ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین صادرات پهپادها را تحت کنترل شدید قرار داد

  • کد خبر: ۳۰۵۲۲۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸
چین صادرات پهپادها را تحت کنترل شدید قرار داد
وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که این کشور صادرات پهپاد‌های دو منظوره را به‌طور دقیق کنترل می‌کند و با هرگونه استفاده غیرصلح‌آمیز از این فناوری مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، هه یادونگ سخنگوی وزارت بازرگانی چین در واکنش به محدودیت شرکت‌های چینی در فروش قطعات کلیدی پهپاد‌ها به آمریکا و اروپا اظهار داشت: پکن همواره کنترل‌های قانونی و نظارتی سخت‌گیرانه‌ای بر صادرات کالا‌های دو منظوره از جمله پهپادها، اعمال کرده است.

وی افزود: چین از شرکت‌های خود در تجارت و همکاری بین‌المللی در بخش پهپاد‌های غیرنظامی حمایت می‌کند و به‌شدت مخالف استفاده غیرصلح‌آمیز از این محصولات است.

هه‌یادونگ همچنین به اهمیت رعایت تعهدات بین‌المللی و کمک به امنیت و ثبات زنجیره‌های تولید و تأمین جهانی اشاره کرد.

وی در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا برای رای‌گیری درباره لایحه‌ای که شامل اختصاص سه میلیارد دلار برای حذف تجهیزات مخابراتی ساخت هواوی و زی تی‌ای از شبکه‌های این کشور به‌دلیل "خطرات امنیتی" است، گفت: ادعای آمریکا مبنی بر اینکه محصولات اطلاعاتی و ارتباطی چین خطر امنیتی ایجاد می‌کنند، کاملاً بی‌اساس است.

هه یادونگ ابراز امیدواری کرد که آمریکا به واقعیت‌ها احترام بگذارد و از سیاسی‌سازی و تسلیحاتی‌کردن مسائل تجاری خودداری کند.

او تاکید کرد که پکن تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از حقوق و منافع قانونی شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->