افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست

  • کد خبر: ۳۰۷۰۵۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
  • ۱
یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست
معاون سیاسی وزارت امور خارجه طالبان گفت: مرزی که بین ایران و افغانستان وجود دارد، یکی از مرز‌های مصون بین ۲ کشور مسلمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، «شیرمحمد عباس استانکزی» در نشستی در کابل بر رویکرد متحدانه کشور‌های منطقه در برابر غرب به‌ویژه امریکا و ناتو تاکید کرد و گفت: جهان غرب در جنگ مسلحانه نه، بلکه در یک جنگ اقتصادی با افغانستان و ایران قرار دارند.

به گفته وی، آنان دشمن مشترک افغانستان و ایران بوده، از همین‌رو نیاز است که روابط میان کابل و تهران مستحکم‌تر شود.

استانکزی در این نشست که سرپرست سفارت ایران در کابل نیز حضور داشت، گفت که آمریکا و جهان غرب خصوصا ناتو علیه ما در جنگ مسلحانه نیستند و در سیاست و اقتصاد با ما در جنگ قرار دارند، آنها عین رویه و رفتار را در مقابل جمهوری اسلامی ایران هم دارند بنابراین دشمن ما و ایران مشترک است. برای هر ۲ کشور لازم است تا ما روابط دوستانه خود را عمیق‌تر و نزدیک‌تر بسازیم.

وی افزود: پیش از خروج نیرو‌های آمریکا از افغانستان، روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر بر اثر نبرد‌ها در ولایت‌های کشور جان خود را از دست می‌دادند که اکنون با به قدرت رسیدن امارت اسلامی، مرگ‌ومیر از اثر جنگ توقف یافته است.

او هم‌چنان مرز‌های میان افغانستان و ایران را از مصون‌ترین مرز‌ها عنوان کرد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه طالبان افزود: فعلا مرزی که بین ایران و افغانستان وجود دارد، بیشتر از ۹۰۰ کیلومتر، تا جایی که مطالعه دارم یکی از مرز‌های مصون بین ۲ کشور مسلمان است که اتفاقات بسیار کلان در آن‌جا وجود ندارد.

منبع: طلوع نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ممد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
0
0
در واقع این جملات مسئولین این کشور رو باید برعکس ترجمه کرد:
نا امن ترین مرزها مرزهای ایران و افغانستان هستش.از هیچی هم مصون نیست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->