افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟ قاتل «الهه حسین نژاد» در میدان اصلی اسلامشهر به دار مجازات آویخته خواهد شد این نان بهترین گزینه برای سلامت شماست هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) تفاوت خال گوشتی و زگیل چیست؟ | آیا کندن زگیل با ناخنگیر یا بستن نخ خطرناک است؟ گزارشی از وضعیت دبستان جدید «برزگر» در خیابان مفتح مشهد | نوساز اما بدون آب و برق و گاز! یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب، با موفقیت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳) | وقوع سرمای کم‌سابقه از ابتدای هفته آینده

  • کد خبر: ۳۰۴۷۹۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
  • ۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳) | وقوع سرمای کم‌سابقه از ابتدای هفته آینده
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: برای هفته آینده، سرمای کم‌سابقه‌ای در مشهد پیش‌بینی می‌شود. اوایل هفته آینده، سامانه بارشی و سرد در استان مستقر می‌شود که بیشتر بارش‌ها در نیمه شمالی و به صورت برف خواهد بود.

مرتضی اثمری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: با بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، تا اوایل وقت فردا، گاهی افزایش سرعت وزش باد و بارش پراکنده غالباً به صورت برف همراه با تشکیل مه و کاهش دید به ویژه در نیمه شمالی استان، پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از فردا تا پایان هفته، جوی به‌نسبت پایدار بر استان حاکم خواهد بود که افزایش و انباشت آلاینده‌های جوی را در کلانشهر‌ها و شهر‌های صنعتی به ویژه شهر مقدس مشهد خواهیم داشت. برای روز پنجشنبه در مناطق بادخیز به ویژه در مناطق شمالی و شرقی، افزایش سرعت وزش باد و در برخی نقاط، توأم با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، طی این مدت، روند افزایش دما را خواهیم داشت و از سرمای هوا کاسته خواهد شد؛ اما هفته آینده، سرمای کم‌سابقه‌ای در مشهد رخ خواهد داد. اوایل هفته آینده، سامانه بارشی و سرد در استان مستقر می‌شود که بیشتر بارش‌ها در نیمه شمالی به صورت برف خواهد بود. از ابتدای سال زراعی، هفته بعد سردترین هفته در مشهد و استان خواهد بود.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین منفی ۲ درجه و ۵ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۴ درجه و در سردترین ساعات، به منفی ۴ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، فریمان با ۵ درجه زیر صفر و رشتخوار با ۱۰ درجه سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان ثبت شده‌اند و بیشترین بارش از درگز با ۱.۱ میلی‌متر گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیلوفر
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
0
0
بشین تا برف و سرما بیاد مشهد !!!
اگر به این پیشبینی ها بود که امسال از اول پاییز تا امروز ۱۰ متر بارش داشتیم ???
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->