زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت
سرخط خبرها

سقوط مرگبار مرد بازنشسته در حاشیه بزرگراه امام علی(ع) تهران

  • کد خبر: ۳۰۶۰۳۲
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
سقوط مرگبار مرد بازنشسته در حاشیه بزرگراه امام علی(ع) تهران
پرونده سقوط مرگبار مرد ۶۱ ساله در حاشیه اتوبان امام‌علی(ع) که احتمالاً به دلیل تاریکی و ناایمن‌بودن محل سقوط رخ داده است، به دستور بازپرس جنایی به کارشناسان رسمی قوه‌قضائیه سپرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پاکبان‌هایی که عصر روز ۲۶ آذرماه مشغول کار در اتوبان امام علی بودند هنگامی که زیر یکی پل‌های این اتوبان رسیدند تا آنجا را نظافت کنند، با جسد مرد پا به سن گذاشته‌ای روبه‌رو شدند که آثار صدمات روی سر و بدنش به وضوح دیده می‌شد.

آنها موضوع را در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دادند و دقایقی بعد ماموران کلانتری ۱۱۰ شهدا به محل کشف جسد رفتند و در بررسی اولیه با جسد مردی حدود ۶۰ ساله مواجه شدند که آثار صدمات روی جمجمه و بدنش قابل رویت بود.

این در حالی بود که با توجه به وضع جسد به نظر می‌رسید یک شبانه‌روز از مرگش گذشته و، چون در جایی دور از دید افتاده، کسی او را پیدا نکرده بود تا اینکه پاکبانان شهرداری تهران او را دیدند.

به این ترتیب، موضوع به بازپرس کشیک قتل پایتخت اطلاع داده شد و او نیز پس از صدور دستورات اولیه، از جمله شناسایی هویت متوفی و تماس با خانواده‌اش راهی محل شد.

ماموران کلانتری وقتی جبیب‌های مرد فوت‌شده را بررسی کردند، مدارک هویتی را که همراهش بود، به دست آوردند و خانواده‌اش را شناسایی کردند و مشخص شد اعضای خانواده مرد ۶۱ ساله گم شدن او را به پلیس خبر داده بودند.

در بررسی‌های بعدی معلوم شد مرد فوت‌شده بازنشسته و ساکن شرق تهران بود و برادرش در سعادت‌آباد زندگی می‌کند.

خانواده این مرد گفتند: او با برادرش به ختم یکی از اقوام رفته بود. هنگام برگشت از مراسم ختم که عصر یکشنبه بود، متوفی به برادرش گفته بود او را کنار اتوبان پیاده کند تا خودش به خانه برود.

برادر این مرد نیز در تحقیقات گفت: برادرم را همان‌جا که خواسته بود پیاده کردم و به خانه رفتم. بعد از آن هم دیگر از برادرم خبری نداشتم.

به این ترتیب، بازپرس، محسن اختیاری، دستور تحقیقات دقیق‌تر را صادر کرد و سرانجام متوجه شد قتلی رخ نداده است و مرد فوت‌شده موقع حرکت در حاشیه اتوبان امام علی به محوطه‌ای رسیده که حفاظ و گاردریل ندارد و به دلیل تاریکی و احتمالاً خاموش بودن چراغ‌های حاشیه اتوبان از ارتفاعی حدود ۲۰ متر پایین افتاده و صدمات ناشی از پرت شدن باعث مرگش شده است.

در حال حاضر با توجه به شکایت خانواده مرد فوت‌شده، بازپرس اختیاری دستور بررسی‌های لازم برای شناسایی مقصران حادثه را صادر کرده است.

به این ترتیب، جسد مرد به پزشکی قانونی انتقال یافت تا معاینات دقیق جسد انجام شد و در نهایت نظریه کارشناسان رسمی قوه قضاییه است که افراد یا عوامل مقصر در مرگ مرد ۶۱ ساله را به بازپرس جنایی معرفی خواهد کرد تا تکلیف پرونده روشن شود.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->