تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

خودسرانه دارو نخورید

  • کد خبر: ۳۰۶۹۷۴
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
خودسرانه دارو نخورید
یک متخصص بیماری‌های عفونی شیوع گسترده آنفلوانزا و شباهت علائم آن با کرونا، اهمیت تشخیص به‌موقع و آگاهی از تفاوت‌های این دو بیماری را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع گسترده آنفلوانزا و شباهت بالای علائم آن با کرونا، تشخیص سریع و آگاهی از تفاوت‌های این دو بیماری اهمیت بیشتری پیدا کرده است. متخصصان تأکید دارند که استفاده از ماسک، خود مراقبتی و پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها، نقش کلیدی در پیشگیری و مدیریت این بیماری‌ها را دارد.

در همین راستا مرتضی ایزدی درباره بیماری آنفلوانزا و تفاوت آن با کرونا گفت: بر اساس آخرین اطلاعات که ما از مرجع داریم و این بیماری در جریان تنفس قابل اهمیت است و بیشترین شباهت را به آنفلوانزا نوع الف دارد.

وی افزود: در برخی موارد نیز کووید ۱۹ هم دیده می‌شود و بقیه ویروس‌ها هم همچنان وجود دارد که بسیاری از این ویروس‌ها اهمیت چندانی ندارند و مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمی‌کنند.

ایزدی ادامه داد: در حال حاضر فقط دو بیماری قابل اهمیت است که آنفلوانزا در حال حاضر بسیار شایع شده و مورد توجه قرار گرفته است.

علائم کرونا و آنفلوانزا 

وی افزود: این علائم به ویروس آنفلوانزا شبیه است و همکاران متخصص عفونی و اطفال باید توجه داشته باشند تا برای افرادی که در درجه بالا بیماری دچار شدند، در زمان درست به انجام آزمایش‌های تنفسی اقدام کنند تا تشخیص درست بین کرونا و آنفلوانزا داده شود.

عضو هیأت علمی و استاد تمام دانشگاه بقیه‌الله گفت: اگر علائم بیمار به آنفلوانزا نزدیک‌تر بود در اسرع وقت به پزشک مراجعه کند. علائم کرونا و آنفلوانزا بسیار به یکدیگر شباهت دارد و گاهاً تشخیص قطعی این دو با تصویر سی تی اسکن و سواپ حلق و بینی مشخص می‌شود.

به گفته ایزدی؛ در افرادی که با بیماری به صورت شدیدتری مواجه شدند، توصیه می‌کنیم نسبت به تزریق واکسن توجه کنند و پس از بهبودی تزریق واکسن آنفلوآنزا را انجام دهند.

وی افزود: موارد پیشگیری آنفلوانزا و کرونا تنفسی بسیار به یکدیگر شباهت دارد و افراد باید از ماسک استفاده کنند، روزنامه، رسانه‌ها صدا و سیما و فضای مجازی باید نسبت به این بیماری‌ها اطلاع رسانی داشته باشند که مردم از این بیماری مطلع شوند و از خود، خو مراقبتی کنند تا دچار این بیماری نشوند.

عدم استفاده از آنتی بیوتیک در دوران بیماری

ایزدی ادامه داد: بیماری‌های ویروسی از آنفلوانزا تا کرونا در عرض یک هفته تمام می‌شود ولی عوارض ناشی از این بیماری‌های ویروسی می‌تواند باعث ایجاد سینه پهلو، سینوزیت، حساسیت و عفونت‌های گوش شود.

وی ادامه داد: نکته‌ای که وجود دارد این است که در طول بیماری از هیچ آنتی بیوتیکی نباید استفاده شود و بیماران از پزشکان خود درخواست آنتی بیوتیک نکنند و بعد ۷ تا ۸ روز براساس تشخیص پزشک با تشخیص مربوطه مبنی بر وجود عفونت باکتریایی نیز می‌توان از آنتی بوتیک استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->