توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو هیئت‌رئیسه مجلس: امنیت ایران به هیچ کشوری گره نخورده است

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۴
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
عضو هیئت‌رئیسه مجلس: امنیت ایران به هیچ کشوری گره نخورده است
عضو هیئت‌رئیسه مجلس تأکید کرد: دکترین امنیتی ایران بزرگ مستقل است و به هیچ کشوری وابسته نیست که اگر در آن کشور اتفاقی رخ دهد، امنیت ملی ما به خطر بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی یوسفی با اشاره به نگرانی‌های امنیتی در پیرامون مرز‌های جغرافیایی کشورمان، اظهار کرد: دکترین امنیتی ایران بزرگ با درایت‌های رهبری و با نثار بیش از ۲۳۰ هزار شهید مستقل است و به هیچ کشوری وابسته نیست که اگر در آن کشور اتفاقی رخ دهد، امنیت ملی ما به خطر بیافتد.

وی افزود: ما به پشتوانه مردم استوار هستیم و باید به این مردم توجه کرد، اگر در موضوعات اقتصادی گله دارند باید به نظر آن‌ها توجه شود؛ چراکه مشروعیت نظام در کنار تعلقات و اعتقادات دینی به حضور مردم است و این مبانی مردم‌سالاری دینی است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تأکید کرد: در ابتدای انقلاب، ساختار منسجم و منظمی در کشور نبود، مستشاران غرب‌زده اخراج شدند، منافقین بیش از ۱۷ هزار مرد، زن و کودک را به خاک و خون کشیدند و ۶ استان نیز درگیر جنگ مستقیم بود، اما یک وجب از خاک ایران از آن جدا نشد و غبار سرزمین بر پوتین سربازان بعثی باقی نماند؛ لذا امروز نیز هر کسی چشمی به این آب و خاک داشته باشد، کور خواهد شد.

یوسفی در نهایت تصریح کرد: ایران در منطقه ناامن با پشتوانه مردم یک جزیره ثابت و آرام است. هفته گذشته نیز فرمانده سپاه مقتدر پاسداران انقلاب اسلامی گزارشی از امنیت کشور به نمایندگان ارائه کرد، اما آنچه مهم است اینکه باید نگاه بلندمدت داشته باشیم؛ در غیر این صورت دچار خطای شناختی خواهیم شد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->