بازگشت رئیس مجلس و هیأت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است
سرخط خبرها

عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند

  • کد خبر: ۳۰۶۸۲۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم اصلاحات ساختاری در حوزه پالایش نفت، گفت: صنعت نفت باید از فناوری‌های «های تک» و ظرفیت و استعداد جوانان مستعد کشور استفاده کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه «گزارش عملکرد و برنامه‌های راهبردی توسعه صنعت پالایش و پخش کشور» که یکشنبه شب با حضور برخی از مدیران دولتی این حوزه و مسئولان ۱۰ پالایشگاه برتر کشور برگزار شد، ‌ضمن تقدیر از زحمات ‌مدیران و کارگران فعال در این حوزه، اقدامات آنان را «کار بزرگ» خواند و ‌گفت: صنعت نفت، صنعت پیشران ماست و همراه صنایع بالادستی آن مثل پالایشگاه‌ها، صنایع راهبردی کشور ما به شمار می‌آیند.

عارف در این دیدار پس از شنیدن راهکارهای مدیران ارشد صنعت پالایش نفت کشور برای ارتقاء بیشتر این صنعت و رفع کمبودها، عنوان کرد: در شرایط کنونی، در مقایسه توسعه پالایشگاه‌ها و یا تاسیس پالایشگاه‌های جدید، اولویت باید به توسعه پالایشگاه‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام داده شود.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه خطاب به مدیران پالایشگاه‌های کشور بیان کرد: شما بزرگان صنعت پالایش نفت کشور، باید با انگیزه قدم بردارید، از فناوری‌های «های تک» و ظرفیت و استعداد جوانان مستعد ایران استفاده کنید.

عارف با بیان اینکه در گذشته، شاگردان ممتاز دوره دبیرستان معمولا یکی از سه اولویت‌ نخست‌شان برای ادامه تحصیل، دانشگاه صنعت نفت بوده است گفت: امروز هم دوباره باید همان شرایط فراهم شود و باید به آن وضعیت برگردیم که نخبه‌های دانشگاهی در این صنعت مشغول فعالیت باشند.

وی درجمع مدیران حوزه پالایش نفت، گفت: در بخش رفع مشکلات گمرکی برای تجهیز و نوسازی پالایشگاه‌ها، دولت نهایت همکاری را خواهد داشت؛ اما درمورد مسائل زیست محیطی و مجوزهای مربوط به آن، باید به گونه‌ای عمل کنید که به محیط زیست آسیبی وارد نشود.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه در توسعه ظرفیت پالایشگاه‌ها، اولویت را به طرح‌های نیمه‌تمام و توسعه‌ای بدهید، گفت: افزایش بهره‌وری که در قانون برای آن میزان ۲,۸ درصد رشد از ۸ واحد را در نظر گرفته‌اند، با استفاده از تکنولوژی‌های روز و های‌تک انجام پذیر است که شما باید به آن سمت بروید.

عارف با بیان اینکه متاسفانه برخی اولویت‌ها در این صنعت به درستی شناخته نشده است، تصریح کرد: چند دهه قبل گوگرد زدایی در پالایشگاه‌ها با یک میلیارد دلار هزینه انجام‌پذیر بود؛ اما برخی مقاومت‌ها در برابر این کار باعث شده که حالا مجبور باشیم چندین برابر برای این کار هزینه کنیم.

وی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور، گفت: ناترازی، ضربه‌ای سنگین به صنعت زده است و این درحالی است که صنعت و سایر حوزه‌ها مثل یک زنجیره به هم متصل هستند و ضربه به یک حلقه به سایر حلقه‌ها نیز منتقل خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید اصلاحات ساختاری در حوزه پالایش نفت صورت گیرد، گفت: در آن صورت نه تنها از واردات رها می‌شویم، بلکه امکان صادرات هم برایمان پدید می‌آید.

عارف در پایان با تاکید بر توجه به آمایش سرزمینی خاطرنشان کرد:‌ توسعه پالایشگاه‌ها، باید لزوما بر اساس آمایش سرزمینی باشد و برنامه هفتم هم مبتنی بر آمایش سرزمینی است.

منبع: ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->