صالحی‌امیری: بخش خصوصی موتور محرکه توسعه گردشگری است کشف عامل مشکل حافظه و تمرکز در مبتلایان به کووید طولانی مدت معاون گردشگری: شرایط سفر برای همه مردم فراهم می‌شود صبحانه پُرکالری برای بیماران قلبی چه فایده‌ای دارد؟ دستگیری «تینیو» به اتهام قتل اهمیت شناخت علائم سینوزیت و روش‌های درمان آن آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ خراسان رضوی و ۲ استان دیگر کشور زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آلودگی تجهیزات باشگاه‌های ورزشی بیشتر از سرویس‌های بهداشتی است! آنتی‌بیوتیک، درمان آنفلوانزا نیست استعمال سیگار الکترونیکی در اماکن عمومی «هنگ کنگ» ممنوع می‌شود سینما، بستری برای ارتقای سلامت روان جامعه است گفتگو با ۳ دانشمند از دانشگاه علوم پزشکی مشهد | انقلاب علمی در عرصه درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش نسبی دما تا جمعه پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی مشمول عفو شد چرا قطار بهترین گزینه برای سفر به مشهد است؟ پزشکیان: ایران برای تمام سلایق، باور‌ها و اقوام است قتل هولناک دختربچه ۱۰ساله به دست نامادری این فراورده‌های خوراکی غیرمجاز را نخرید وزیر علوم: افزایش تعداد سهمیه عمره دانشجویی را پیگیری خواهم کرد طرح غربالگری «سایبان سلامت» در مدارس منتخب مشهد اجرا می‌شود  (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آخرین وضعیت دارو‌های ضدسرطان در فهرست دارویی کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) انجام نخستین عمل ترمیمی قلب با روش مینیمال توراکوتومی در شمال شرق کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ارائه بیش از ۲ هزار خدمت توان‌بخشی در مناطق کم‌برخوردار مشهد سبک زندگی سالم از بروز مشکلات ستون فقرات جلوگیری می‌کند چرا مردم از دریافت خدمات باکیفیت پرستاری محروم‌اند؟ علائم سرطان ریه چیست؟ نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها از خواص کشک چه می دانید؟ برف در غرب خراسان رضوی ۲ قربانی گرفت (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تکذیب حادثه سقوط مرگبار از هواپیما در مشهد| بانوی سالخورده بر اثر سکته فوت کرد (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رویکرد وزارت بهداشت در شناسایی و درمان مبتلایان به ایدز

  • کد خبر: ۳۰۴۷۲۸
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
رویکرد وزارت بهداشت در شناسایی و درمان مبتلایان به ایدز
رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با بیان اینکه صرف نظر از اینکه بیماران مبتلا به HIV چگونه به این ویروس مبتلا شده‌اند، درمان آن‌ها به صورت رایگان و محرمانه انجام می‌شود، گفت: فرد مبتلا در صورت مصرف مداوم دارو می‌تواند سطح ویروس را در بدن خود کاهش دهد و از انتقال بیماری به فرد سالم جلوگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر هنگامه نامداری‌تبار، با بیان اینکه الگوی انتقال ویروس HIV تغییر کرده، گفت: دو موضوع سبب تغییر الگوی انتقال ویروس HIV در کشور شده است؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا به ایدز ناشی از اعتیاد کاهش یافته است. هنگامی که تعداد موارد ابتلا ناشی از اعتیاد کاهش می‌یابد، سهم ارتباط جنسی در ارتباط با ابتلا به ایدز افزایش می‌یابد. کاهش سهم اعتیاد یک خبر خوب است؛ چرا که سهم یک عامل انتقال این ویروس کاهش یافته است. 

وی با بیان اینکه انتشار ویروس HIV از طریق ارتباط جنسی می‌تواند در تمام دنیا افزایش یابد، گفت: وزارت بهداشت بر موضوع شناسایی و درمان بیماران مبتلا به ایدز متمرکز است. موضوع انتقال و پیشگیری از راه‌های انتقال HIV در سال‌های گذشته در کانون توجه قرار گرفته بود؛ در حال حاضر، هدف مشخصی برای خود در نظر گرفته‌ایم. 

نامداری درباره هدف مشخص وزارت بهداشت برای بیماری ایدز اظهار کرد: هدف مشخص وزارت بهداشت در مواجهه با بیماران مبتلا به ایدز این است که بیماران مبتلا به این بیماری را شناسایی و درمان کند. صرف نظر از اینکه فرد چه از طریق ارتباط جنسی، چه از طریق اعتیاد یا هر راه دیگری به ایدز مبتلا شده، شناسایی و درمان شود. 

رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت گفت: موضوع مهم آن است که فرد مبتلا در صورت مصرف مداوم دارو می‌تواند سطح ویروس را در بدن خود کاهش دهد و از انتقال بیماری به فرد سالم جلوگیری کند. برهمین اساس هم بر شناسایی و درمان بیماران متمرکز شده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->