بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فایننشال‌تایمز فاش کرد: ریاض درباره عامل حمله ماگدبورگ به برلین هشدار داده بود

  • کد خبر: ۳۰۶۵۹۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
فایننشال‌تایمز فاش کرد: ریاض درباره عامل حمله ماگدبورگ به برلین هشدار داده بود
نشریه انگلیسی به نقل از مقامات امنیتی آلمانی گزارش کرد که عربستان سعودی درباره عامل حمله اخیر در ماگدبورگ آلمان به این کشور هشدار داده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات امنیتی آلمان اخیرا افشا کردند که مقامات سعودی بار‌ها به آلمان درباره مردی که گفته می‌شود حمله روز جمعه به بازار کریسمس در شهر ماگدبورگ در شرق آلمان را انجام داده است، هشدار داده‌اند.

این حمله مرگبار که در جریان ورود یک خودرو به بازار کریسمس در ماگدبورگ آلمان و برخورد با شهروندان در شامگاه جمعه صورت گرفت دست‌کم پنج کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی برجا گذاشته است. طبق گزارش روزنامه آلمانی «بیلد» فردی با تابعیت عربستان سعودی دستگیر شده است.

مقامات امنیتی آلمان اخیرا افشا کردند که مقامات سعودی بار‌ها به آلمان درباره مردی که گفته می‌شود حمله روز جمعه به بازار کریسمس در شهر ماگدبورگ در شرق آلمان را انجام داده است، هشدار داده‌اند.

این حمله مرگبار که در جریان ورود یک خودرو به بازار کریسمس در ماگدبورگ آلمان و برخورد با شهروندان در شامگاه جمعه صورت گرفت دست‌کم پنج کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی برجا گذاشته است. طبق گزارش روزنامه آلمانی «بیلد» فردی با تابعیت عربستان سعودی دستگیر شده است.

گوش‌های ناشنوای آلمان

با این وجود، به اذعان فایننشال تایمز، مشخص نیست که آیا مقامات برلین به هشدار‌های ریاض گوش فرا داده بودند یا خیر.

پست‌های زیاد طالب العبد المحسن در شبکه اجتماعی ایکس، او را به‌عنوان منتقد سرسخت اسلام نشان می‌دهد که از مهاجرت مسلمانان به اروپا انتقاد کرده و در ماه‌های اخیر خصومت فزاینده‌ای را علیه مقامات آلمانی نشان می‌دهد.

مقامات آلمانی، او را یک پزشک ۵۰ ساله از عربستان سعودی توصیف کردند که در سال ۲۰۰۶ به آلمان آمد و به عنوان روانپزشک در برنبورگ، درست در جنوب ماگدبورگ، کار می‌کرد.

طبق گزارش فایننشال تایمز، این حمله، حال و هوای کشوری را که پیش از این با یک «رکود عمیق اقتصادی و مرحله عدم اطمینان سیاسی پس از فروپاشی دولت ائتلافی سه حزبی متزلزل اولاف شولتس (صدراعظم آلمان) در نوامبر دست و پنجه نرم می‌کرد، تیره کرده است.»

شولتس روز شنبه از ماگدبورگ دیدن کرد و این واقعه را «عملی وحشتناک» خواند و قول داد که در روند تحقیقات از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

با این وجود، «ایلان ماسک» میلیاردر حوزه فناوری که قرار است یکی از اعضای کابینه دوم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا باشد، جمعه با طرح اتهاماتی، خواستار استعفای «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان در پی حمله‌ای مرگبار به بازار کریسمس در آلمان شد.

در همین رابطه ماسک در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «شولتس باید فورا استعفا کند. احمق بی‌کفایت!»

بحران سیاسی آلمان

آلمان به دلیل اختلافات داخلی ائتلاف حاکم شامل حزب سوسیال دموکرات آلمان، سبز‌ها و حزب دموکرات آزاد بر سر سیاست‌های بودجه، مالی و اقتصادی، از جمله حمایت بیشتر از کی‌یف و موضوع به اصطلاح «ترمز بدهی» دچار یک بحران سیاسی حاد شده است.

۶ نوامبر، شولتس تصمیم گرفت تا وزیر دارایی را برکنار کند؛ اقدامی که به فروپاشی ائتلاف حاکم منجر شد. ۱۶ دسامبر، اولاف شولتس صدراعظم آلمان از «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان خواست پس از ناکامی در رای اعتماد، پارلمان را منحل کند.

پیش از این، اکثر نمایندگان آلمان در یک جلسه فوق‌العاده از رای اعتماد به شولتس خودداری کردند و بدین ترتیب راه برای برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی هموار شد. این ششمین رای اعتماد به صدراعظم در تاریخ آلمان مدرن بود. رئیس‌جمهور آلمان بر اساس قانون ملزم است تا ظرف ۲۱ روز پارلمان را منحل کند. انتخابات جدید ظرف ۶۰ روز پس از انحلال پارلمان برگزار خواهد شد. اشتاینمایر احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام را ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ اعلام کرده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->