سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت‌نام گواهینامه رانندگی با کارت آمایش برای مهاجرین افغانستانی در مشهد آغاز شد نمایندگان جامعه شیعه افغانستان خواهان رسیدگی جدی طالبان به مطالبات خود شدند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت
سرخط خبرها

معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم

  • کد خبر: ۳۰۶۷۱۱
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم
معاون سخنگوی طالبان با تکذیب ادعای آمریکا مبنی بر منزوی شدن کابل، از واشنگتن خواست در امور داخلی افغانستان دخالت نکند.

به گزارش شهرآرانیوز، «حمدالله فطرت» معاون سخنگوی طالبان اظهارات «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در مورد انزوای طالبان افغانستان را رد کرد و گفت کابل روابط خود با کشور‌های دیگر را حفظ می‌کند.

بلینکن چهارشنبه هفته گذشته در نشست اندیشکده «شورای روابط خارجی» با مقایسه تحولات سوریه و افغانستان گفت هیات حاکمه موقت افغانستان از همان ابتدا به‌دلیل تغییرات رادیکال و گسترده، در انزوای کامل قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، حمدالله فطرت گفت: «افغانستان در انزوا نیست. در حال حاضر ما روابط دیپلماتیک، تجاری و اقتصادی را با کشور‌های مختلف حفظ می‌کنیم، نمایندگان سیاسی فعال در کشور‌های مختلف داریم و تبادل هیئت‌های بلندپایه با کشور‌های کلیدی در سراسر جهان انجام می‌دهیم. تعهداتی که ما در دوحه دادیم اجرا شده و همچنان به آنها پایبند هستیم.»

این سخنگو همچنین تصریح کرد که طالبان اصلاحات موردنظر خود را بر اساس اصول اسلامی اجرا می‌کند و از جامعه جهانی خواست از مداخله در امور داخلی افغانستان خودداری کند.

در ۲۹ فوریه ۲۰۲۰ در شهر دوحه قطر توافقنامه‌ای بین ایالات متحده و افغانستان امضا شد. بر اساس این توافقنامه، نیرو‌های خارجی باید از افغانستان خارج می‌شدند و واشنگتن باید در تحریم‌ها و لیست جوایزی که علیه اعضای طالبان اعلام کرده، تجدیدنظر می‌کرد. واشنگتن همچنین باید برای بازسازی افغانستان، همکاری‌های اقتصادی را با هیات حاکمه جدید این کشور آغاز می‌کرد.

«سهیل شاهین» رئیس‌دفتر سیاسی طالبان در قطر نیز پیش‌تر گفته بود که ایالات متحده مفاد توافقنامه دوحه را نقض کرده است، توافقی که در سال ۲۰۲۰ حاصل شده بود و بر اساس آن، ایالات متحده باید افغانستان را سه ماه پس از امضای توافقنامه، از لیست سیاه خارج می‌کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->