عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: بخش شمالی پروژه میدان انقلاب اسلامی تا دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۳۰۵۱۳۶
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: بخش شمالی پروژه میدان انقلاب اسلامی تا دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: بخش شمالی پروژه میدان انقلاب اسلامی تا دهه فجر و بخش جنوبی تا پایان دوره به بهره‌برداری می‌رسد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ پوریا محمدیان‌یزدی امروز، ۲۲ آذر ۱۴۰۳، در جلسه شورای اداری شهرداری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: ۴۵ پروژه شاخص در اولویت کار قرار گرفته که ۱۵ پروژه در حوزه معاونت عمران و حمل‌ونقل تعریف شده است. اولین پروژه نهضت آسفالت بوده که توانستیم تأمین قیر را انجام دهیم و هدف‌گذاری چهار میلیون مترمربع را داشته باشیم که الان ۱.۵ کیلومتر آسفالت را رد کردیم.

وی بیان کرد: تقاطع غیرهم‌سطح میدان شهید فهمیده با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) انجام می‌شود که پیشرفت‌های خوبی داشته است و تا پایان مدیریت شهری دو چپ‌گرد و دوربرگردان افتتاح می‌شود. پروژه‌های میدان خیام و میدان انقلاب اسلامی را هم داریم که بخش شمالی میدان انقلاب تا دهه فجر و بخش جنوبی تا پایان دوره به بهره‌برداری می‌رسد. فاز یک خط سه مترو نیز تا پایان سال، مسافرگیری خواهد کرد.

محمدیان‌یزدی افزود: ایستگاه سلامت خط دو در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد. دوربرگردان ابوطالب‌شرقی را نیز سازمان عمران در برنامه دارد. برای خرید ۴۰۰ دستگاه اتوبوس هدف‌گذاری کردیم که تا الان هفتاد،هشتاد اتوبوس خریداری شده است. مناقصه ۶۰ دستگاه واگن نیز دارد به سرانجام می‌رسد. پروژه‌های دیگری هم داشتیم که به ثمر خواهند رسید. محصولات سازمان عمران را می‌توانیم با مطالبات پیمانکاران تهاتر کنیم.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه سازمان عمران پذیرفت تأمین آسفالت پروژه‌های زودبازده را انجام دهد، عنوان کرد: با بنیاد مسکن نیز برای پیاده‌روسازی صحبت کردیم که مذاکرات در مرحله نهایی است. حق‌الزحمه مشاوران را متفاوت با پیمانکاران ببینید؛ زیرا بحث منابع انسانی مطرح است که باید توجه ویژه شود. مناطق با شرکت‌های خدماتی برای رفع معارض کار می‌کنند که لازم است شرکت‌های خدماتی مانند برق و آب نیز در نظر گرفته شوند.

وی ادامه داد: شارژ مالی ۴۵ پروژه باید در اولویت قرار داده شود و آمادگی داریم پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵ درصد را به اتمام برسانیم. در زمینه آسفالت، مشکلی برای تأمین نداریم. اولویت ما آسفالت بزرگراه‌ها بود که به دلیل سردی هوا سرعت کار کاهش پیدا می‌کند. هر منطقه‌ای مجوز انجام آسفالت در روز را از پلیس راهور دریافت کند، تحویل می‌دهیم. برای پیاده‌روسازی، نهضت خوبی شروع شد؛ اما اعتبارات آن باز نشد. در نتیجه امسال ضربه سنگینی خورد و تنها ۳۰ درصد آنچه برنامه‌ریزی کرده بودیم، انجام شد.

محمدیان‌یزدی اضافه کرد: نگهداری پل‌های عابرپیاده و آسانسور‌ها کار سختی است. به کانال دفع آب‌های سطحی و مسیل‌ها نیز باید توجه ویژه شود. مناطق اعتبارات بخش خط‌کشی را بازکنند. اصلاح هندسی ۴۳ نقطه مدنظر بوده و به مناطق هم توزیع شده است. مرکز کنترل ترافیک ما بیست‌وچهارساعته آماده سرویس‌دهی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->