توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین صادرات پهپادها را تحت کنترل شدید قرار داد

  • کد خبر: ۳۰۵۲۲۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸
چین صادرات پهپادها را تحت کنترل شدید قرار داد
وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که این کشور صادرات پهپاد‌های دو منظوره را به‌طور دقیق کنترل می‌کند و با هرگونه استفاده غیرصلح‌آمیز از این فناوری مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، هه یادونگ سخنگوی وزارت بازرگانی چین در واکنش به محدودیت شرکت‌های چینی در فروش قطعات کلیدی پهپاد‌ها به آمریکا و اروپا اظهار داشت: پکن همواره کنترل‌های قانونی و نظارتی سخت‌گیرانه‌ای بر صادرات کالا‌های دو منظوره از جمله پهپادها، اعمال کرده است.

وی افزود: چین از شرکت‌های خود در تجارت و همکاری بین‌المللی در بخش پهپاد‌های غیرنظامی حمایت می‌کند و به‌شدت مخالف استفاده غیرصلح‌آمیز از این محصولات است.

هه‌یادونگ همچنین به اهمیت رعایت تعهدات بین‌المللی و کمک به امنیت و ثبات زنجیره‌های تولید و تأمین جهانی اشاره کرد.

وی در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا برای رای‌گیری درباره لایحه‌ای که شامل اختصاص سه میلیارد دلار برای حذف تجهیزات مخابراتی ساخت هواوی و زی تی‌ای از شبکه‌های این کشور به‌دلیل "خطرات امنیتی" است، گفت: ادعای آمریکا مبنی بر اینکه محصولات اطلاعاتی و ارتباطی چین خطر امنیتی ایجاد می‌کنند، کاملاً بی‌اساس است.

هه یادونگ ابراز امیدواری کرد که آمریکا به واقعیت‌ها احترام بگذارد و از سیاسی‌سازی و تسلیحاتی‌کردن مسائل تجاری خودداری کند.

او تاکید کرد که پکن تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از حقوق و منافع قانونی شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->