پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته چهارم ماه (۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ مالیات و عوارض سیگار| درآمد مالیاتی دولت از سیگار به ۱۴ هزار میلیارد تومان می‌‌رسد؟ گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و گروسی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های گروه «دال» در مشهد وزیر نیرو: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است! | هر ماینر به‌اندازه یک کولرگازی که ۲۴ساعته کار کند، مصرف برق دارد انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت نفت عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر را آغاز کرد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) خط و نشان بانک مرکزی برای صادرکنندگان | اعمال محدودیت‌ها در ارائه خدمات بانکی صادرات سیب‌زمینی آزاد شد| قیمت سیب‌زمینی همچنان ۴۰ هزار تومان! صندوق بین‌المللی پول: آمریکا در تحریم نفت ایران ناکام است زیان میلیارد دلاری صنعت فولاد از قطع برق| اعمال ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی محدودیت‌های ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی به‌مناسبت میلاد امام‌رضا(ع) ساعت کاری جدید بانک‌های کشور اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ بهره بین‌بانکی کاهش یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی ۲۵ میلیون تومان کاهش یافت کاهش قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول بیت‌کوین از ۱۰۹ هزار تومان بیشتر می‌شود؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان مشهد سه‌شنبه هفته آینده (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) منتظر عرضه اولیه «مهر» باشید + جزئیات ویدئو | بانک آینده زیان‌ده نیست | دارایی‌های بانک درست ارزش‌گذاری نشده است شوینده‌ها در  آستانه موج چهارم گرانی وام خوداشتغالی، از  وعده تا پرداخت قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود مجدد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان جزئیات کارمزد خدمات بانکی اعلام شد | برای خرید با کارت و دریافت وجه نقد از بانک هم باید پول بدهید علت گرانی حبوبات چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاریخ شارژ مجدد کالابرگ الکترونیکی اعلام شد وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد ریسک خرید طلا در قله تاریخی | خرید طلا در شرایط فعلی منطقی است؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرکل صمت خراسان رضوی: ۲۵۰ هزار بخاری با راندمان بالا جایگزین تجهیزات قدیمی می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۵۸۰۹
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
مدیرکل صمت خراسان رضوی: ۲۵۰ هزار بخاری با راندمان بالا جایگزین تجهیزات قدیمی می‌شود + فیلم
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: صنایع استان توانایی تولید بخاری‌هایی با بهره‌وری ۸۵ درصد را دارند. در همین راستا، قرارداد‌هایی بین صنایع و شرکت‌های سازنده این بخاری‌ها منعقد شده تا ۲۵۰ هزار بخاری با راندمان بالا جایگزین تجهیزات قدیمی شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیررضا رجبی امروز، ۲۶ آذر ۱۴۰۳، در اتاق خبر ستاد انرژی استان اظهار کرد: در شرایطی که با محدودیت‌هایی در تأمین انرژی به ویژه برق و گاز مواجه هستیم، بخش صنعت همواره پیشگام بوده است.

وی افزود: از یک ماه قبل که محدودیت‌هایی برای برخی صنایع اعمال شد، از مردم و سایر بخش‌های اقتصادی نیز درخواست همراهی کردیم. خوشبختانه مشارکت گسترده مردم و بخش‌های مختلف باعث شد محدودیت‌ها به حداقل برسد.

رجبی ادامه داد: اتاق اصناف نیز با اعلام حمایت، اصناف و مجتمع‌های تجاری را به رعایت این محدودیت‌ها ترغیب کرد. خوشبختانه اکثر این واحد‌ها همکاری خوبی داشتند و این همراهی موجب شد که میزان خاموشی‌ها به حداقل برسد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: طبق اعلام شرکت برق، خاموشی‌ها در صنایع تنها به دو روز محدود شده، البته در برخی روز‌ها به دلیل افزایش حجم بار مصرفی در کشور، ممکن است این محدودیت‌ها کمی افزایش یابد، اما مدیریت بار مصرفی و دادن آن به بخش صنعت به‌نفع کل کشور است.

وی با بیان اینکه در قالب پویشی، اقدام به شناسایی و حذف بخاری‌های کم‌بازده کردیم، عنوان کرد: خوشبختانه صنایع استان توانایی تولید بخاری‌هایی با بهره‌وری ۸۵ درصد را دارند. در همین راستا، قرارداد‌هایی بین صنایع و شرکت‌های سازنده این بخاری‌ها منعقد شده تا ۲۵۰ هزار بخاری با راندمان بالا جایگزین تجهیزات قدیمی شود. با این اقدام، علاوه بر کاهش مصرف انرژی، بیش از یک میلیون مترمکعب گاز به عنوان خوراک به صنایع تخصیص داده خواهد شد که می‌تواند ارزش افزوده بالایی داشته باشد.

رجبی با اشاره به مشارکت بخش صنعت در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: در حال حاضر، خراسان رضوی به بیش از ۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی دست پیدا کرده که ۳۰ مگاوات از این ظرفیت توسط سرمایه‌گذاری مستقیم صنعت به وجود آمده است. صنایع استان نیز در ساخت ۲۰۰ مگاوات نیروگاه بادی سرمایه‌گذاری کرده‌اند و آمادگی مشارکت بیشتر در این حوزه را دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->