اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

کفاشیان: خصوصی اعلام‌ شدن سازمان لیگ غیرقانونی است | تاج باید پاسخگو باشد

  • کد خبر: ۳۰۵۹۳۱
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کفاشیان: خصوصی اعلام‌ شدن سازمان لیگ غیرقانونی است | تاج باید پاسخگو باشد
رئیس سابق فدراسیون فوتبال تصمیمی را که اخیراً در مجمع فدراسیون فوتبال پیرامون خصوصی‌شدن سازمان لیگ اتخاذ شده است، مغایر با قانون اعلام کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی کفاشیان خصوصی اعلام شدن سازمان لیگ از سوی مجمع را اشتباه می‌داند. وی در این باره گفت: «خصوصی‌شدن سازمان لیگ تصمیمی اشتباه بوده که در مجمع گرفته شده است. از طرفی سازمان لیگ جزئی از فدراسیون فوتبال است و نمی‌توانید بگویید من یک پدر هستم، دو فرزند دارم ولی یکی از آن‌ها فرزند من نیست.»

کفاشیان با نقد این تصمیم ادامه داد: «بخشی از درآمد سازمان لیگ برای فدراسیون است. ۱۰ درصد از درآمد برای فدراسیون، ۱۰ درصد برای سازمان لیگ و ۸۰ درصد برای باشگاه‌هاست؛ لذا سازمان لیگ جزئی از فدراسیون است. چنین رأی‌گیری در مجمع غیراصولی بوده است. حتی با جدابودن صورت‌های مالی هم فدراسیون باید جوابگو باشد. رئیس مجمع سازمان لیگ چه‌کسی است؟ رئیس فدراسیون فوتبال است؛ بنابراین باید در مجمع اصلی فدراسیون نیز صورت‌های مالی سازمان لیگ ارائه شود. حالا نمی‌دانم اعضای مجمع به چه منظوری این رأی را گرفتند! طبق اساس‌نامه، فدراسیون فوتبال مستقل غیردولتی است؛ بنابراین سازمان بازرسی کل کشور یا هر ناظر دیگری می‌تواند بر اساس قانون مستقل غیردولتی این موضوع را بررسی کند.»

کفاشیان درحالی به تصمیم‌گیری اخیر ایراد وارد کرده که بسیاری از کارشناسان نیز خصوصی اعلام شدن سازمان لیگ را تصمیمی غیراصولی و مغایر با قوانین می‌دانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->