آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۰۶۴۵۷
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند
عضو هیئت‌علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه منشأ بیماری‌های کرونا و آنفلوانزا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند، اظهار کرد: افراد مستعد ابتلا به بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، در زمان مناسب واکسن را دریافت کرده و از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها جداً پرهیز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سحر روان‌شاد پیرامون وجه تمایز و تشابه بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا گفت: آنفلوانزا و کرونا هر دو یک بیماری ویروسی تنفسی هستند که در جامعه تا حدودی شیوع فصلی دارند و علائم هر دو بیماری به مقدار زیادی مشابه است؛ به‌طوری‌که در بسیاری موارد امکان افتراق بالینی دو بیماری وجود ندارد.

وی در عین حال اشاره کرد: بیماران مبتلا به آنفلوانزا ابتدا علائمی نظیر گلودرد، بدن‌درد، تب، ضعف و بی‌حالی، آبریزش بینی، سردرد دارند و به‌تدریج علائمی از جمله سرفه و در موارد شدید، تنگی نفس نیز به علائم فوق اضافه خواهد شد. در حالی‌که بیماری کرونا بر حسب سویه رایج در جامعه، می‌تواند علائمی مشابه آنفلوانزا داشته باشد و در هر دو بیماری امکان ابتلای ریوی و موارد پیشرفته بیماری وجود خواهد داشت.

دکتر روان‌شاد خاطرنشان کرد: در خصوص بیماری‌های مذکور بیشترین میزان مراجعین، در بخش بستری افراد میانسال و افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی هستند، اما در مجموع ابتلا به این بیماری‌ها در همه گروه‌های سنی دیده می‌شود.

متخصص بیماری‌های داخلی همچنین گفت: طی چند هفته گذشته، با توجه به سردشدن هوا و قرارگرفتن افراد در محیط‌های بسته و عدم تهویه مناسب، عفونت‌های تنفسی ویروسی و باکتریال در بین مراجعین همانند سال‌های گذشته رو به افزایش است؛ لذا به مردم توصیه می‌شود با شستشوی مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک در محیط‌های پرازدحام، قرنطینه‌کردن خود و عدم حضور در جامعه با شروع علائم، از انتقال فردبه‌فرد این بیماری‌ها جلوگیری کنند.

دکتر روان‌شاد تصریح کرد: درمان این دو بیماری در موارد خفیف تنها به صورت درمان‌های علامتی با تجویز دارو توسط پزشک و استراحت، مصرف مایعات فراوان و غذای سالم و مقوی و عدم مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها بوده و در موارد شدید و درگیری ریه، نیاز به بستری در بیمارستان و شروع درمان‌های تزریقی است.

وی به افراد در معرض بیماری، افراد مسن و دارای نقص ایمنی توصیه کرد تا با انجام واکسیناسیون در زمان مناسب که از مرداد ماه هر سال آغاز می‌شود، مانع ابتلا به موارد شدید بیماری و انتقال کمتر فردبه‌فرد در جامعه گردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->