کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاملات جبرانی برق از ۲۸ آذر ۱۴۰۳ در بورس انرژی آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۴۸۴۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
معاملات جبرانی برق از ۲۸ آذر ۱۴۰۳ در بورس انرژی آغاز می‌شود
مدیرعامل بورس انرژی ایران گفت: از ۲۸ آذرماه امسال، معاملات جبرانی برق فراهم می‌شود که متقاضیان می‌توانند میزان کسری خود را از طریق این معاملات تأمین کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نقوی در رویداد آغاز معاملات گواهی صرفه‌جویی برق گفت: امروز پس از طی‌شدن یک فرایند طولانی، معاملات گواهی صرفه‌جویی برق را آغاز می‌کنیم.

وی افزود: چالش تامین انرژی یکی از موضوعات اصلی در کشور است به طوری که بسیاری از مقامات ارشد کشور در این رابطه صحبت کرده و در تلاش هستند که راهکار‌های برای این موضوع داشته باشند. اما متاسفانه در کشور ما به علت بد مصرفی و الگوی نامناسب انرژی باعث شده با ناترازی‌های بسیاری در صنایع رو‌به‌رو باشیم. مصرف انرژی در ایران تقریبا دو برابر میانگین مصرف جهانی است. براین اساس، در قانون هیتم توسعه و همچنین در فرمایشات مقام معظم رهبری بر ارائه راهکار‌ها برای کاهش ناترازی انرژی در کشور تاکید شده است.

مدیرعامل بورس انرژی ادامه داد: در بورس انرژی بیشتر زیرساخت‌ها برای بهره وری مناسب از انرژی فراهم شده، اما متاسفانه تا امروز استفاده مطلوبی از این زیرساخت‌ها نرسیده است. در سه سال گذشته برنامه بورس انرژی پیگیری معامله پذیر شده گواهی‌های بورس انرژی بوده است.

نقوی گفت: در شهریور ماه سال گذشته مجوز گواهی صرفه جویی برق از توانیر دریافت شد و در سال جاری مصوبه مربوط معامله این گواهی از سوی وزارت نیرو ابلاغ شد و امروز معاملات گواهی صرفه جویی برق نیز عملی شده است.

وی افزود: یکی از مزیت‌های این گواهی آن است که خریداران گواهی مشمول قطعی برق در ساعات اوج مصرف نمی‌شوند. برای توسعه این بازار نیازمند تسهیل فرآیند‌ها و کاهش سخت گیری‌ها هستیم که مقرر است برخی اصلاحات در قوانین اجرا شود و به عبارتی، اعتماد لازمه توسعه این بازار است و امروز شاهد متقاضیانی در حوزه انرژی هستیم که خواستار تاسیس نیروگاه‌های تجدید پذیر هستندو امروز برق سبز یکی از الگو‌های موفق در کشور شناخته می‌شود.

مدیرعامل بورس انرژی خاطر نشان کرد: یکی از عوامل مهم حضور سرمایه گذاران در این بازار این است که بدون دخالت هیچ نهادی می‌توانند در این حوزه معاملات خود را انجام و به عرضه و تقاضا در این حوزه بپردازند.

نقوی خبر داد: از ۲۸ آذر ماه سال جاری معاملات جبرانی برق فراهم می‌شود که متقاضیان می‌توانند میزان کسری خود را از طریق این معاملات تامین کنند.

وی در پایان گفت: برای سال آینده پیش بینی می‌شود که حجم معاملات برق در بورس افزایش داشته باشید. در سال جاری ۳۰ درصد معاملات برق در بورس صورت گرفت و مقرر است در سال آینده حجم این معاملات به ۶۰ درصد برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->