۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

خودسرانه دارو نخورید

  • کد خبر: ۳۰۶۹۷۴
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
خودسرانه دارو نخورید
یک متخصص بیماری‌های عفونی شیوع گسترده آنفلوانزا و شباهت علائم آن با کرونا، اهمیت تشخیص به‌موقع و آگاهی از تفاوت‌های این دو بیماری را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع گسترده آنفلوانزا و شباهت بالای علائم آن با کرونا، تشخیص سریع و آگاهی از تفاوت‌های این دو بیماری اهمیت بیشتری پیدا کرده است. متخصصان تأکید دارند که استفاده از ماسک، خود مراقبتی و پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها، نقش کلیدی در پیشگیری و مدیریت این بیماری‌ها را دارد.

در همین راستا مرتضی ایزدی درباره بیماری آنفلوانزا و تفاوت آن با کرونا گفت: بر اساس آخرین اطلاعات که ما از مرجع داریم و این بیماری در جریان تنفس قابل اهمیت است و بیشترین شباهت را به آنفلوانزا نوع الف دارد.

وی افزود: در برخی موارد نیز کووید ۱۹ هم دیده می‌شود و بقیه ویروس‌ها هم همچنان وجود دارد که بسیاری از این ویروس‌ها اهمیت چندانی ندارند و مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمی‌کنند.

ایزدی ادامه داد: در حال حاضر فقط دو بیماری قابل اهمیت است که آنفلوانزا در حال حاضر بسیار شایع شده و مورد توجه قرار گرفته است.

علائم کرونا و آنفلوانزا 

وی افزود: این علائم به ویروس آنفلوانزا شبیه است و همکاران متخصص عفونی و اطفال باید توجه داشته باشند تا برای افرادی که در درجه بالا بیماری دچار شدند، در زمان درست به انجام آزمایش‌های تنفسی اقدام کنند تا تشخیص درست بین کرونا و آنفلوانزا داده شود.

عضو هیأت علمی و استاد تمام دانشگاه بقیه‌الله گفت: اگر علائم بیمار به آنفلوانزا نزدیک‌تر بود در اسرع وقت به پزشک مراجعه کند. علائم کرونا و آنفلوانزا بسیار به یکدیگر شباهت دارد و گاهاً تشخیص قطعی این دو با تصویر سی تی اسکن و سواپ حلق و بینی مشخص می‌شود.

به گفته ایزدی؛ در افرادی که با بیماری به صورت شدیدتری مواجه شدند، توصیه می‌کنیم نسبت به تزریق واکسن توجه کنند و پس از بهبودی تزریق واکسن آنفلوآنزا را انجام دهند.

وی افزود: موارد پیشگیری آنفلوانزا و کرونا تنفسی بسیار به یکدیگر شباهت دارد و افراد باید از ماسک استفاده کنند، روزنامه، رسانه‌ها صدا و سیما و فضای مجازی باید نسبت به این بیماری‌ها اطلاع رسانی داشته باشند که مردم از این بیماری مطلع شوند و از خود، خو مراقبتی کنند تا دچار این بیماری نشوند.

عدم استفاده از آنتی بیوتیک در دوران بیماری

ایزدی ادامه داد: بیماری‌های ویروسی از آنفلوانزا تا کرونا در عرض یک هفته تمام می‌شود ولی عوارض ناشی از این بیماری‌های ویروسی می‌تواند باعث ایجاد سینه پهلو، سینوزیت، حساسیت و عفونت‌های گوش شود.

وی ادامه داد: نکته‌ای که وجود دارد این است که در طول بیماری از هیچ آنتی بیوتیکی نباید استفاده شود و بیماران از پزشکان خود درخواست آنتی بیوتیک نکنند و بعد ۷ تا ۸ روز براساس تشخیص پزشک با تشخیص مربوطه مبنی بر وجود عفونت باکتریایی نیز می‌توان از آنتی بوتیک استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->