حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی هشدار جدی سازمان بازرسی به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تحریم، روند مبارزه با موادمخدر را با چالش مواجه می‌کند هشدار پزشکی قانونی: ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند هشدار مکرر قوه‌قضائیه درباره خرید طلای آنلاین بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است طول عمر، بیشتر با سبک زندگی ارتباط دارد یا ژنتیک؟ عمل بایپس عروق کرونر قلب به روش کم‌تهاجمی در مشهد انجام شد علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی شد پرتقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد | خراسان رضوی و مشهد در صدر تقاضا برای سفر قرار گرفتند تبلیغات فروش باتری ارزان، شگرد یک مال‌خر بازشدن یک پرونده جنایی در پزشکی قانونی | مرگ صبحگاهی در خانه دیگری مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: سالانه ۴.۵ میلیارد دلار ارز از طریق ورود گردشگر خارجی نصیب استان می‌شود دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت نظام پزشکی و قوه‌قضائیه درپی حل چالش‌های جامعه پزشکی زلزلۀ نسبتا شدید کازرون استان فارس را لرزاند + جزئیات (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) چهارشنبه‌سوری نیامده، ۳ قربانی گرفت | بیشترین حوادث در آذربایجان شرقی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کمبود ذخایر خونی در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی معرفی یک سم گیاهی فاقد مجوز تعطیلی ۳ جایگاه سی‌ان‌جی پرخطر در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + هزینه و نحوه ثبت‌نام معاون استاندار خراسان رضوی: ۷۰ درصد از معلمان مردود در گزینش‌ها به کار بازگشتند | دیده‌شدن النگو، دلیل مردودشدن یک داوطلب استخدام معلمی! تشکیل ۴۱۹ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده راهور فراجا: تلفات حوادث رانندگی کاهش ۴.۵ درصدی پیدا کرد دولت از شیوه‌های نوین آزمون استخدامی ۱۴۰۴ برای جذب معلمان رونمایی کرد تمدید فرصت ثبت نام در دوره آزمون دستیاری پزشکی تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ معاون وزیر آموزش و پرورش: اعتمادآفرینی، راهبرد مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان باشد | پنج بحران خطرساز برای نظام تعلیم و تربیت کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | رگبار باران در برخی نقاط استان بارش قابل توجه باران تا پایان هفته جاری
سرخط خبرها

قرص قاتل جان گرفت

  • کد خبر: ۳۰۶۳
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
قرص قاتل جان گرفت
مرگ دختر ۲۸ ساله و مسمومیت شدید یک مادر بر اثر استنشاق گاز‌های متصاعد شده از خانه همسایه

محمدجواد ابوعطا - درد چهره شان را در هم کشیده بود. همچون مارگزیده ها به خود می پیچیدند و فقط فریاد می کشیدند. اوضاعشان چنان به هم ریخته بود که دیگر بیماران حاضر در اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) درد خود را فراموش کرده بودند. حالت تهوع گریبانشان را گرفته بود و وضعیتشان چنان آشفته بود که سریعا کادری از پرسنل اورژانس اطراف آن ها را که بعدا مشخص شد مادر و دختر هستند، گرفت.
عملیات احیا و نجات جان این بیماران که با آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل شده بودند، آغاز شد. علائم و دردهایی که برسرشان آوار شده بود همه نشان از یک علت داشت: مسمومیت با قرص برنج، قرص بی رحمی که قربانیانش را زجرکش می کند و اگر فردی آن را بخورد علاوه بر دردهای تحمل ناپذیر، هیچ راهی برای بازگشت به زندگی ندارد. دختر جوان در اثر این مسمومیت خیلی زود جان شیرینش را از دست داد و مادرش در بخش مراقبت های ویژه پزشکی برای زنده ماندن، در تلاش است.
با اعلام مرگ دختر جوان مأموران انتظامی مستقر در بیمارستان امام رضا(ع) مرگ مشکوک این دختر جوان را به قاضی احمدی نژاد، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، اعلام کردند و پرونده ای در کلانتری شهرک ناجا تشکیل شد.
قاضی احمدی نژاد که در جریان این پرونده قرار گرفته بود، با صدور دستورات تخصصی از مأموران خواست تا به این پرونده رسیدگی کنند.
در ادامه مشخص شد که این افراد بر اثر استنشاق گازهای سمی ناشی از قرص خطرناک برنج که از سال 1384 خرید و فروش آن در کشور ممنوع شده است، مسموم شده اند.
به دستور قاضی احمدی نژاد، تحقیقاتی گسترده برای مشخص شدن جزئیات این پرونده آغاز شده است و مسئول روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد نیز جزئیاتی از این پرونده را رسانه ای کرد.

احتمال سم پاشی منزل همسایه
به گفته جواد باغستانی صبح دیروز مادر و دختری با علائمی شبیه مسمومیت به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل می شوند که متأسفانه در همان ساعات اولیه دختر بیست وهشت ساله جان خود را از دست داد.
بر اساس بررسی عوامل مسمومیت و نیز حالات بیمار، پزشکان احتمال آلودگی و مسمومیت با قرص برنج را حدس زدند که با طرح پرسش از پدر خانواده سم پاشی منزل همسایه متوفی تأیید شد.
مسئول روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) ادامه داد: احتمالا یک شرکت خدماتی برای سم پاشی منزل مشتری خود از قرص برنج استفاده کرده و گاز ناشی از آن از طریق کانال کولر وارد منزل متوفی و مادرش شده است. بررسی های بیشتر و نتایج و حالات مشکوک، تیم پزشکی را به این نتیجه رساند که مسمومیت احتمالا به دلیل استنشاق گاز فسفیـت آلومینیوم است که از قرص برنج متصاعد می شود.

قرص برنج، قاتل دردآور
یکی از نکاتی که همواره در پس مسمومیت با قرص برنج اعلام می شود، دردهای ناشی از این مسمومیت است. بلعیدن و یا حتی استشمام بوی قرص برنج ظرف مدت 3 تا 4 ساعت دستگاه تنفسی و قلب را دچار اختلال می کند و فرد را در روندی دردناک به کام مرگ می کشد.
براساس آمارهای پزشکی قانونی کشور همواره بیشترین قربانیان قرص برنج متعلق به استان های تهران، گیلان و مازندران بوده که این آمار از سال 1387 تا کنون تغییری نداشته است. هرچند خوشبختانه خراسان رضوی در این زمینه رتبه دار نیست، اما مسمومیت و مرگ دختر جوان در مشهد بر اثر استنشاق گاز متصاعد شده از قرص برنج نشان داد که کوچک ترین بی احتیاطی ای می تواند عواقب جبران ناپذیری در پی داشته باشد و هیچ فردی از این خطر مصون نیست، مگر اینکه برای همیشه استفاده از این قرص قاتل را فراموش کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->