تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

قرص قاتل جان گرفت

  • کد خبر: ۳۰۶۳
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
قرص قاتل جان گرفت
مرگ دختر ۲۸ ساله و مسمومیت شدید یک مادر بر اثر استنشاق گاز‌های متصاعد شده از خانه همسایه

محمدجواد ابوعطا - درد چهره شان را در هم کشیده بود. همچون مارگزیده ها به خود می پیچیدند و فقط فریاد می کشیدند. اوضاعشان چنان به هم ریخته بود که دیگر بیماران حاضر در اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) درد خود را فراموش کرده بودند. حالت تهوع گریبانشان را گرفته بود و وضعیتشان چنان آشفته بود که سریعا کادری از پرسنل اورژانس اطراف آن ها را که بعدا مشخص شد مادر و دختر هستند، گرفت.
عملیات احیا و نجات جان این بیماران که با آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل شده بودند، آغاز شد. علائم و دردهایی که برسرشان آوار شده بود همه نشان از یک علت داشت: مسمومیت با قرص برنج، قرص بی رحمی که قربانیانش را زجرکش می کند و اگر فردی آن را بخورد علاوه بر دردهای تحمل ناپذیر، هیچ راهی برای بازگشت به زندگی ندارد. دختر جوان در اثر این مسمومیت خیلی زود جان شیرینش را از دست داد و مادرش در بخش مراقبت های ویژه پزشکی برای زنده ماندن، در تلاش است.
با اعلام مرگ دختر جوان مأموران انتظامی مستقر در بیمارستان امام رضا(ع) مرگ مشکوک این دختر جوان را به قاضی احمدی نژاد، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، اعلام کردند و پرونده ای در کلانتری شهرک ناجا تشکیل شد.
قاضی احمدی نژاد که در جریان این پرونده قرار گرفته بود، با صدور دستورات تخصصی از مأموران خواست تا به این پرونده رسیدگی کنند.
در ادامه مشخص شد که این افراد بر اثر استنشاق گازهای سمی ناشی از قرص خطرناک برنج که از سال 1384 خرید و فروش آن در کشور ممنوع شده است، مسموم شده اند.
به دستور قاضی احمدی نژاد، تحقیقاتی گسترده برای مشخص شدن جزئیات این پرونده آغاز شده است و مسئول روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد نیز جزئیاتی از این پرونده را رسانه ای کرد.

احتمال سم پاشی منزل همسایه
به گفته جواد باغستانی صبح دیروز مادر و دختری با علائمی شبیه مسمومیت به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل می شوند که متأسفانه در همان ساعات اولیه دختر بیست وهشت ساله جان خود را از دست داد.
بر اساس بررسی عوامل مسمومیت و نیز حالات بیمار، پزشکان احتمال آلودگی و مسمومیت با قرص برنج را حدس زدند که با طرح پرسش از پدر خانواده سم پاشی منزل همسایه متوفی تأیید شد.
مسئول روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) ادامه داد: احتمالا یک شرکت خدماتی برای سم پاشی منزل مشتری خود از قرص برنج استفاده کرده و گاز ناشی از آن از طریق کانال کولر وارد منزل متوفی و مادرش شده است. بررسی های بیشتر و نتایج و حالات مشکوک، تیم پزشکی را به این نتیجه رساند که مسمومیت احتمالا به دلیل استنشاق گاز فسفیـت آلومینیوم است که از قرص برنج متصاعد می شود.

قرص برنج، قاتل دردآور
یکی از نکاتی که همواره در پس مسمومیت با قرص برنج اعلام می شود، دردهای ناشی از این مسمومیت است. بلعیدن و یا حتی استشمام بوی قرص برنج ظرف مدت 3 تا 4 ساعت دستگاه تنفسی و قلب را دچار اختلال می کند و فرد را در روندی دردناک به کام مرگ می کشد.
براساس آمارهای پزشکی قانونی کشور همواره بیشترین قربانیان قرص برنج متعلق به استان های تهران، گیلان و مازندران بوده که این آمار از سال 1387 تا کنون تغییری نداشته است. هرچند خوشبختانه خراسان رضوی در این زمینه رتبه دار نیست، اما مسمومیت و مرگ دختر جوان در مشهد بر اثر استنشاق گاز متصاعد شده از قرص برنج نشان داد که کوچک ترین بی احتیاطی ای می تواند عواقب جبران ناپذیری در پی داشته باشد و هیچ فردی از این خطر مصون نیست، مگر اینکه برای همیشه استفاده از این قرص قاتل را فراموش کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->