ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصمیم مسئولان پس از ۲ روز آلودگی هوا در مشهد: مدارس تعطیل، ادارات باز، اما در خانه بمانید!

  • کد خبر: ۳۰۶۹۹۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
  • ۳
تصمیم مسئولان پس از ۲ روز آلودگی هوا در مشهد: مدارس تعطیل، ادارات باز، اما در خانه بمانید!
سازمان هوا‌شناسی کشور برای هوای بسیار ناسالم و در آستانه خطرناک مشهد هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان هواشناسی کشور، ۲‌دی‌ماه بود که درباره آلودگی هوای ۹ شهر به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک هشدار داد و بیان کرد که در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در چند شهر دیگر ازجمله مشهد پیش‌بینی می‌شود.

شامگاه یکشنبه نیز به همین دلیل کارگروه اجرایی و اضطراری کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی تشکیل شد، اما خروجی این کارگروه تنها تعطیلی مدارس در روز سه‌شنبه بود! با اینکه اخیرا مشهد روز‌های زیادی درگیر آلودگی هوا حتی به طور پی در پی بوده است، اما انگار برای رفع یا کاهش این آلودگی هوا اقدامی اساسی نمی‌شود یا دست‌کم این اقدام برای شهروندان ملموس و شفاف نیست.

«شصت روز ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز ناسالم برای تمام گروه‌ها» آماری است که نمودار سایت مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد درزمینه شاخص روز‌به‌روز کیفیت هوا از ابتدای سال تاکنون نشان می‌دهد و البته در مقابل فقط ۲۵ روز سبزرنگ به معنای هوای پاک در مشهد سپری کرده‌ایم. روز گذشته نیز شاخص کیفیت هوا در مشهد، حوالی ظهر بر روی عدد ۱۴۹ بود و وضعیت نارنجی را نشان می‌داد.

البته مشهدی‌ها خیلی وقت است که آب پاکی روی دستشان ریخته است؛ از ۲ شهریورماه سال گذشته که مهدی اله‌پور، مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، بیان کرد که باید با گردوغبار سازگار شویم و نمی‌توان انتظار داشت که حذف شود، همان‌طوری که هیچ‌وقت انتظار حذف مسئله کم‌آبی را نداریم.

مدارس در روز سه شنبه غیر حضوری شد

معاون محیط‌زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی گفت: آموزش حضوری در مدارس همه مقاطع تحصیلی مشهد به‌دلیل حجم زیاد آلاینده‌ها در دو نوبت صبح و عصر فردا (سه‌شنبه) تعطیل است و آموزش در بستر فضای مجازی ادامه دارد.

مهدی یزدان‌جو عصر دیروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: با عنایت به اعلام هشدار نارنجی توسط اداره‌کل هواشناسی استان مبنی بر افزایش آلودگی هوا، فردا سه‌شنبه همه مقاطع تحصیلی مدارس در نواحی هفت‌گانه مشهد، تبادکان، رضویه و احمدآباد در همه مقاطع در دو نوبت صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری در بستر سامانه شاد برگزار می‌شود.

‌‎وی افزود: مراکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و درمانی آمادگی لازم را برای پذیرش بیماران تنفسی و قلب و عروقی داشته باشند.

‌‎او ادامه داد: استفاده از وسایل حمل‌ونقل همگانی و عمومی و کاهش استفاده از خودرو‌های شخصی و تک‌سرنشین نیز به شهروندان توصیه می‌شود.

انتظار بارش باران و کاهش آلودگی از نیمه دوم دی ماه

یحیی قائنی‌پور، معاون توزیع، پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان با اشاره به اینکه روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هشدار نارنجی‌رنگ صادر کرده‌ایم به این معنا که برای تمام گروه‌ها ناسالم خواهد بود، گفت: پس از طی این دو روز نیز تا روز چهارشنبه عصر، هشدار هواشناسی در سطح زرد خواهد بود.

او با بیان اینکه پدیده اینورژن (وارونگی) از روز چهارشنبه به بعد کمتر خواهد شد، افزود: بازهم شرایط به وضعیت سالم نمی‌رسد بلکه از سطح نارنجی خارج می‌شویم. ضمن اینکه انتظار این است که از نیمه دوم دی ماه بارش‌ها بیشتر و درنتیجه آلودگی کمتر شود.

محیط زیست باید پاسخگو باشد

با وجود اینکه هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح نارنجی را برای سوم دی ماه اعلام کرده است؛ در پی صدور این هشدار، روند افزایشی و انباشت آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی استان نیز بیان و توصیه به استفاده از ماسک‌های تنفسی شده است.

مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرا درباره تصمیم‌گیری‌های کارگروه اضطرار آلودگی هوا در وضعیت ناسالم مشهد، بیان کرد: باید محیط زیست در این زمینه پاسخگو

باشد. رضا عباسی نیشابوری اظهار کرد: اگر منشأ آلودگی گردوغبار باشد و شاخص کیفیت هوا در ۲۴ ساعت از واحد مشخصی بیشتر شود، باید جلسه کارگروه به درخواست دانشگاه علوم پزشکی تشکیل و تصمیم‌گیری شود، اما اکنون موضوع سوخت‌های فسیلی است و به همین دلیل به محیط زیست برمی‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
اراد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
0
0
لطقا تعطیل کنید . خیلی اوضاع خرابه از صبح منتظریم . دیگه فردا رو تعطیل کنید مدارس تموم شده . اگر هم خواستید تعطیل کنید به فکر ما دبیرستانی ها هم باشید . هیچکسی ما رو توی تعطیلی ها ادم حساب نمی کنه
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
1
0
جالبه مهدکودک‌ها تعطیله بعدمادران بچه ها باید برن سرکار..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۵
0
0
نه به کمتریل پاشی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->