توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره عفو «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» افشای نقشه‌های اوکراین برای کشاندن ناتو به درگیری مسلحانه با روسیه وزیر کشور: تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیستیم آیت الله علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است ارجاع استیضاح همتی به کمیسیون اقتصادی مجلس | مجلس تا کنون فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده است محمدرضا بهرامی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه شد پیروزی انقلاب اسلامی پایه‌گذار اندیشه‌ای الهام بخش زمان و مکان دقیق تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و شیخ صفی‌الدین اعلام شد ابعاد جدید رسوایی درز اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم پیام بانوی ایرانی که از برنامه حسینیه معلی به رژیم صهیونیستی رسید + تصویر استعفای رئیس جمهور رومانی برای جلوگیری از بحران جان باختن ۵۱ نفر در تصادف یک دستگاه اتوبوس در گواتمالا (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تعویق آزادی اسرای رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: وعده‌هایی را که دادم، فراموش نکرده‌ام ویدئو | دیدار خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند با رهبر معظم انقلاب نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در مشهد برگزار شد | مردم؛ پای کار انقلاب + ویدئو قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: وظیفه رسانه انعکاس ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور است

  • کد خبر: ۳۰۵۰۱۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
آیت‌الله علم‌الهدی: وظیفه رسانه انعکاس ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در دیدار با مدیرعامل ایرنا گفت: فعالیت و خدمت شما در امر خبررسانی و اطلاع‌رسانی از ظرفیت‌ها و امکانات مناطق مختلف کشور می‌تواند جریان اطلاعاتی مفید و مؤثری را برای هر مدیری در کشور فراهم کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حسن جابری انصاری، مدیرعامل ایرنا که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت شما مرجعیت در خبر است، پرداختن به زوایای مختلف کشور بسیار اهمیت دارد تا ظرفیت‌ها و امکانات هر منطقه کشور به‌خوبی منعکس شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر توجه به ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور مغفول مانده است، افزود: یکی از خدمات رسانه معرفی این ظرفیت‌ها و امکانات برای مدیران کشور است که بتوانند از این موارد برای توسعه کشور و حتی سایر شهر‌ها و استان‌ها استفاده کنند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ابراز کرد: الحمدالله مسئولین ما در دولت‌های مختلف از ابتدای انقلاب تا به امروز همه خدمتگزار بودند و در توسعه و آبادانی کشور و انقلاب نقش‌آفرینی کرده‌اند، اما گاهی مصائب و مشکلاتی وجود دارد که فرصت و توان پرداختن به ظرفیت‌های مختلف کشور به دست نمی‌آید.

وی تصریح کرد: به‌طور مثال بعضی از روستا‌های کشور دارای ظرفیت‌های بومی، فرهنگی و اجتماعی خاص خود هستند که علاوه بر اینکه باید در حفظ و نگهداشت آنها تلاش کنیم، همچنین می‌توانیم برای سایر مناطق و بخش‌های کشور نیز از آنها بهره‌مند شویم.

علم‌الهدی با بیان اینکه شما پیش از آنکه مرجعیت خبر برای مردم باشید، منبع اطلاعاتی خوبی برای مدیران کشور هستید، تأکید کرد: بر همین اساس فعالیت و خدمت شما در امر خبررسانی و اطلاع‌رسانی از این ظرفیت‌ها و امکانات می‌تواند جریان اطلاعاتی مفید و مؤثری را برای هر مدیری در کشور فراهم کند؛ البته پیشبرد این هدف نیازمند نگاه مثبت و همکارانِ مدیران با رسانه‌های مرجع نیز هست.

وی با اشاره به کاهش کیفیت انتشار اخبار در رسانه‌های داخلی و حتی خارجی عنوان کرد: یکی از تهدید‌هایی که برای مرجعیت خبر در رسانه‌ها وجود دارد، نداشتن سرعت و سبقت در انتشار اخبار است که باید راهکار‌های رفع آن بررسی شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بسیاری از شعائر دینی، انقلابی و ملی با وسعت بی‌نظیری در مشهد و خراسان رضوی صورت می‌گیرد، ابراز کرد:، اما متأسفانه اخبار این رویداد‌ها به‌خوبی در رسانه ملی و مرجع انعکاس داده نمی‌شود، لذا باید فرهنگ اولویت داشتن اخبار مرکز نسبت به سایر استان‌ها اصلاح شود؛ زیرا وقتی خبری اهمیت پیدا می‌کند باید فارغ از موقعیت جغرافیایی در سطر اخبار کشور قرار بگیرد. 

وی با اشاره به اینکه رسالت شما بیان حقیقیت و اطلاع رسانی به موقع است، گفت: در همین راستا تلاش کنید که روایت اول را در دست رسانه‌های ملی و داخلی حفظ کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن انتشار اخبار را انجام دهید تا مرجعیت خبر در اختیار شما باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->