسد از این کشور به روسیه گریخت.

در حال حاضر مسئولین وزارت خارجه و سازمان هواپیمایی کشوری در جستجوی راهی برای بازگرداندن شهروندان سرگردان ایرانی در لاذقیه و دمشق هستند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->