تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده

  • کد خبر: ۳۰۶۹۱۲
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مصوبات این کمیسیون در خصوص مجموعه پدیده را تشریح کرد.

نصرالله پژمان‌فر در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: امروز جلسه‌ای در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با حضور دستگاه‌های مختلفی از قبیل بانک صادرات، موسسه اعتباری ملل، قوه قضاییه، دادگستری خراسان و معاون اول قوه قضاییه، هیئت مدیره شرکت پدیده و نماینده فرابورس با موضوع پدیده برگزار شد که بحث‌های متعددی هم در ارتباط با این موضوع مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه موافقت شد اموال مازادی که در اختیار بانک صادرات است با هماهنگی هیئت مدیره به هر مقداری که نیاز دارند آزادسازی شده و در مصرف نیاز‌هایی که هیئت مدیره پیش‌بینی کرده هزینه شود، البته همه اموال در یک مرحله آزاد نمی‌شود و اموال مازاد فقط در اختیار اعضای هیئت مدیره قرار بگیرد.

وی افزود: موضوع دوم در ارتباط با مسئله دستگاه‌هایی بود که به هر دلیلی انتظارات جدیدی را از این مجموعه داشتند و قرار شد که با همکاری دستگاه قضایی تاییدیه‌ای نسبت به این موضوع صادر شود که اقداماتی که بر شرکت پدیده صورت گرفته مهم و ضروری بوده است؛ بنابراین درصورت نیاز بعضی از دستگاه استهمال بگیرند یا مساعدت‌های لازم را بر اساس این قاعده بتوانند برای پدیده داشته باشند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: موضوع سومی که مطرح شد در ارتباط با این بود تاکید داشتیم برای اینکه فعالیت‌های پدیده در مسیر صحیح قرار بگیرد در ابتدای اقدامات آنها باید بتواند اشکالاتی که موسسات حسابرسی، حسابرسی کردند که ۷ اشکال را مطرح کردند برطرف شود؛ بنابراین قرار شد که دقت بیشتری این مسائل انجام شود و ما بتوانیم مشکلات موجود را که عمده آنها به دلیل به توقف فعالیت‌های پدیده ایجاد شده را برطرف کنیم.

پژمانفر به موضوع فرابورس اشاره کرد و گفت: مسئله دیگری که مطرح شد در ارتباط با فرابورس بود که اگر می‌خواست به فرابورس برسد، در وضعیت فعلی بازار توافقی، ما بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که فروشنده و خریدار به قیمت‌های مبادله شده دسترسی داشته باشند یعنی به غیر از کارگزار‌ها، فروشنده و خریدار هم دسترسی داشته باشند.

وی افزود: لذا قرار شد که سازمان بورس برای این موضوع تمهیدی را اتخاذ کند و مدلی را اجرایی کند که بخشی از  مشکلاتی که امروز در نقل و انتقال این سهام‌ها وجود دارد برطرف شود.

نماینده مردم مشهد و کلات تاکید کرد: در ادامه این مسیر قرار شد که انتهای همین ماه جلسه بعدی را در شهر مشهد با حضور دستگا‌ه‌های امنیتی و نظارتی و استاندار خراسان رضوی برگزار کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->