میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد در شرایط سالم برای شهروندان (۲۳ تیر ۱۴۰۴) مروری بر تاریخ کوچه «شهیدهاشمی‌نژاد ۱٠» مشهد | ماری خوابیده در کنار دیوار «بهره» شهردار مشهد مقدس: هرچقدر آموزش‌‌وپرورش توانمندتر باشد، آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمتر می‌شود مقدمات ورود نمایشگاه بین‌المللی مشهد به بورس فراهم شده است شلوغ‌بازار مشهد، همچنان شلوغ و پرهیاهو | بازار همدلی ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها سال ۱۴۰۴ از نظر تعداد روز‌های آلوده در مشهد منحصر‌به‌فرد خواهد بود انسداد ترافیکی یک‌ماهه در محور بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی و مترو مشهد در روز‌های برگزاری آزمون سراسری (۲۶ و ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در دو محور شهید کلانتری و شهید سلیمانی مشهد + علت افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع)
سرخط خبرها
فرماندار مشهد در بازدید از روزنامه شهرآرا :

فضای مجازی، به مثابه یک اتاق شیشه‌ای شفاف، میان مردم و مسئولین است

  • کد خبر: ۳۰۶۶
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱
فضای مجازی، به مثابه یک اتاق شیشه‌ای شفاف، میان مردم و مسئولین است
محمدرضا هاشمی، فرماندار مشهد به مناسبت روز خبرنگار از تحریریه روزنامه و فضای مجازی شهرآرا بازدید کرد

به‌گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا هاشمی در بازدید از تحریریه روزنامه شهرآرا به مناسبت « روز خبرنگار» ضمن گفتگو با خبرنگاران، بیان داشت: « شهرآرا از جمله رسانه‌های فعال در خراسان‌رضوی و به ویژه مشهد است. مطالب خوبی در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و دینی در شهرآرا کار می‌شود، به عنوان مثال در حوزه حقوق شهروندی، نشاط اجتماعی و حوزه شهری و دیگر نیازهای جامعه اقدامات خوبی در این رسانه انجام شده است. »

 

هاشمی با تقدیر از فعالان عرصه رسانه تصریح کرد: « خبرنگاری تعطیلی و سرما و گرما نمی‌شناسد و به همین دلیل معتقدم که هر روز روز خبرنگار است. »

 

 

فرماندار مشهد با تاکید بر ارتباط دو سویه مسئولان با رسانه‌ها و خبرنگاران افزود: « سعی می‌کنیم ارتباط خوبی با روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها داشته باشیم چرا که معتقدیم رسانه‌ها پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند، در این راستا پس از حضورم در مشهد در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان به مدیران هم تاکید کردم که باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند.»

هاشمی در ادامه بازدید از روزنامه شهرآرا در جمع خبرنگاران فضای مجازی حاضر شد و بیان داشت: « فضای مجازی، به مثابه یک اتاق شیشه‌ای شفاف، میان مردم و مسئولین است. امیدواریم، تمرکز شهرآرا بر ارتقا صحت و سرعت اخبار در حداکثر شود.»

وی در خاتمه تاکید کرد: « بسیاری از مشکلات جامعه را می‌توان در فضای مجازی پیشگیری کرد. بنابر این، رسانه‌های فعال در فضای مجازی در پیشگیری و کنترل بحران‌های اجتماعی با مسئولین همگام‌اند.»

خبرنگار : بهروز ریاضی / عکاس: میلاد سمنگانی

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->