نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی
سرخط خبرها

متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد

  • کد خبر: ۳۰۷۰۱۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی جزئیات چهار پرونده پلیسی را که منجر به دستگیری تعدادی سارق و مال خر شد تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی فعالیت سارقان و زورگیران نشان می‌دهد که یکی از دلایل اصلی وقوع سرقت‌ها، مال‌خران هستند؛ افرادی که پشت پرده پنهان شده‌اند و با دادن مبالغی اندک به سارقان خرده‌پا، اموال مسروقه را از آنها می‌خرند؛ اموالی که مال‌خران بخشی از آنها را به خارج از کشور می‌فرستند و بقیه را به اشکال مختلف می‌فروشند.

با وجود فعالیت این افراد تلاش پلیس برای ارتقای امنیت عمومی جامعه دشوار به نظر می‌رسد؛ امری که باعث شده است بخش‌های مختلف پلیس در کنار دستگیری سارقان، سراغ مال‌خران را بگیرند. سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، با ارائه چندین پرونده که منجر به دستگیری تعدادی سارق و مال‌خر شده است، جزئیات این پرونده‌ها را بازگو می‌کند که در ادامه روایتی از این پرونده‌ها را می‌خوانید.

پیگیری یکی از پرونده‌ها از سوی مأموران مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی مشهد منجر به دستگیری چند زورگیر شد که مأموران شناسایی مال‌خران این پرونده را آغاز کردند. سارقان دستگیر‌شده در بازجویی‌ها اعتراف کردند که گوشی‌های مسروقه را بین یک تا ۴ میلیون تومان به یک مال‌خر می‌فروخته‌اند و او نیز تلفن‌های سرقتی را به افغانستان قاچاق می‌کرده است.

با مشخص شدن هویت مال‌خر، مأموران او را در شهرک شهید‌رجایی زیر نظر گرفتند و در‌حالی‌که مشغول خرید گوشی سرقتی بود، دستگیر کردند. این متهم پس از دستگیری اعتراف کرد که گوشی‌ها را به مال‌خری دیگر در شهرک‌شهیدرجایی می‌فروخته و او مسئول انتقال گوشی‌ها به خارج از کشور است.

به‌دنبال این اعترافات، مأموران اداره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی پس از شناسایی مخفیگاه مال‌خر در محدوده شهرک شهید رجایی، با هماهنگی مقام قضایی وارد عمل شدند و این شخص را دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه متهم ۱۵۰ دستگاه گوشی سرقتی کشف شد و مال‌خر پس از انتقال به مقر انتظامی اعتراف کرد که گوشی‌های سرقتی را از سارقان خریداری و پس از انباشتن، آنها را در قالب یک محموله به افغانستان قاچاق می‌کرده است.

پرونده‌ای با ده‌ها شاکی

هر‌روز به لیست بلند‌بالای مال‌باختگان ساکن در مجتمع‌های مسکونی افزوده می‌شد. این پرونده پیچیدگی‌های خاصی داشت، از جمله اینکه هر‌کدام از مال‌باختگان ساکن یک منطقه از غرب شهر بودند. برخی در محدوده بولوار برونسی، تعدادی در هفت‌تیر و بخشی در مناطق وکیل‌آباد ساکن بودند.

در اظهارات همه مال‌باختگان آمده بود که سارقان با یک شاه‌کلید وارد مجتمع شده‌اند و هرچه را به دستشان رسیده است از انباری و اماکن مشاع سرقت کرده‌اند. در این پرونده که هر‌روز به تعداد شکات آن افزوده می‌شد، پلیس وارد عمل و متوجه شد که یک دستگاه خودرو‌۴۰۵ با پلاک مخدوش در تصاویر ضبط‌شده دوربین‌های مداربسته نقش فعالی دارد. مشخصات این وسیله نقلیه به همه خودرو‌های گشت اعلام شد. 

جست‌وجوی پلیس برای پیدا کردن عوامل این سرقت‌ها ادامه داشت تا اینکه یکی از تیم‌های نامحسوس پلیس آگاهی، ضمن مشاهده یک خودرو‌۴۰۵، مرد جوانی را مشاهده کرد که در حال خارج شدن از یک مجتمع مسکونی بود. مأموران با مشاهده متهم صبرکردند او سوار خودرو شود و در یک اقدام ضربتی و غافل‌گیرانه سه سرنشین این خودرو را دستگیر کردند. مأموران در بازرسی از خودرو‌۴۰۵، یک دستگاه کپی، یک دستگاه سنگ فرز و تعدادی ظروف آشپزخانه مسروقه کشف کردند. 

متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی، در بازجویی‌ها به ۴۷‌فقره سرقت کپسول آتش‌نشانی، دوچرخه و دیگر لوازم داخل انباری‌های مجتمع‌های مسکونی محدوده بولوار وکیل‌آباد، برونسی، هفت‌تیر، هاشمیه و نماز و فروش اموال مسروقه به دو مال‌خر اعتراف کردند. با معرفی مال‌خران، این متهمان نیز شناسایی و دستگیر شدند. در این پرونده پلیس مقدار درخورتوجهی اموال سرقت‌شده از مال‌خران کشف کرد که به ده نفر از مال‌باخته‌ها تحویل داده شد. تحقیقات پلیس از متهمان ادامه دارد.

خودرو پارس به خیابان تلاش بازگشت

در پرونده‌ای دیگر پلیس نه‌تنها توانست سرمایه یک خانواده را به آنها بازگرداند، بلکه از ۲۲‌پرونده سرقت رمزگشایی کرد. همین چند‌روز قبل بود که مردی میان‌سال با صدایی لرزان به پلیس خبر داد که خودرو پژو پارسش را که با همه سرمایه و پس‌انداز زندگی‌اش خریده بود، ربوده‌اند.

این مرد به مأموران توضیح داد که قصد داشته است برای دقایقی خودرو را در خیابان تلاش پارک کند. به‌همین‌خاطر از بستن قفل فرمان و تجهیزات ایمنی خودداری کرده است؛ موضوعی که باعث شده بود سارقان بتوانند در مدت زمان اندکی این وسیله نقلیه را با خود ببرند. به‌دنبال این گزارش، تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس به محل وقوع سرقت رفتند. 

مأموران با استفاده از شیوه‌های پلیسی و تحقیقات میدانی موفق به ردزنی خودرو سرقتی در محدوده بولوار رسالت شدند. با به دست آمدن محدوده اختفای عوامل این سرقت، مأموران حلقه محاصره خود را تنگ‌تر کردند، تا‌جایی‌که متوجه شدند سه جوان با این وسیله نقلیه به داخل یک منزل ویلایی رفته‌اند و مشغول اوراق کردن آن هستند.

مأموران وقت را از دست ندادند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، وارد منزل ویلایی شدند و سه مرد جوان را در‌حالی‌که مشغول اوراق کردن خودرو بودند، دستگیر کردند. این سه متهم پس از دستگیری به مقر پلیس منتقل شدند و اعتراف کردند که تاکنون چهار دستگاه خودرو سواری و قطعات هجده خودرو دیگر را سرقت کرده و فروخته‌اند.

انهدام بازار محلی یک مال‌خر

در آخرین پرونده، پلیس به اخباری دست پیدا کرد که در محدوده خیابان شهید‌مفتح‌شرقی، افرادی اموال مسروقه را آزادانه خرید و فروش می‌کنند. برای بررسی موضوع، مأموران کلانتری باهنر به محل مورد‌نظر رفتند و به شواهدی دست پیدا کردند که یک فرد سابقه‌دار اقدام به خرید اموال مسروقه می‌کرد. با این مدارک مأموران بلافاصله با هماهنگی مقام قضایی مال‌خر را دستگیر کردند و در بازرسی از مخفیگاهش هجده قلم قطعات اوراق‌شده -از جمله شش دستگاه کامپیوتر خودرو، پنج دستگاه باتری و‌... - کشف کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->