پیش‌بینی بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) ۹۰ هزار گواهینامه جدید با نشان اهدای عضو صادر شد تشدید بازرسی‌های بهداشتی ویژه ماه رمضان ارتباط غلظت سرب هوا با مرگ‌ومیر نوزادان نحوه فعالیت رستوران‌های مشهد در ماه رمضان ۱۴۰۳ اعلام شد مه غلیظ و کاهش دید در برخی محور‌های خراسان رضوی (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) جزییات جدید از رأی دادگاه دبش؛ ۶۶ سال زندان برای متهم ردیف اول آزار شیطانی دختر ۲۰ ساله توسط مرد تتو آرتیست زمان رسیدن اورژانس به بالین بیمار در مشهد ۳ دقیقه دیرتر از میانگین کشور چاقوی پسر ۱۸ ساله جان دوستش را گرفت | قاتل در فسا دستگیر شد فعالیت بدنی تضمین کننده سلامت روان زنان مبتلا به آندومتریوز حمایت دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران از پویش ملی «نه به تصادف» زنده گیری یک قلاده گربه وحشی در تایباد خراسان‌رضوی برف‌روبی بیش از ۳ هزار کیلومتر از جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) صدور هشدار نارنجی درخصوص بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) درخواست های مددجویان و افراد زیرپوشش بهزیستی خراسان رضوی | از حق پرستاری تا دغدغه چهاردیواری کاهش ۳۸ درصدی جرائم اجتماعی در کشور طی سال ۱۴۰۳ رفلاکس معده در روزه‌داری، پیامد پرخوری در وعده سحر آتش‌سوزی اتوبوس کرمان-مشهد تلفات جانی نداشت + فیلم (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پویش «نه به تصادف» در خراسان رضوی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ | قدردانی پلیس راهور استان از اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی ترافیک در شهرآرا + فیلم سکته گوش در هر سنی، هر کسی را می تواند درگیر «ناشنوایی ناگهانی» کند | اعتصاب بی صدای گوش پیش‌بینی افزایش قابل توجه زائران رضوی با توجه به تقارن نوروز ۱۴۰۴ با ماه مبارک رمضان هشدار سازمان محیط زیست درباره رهاسازی ماهی قرمز در طبیعت آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ مشاوره حقوقی رایگان برخی وکلای مشهدی | گره گشایی حقوقی در مساجد آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور، امروز (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در روزه‌داری از تشنگی پیشگیری کنیم؟ توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور آیا مدارس نوبت عصر مشهد، امروز (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بیماران مبتلا به‌ ام‌اس، پیش از روزه‌داری این اقدام را انجام دهند  عیدی تمام بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی واریز شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) | انتقاد از مبلغ ناچیز عیدی و عائله مندی ادامه دارد
سرخط خبرها

اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری

  • کد خبر: ۳۰۷۰۱۷
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری
​​​​​​​جوان ۲۲ ساله‌ای که با ورود پنهانی به یک خانه صحنه‌های هولناکی را رقم زد، در حالی که پدر در سفر کاری و مادر جوان با بچه‌هایش در خانه تنها بود، حکم مجازات خود را در دادگاه از قضات گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، این ماجرای تکان‌دهنده اواخر تابستان سال گذشته هنگامی رخ داد که جوان ۲۲ ساله برای تعمیر آبگرمکن به منزل زن جوانی رفت که شوهرش به مسافرت کاری رفته بود، اما «ح-پ» در حالی از منزل مشتری خود خارج شد که هنوز نقص آبگرمکن برطرف نشده بود. به همین دلیل زن جوان دوباره با تعمیرکار مذکور تماس گرفت و از او خواست علت نقص دوباره آبگرمکن را بررسی کند.

تعمیرکار جوان متوجه شده بود که این زن جوان به همراه فرزندانش در خانه تنهاست. این بود که وسوسه‌های شیطانی به سراغش آمد و با ارسال پیام‌های شیطانی تلاش کرد با آن زن ارتباط برقرار کند، اما زن ابتدا سعی کرد پاسخی به این پیام‌های هوس‌آلود ندهد، ولی «ح-پ» دست‌بردار نبود و مدام با ارسال پیام‌های شرم‌آور او را آزار می‌داد. به همین خاطر زن جوان با تاکید بر اینکه شوهر دارد، از جوان هوسران خواست دست از این اعمال شیطانی بردارد.

با وجود این، تعمیرکار ۲۲ ساله همچنان به ارسال پیام‌های شرم‌آور ادامه می‌داد تا اینکه در اولین ساعات بامداد یکی از آخرین روز‌های تابستان سال گذشته ناگهان صدای وحشتناکی در فضای حیاط منزل ویلایی زن پیچید به طوری که دختر نوجوان او به شدت ترسید.

طولی نکشید که مشخص شد جوان ۲۲ ساله با شکستن حصار فلزی خود را از روی دیوار به درون حیاط انداخته است. او در حالی که دسته کارد وحشتناکی را می‌فشرد، وارد پذیرایی منزل شد و در میان دلهره و وحشت زن جوان و فرزندانش شیشه‌های اتاق را شکست تا ترس و نگرانی در دل آنها ایجاد کند.

او با سنگدلی عجیبی به طرف زن جوان هجوم برد و طوری به پیشانی وی کوبید که خون صورتش را پوشاند. دختر نوجوان که این صحنه‌های دلخراش را می‌دید، از شدت ترس خود را خیس کرد و پاهایش به لرزه افتاد. زن جوان که به نیت پلید جوان مذکور پی برده بود، بی‌درنگ یک جلد کلام الله مجید را برداشت و اشکریزان و ملتمسانه او را سوگند داد که شرافتش را لکه‌دار نکند.

با وجود این، «ح-پ» با خشمی هوس‌آلود او را به باد طعنه‌های سرزنش‌آمیز گرفت و در حالی که تیغه کارد را نشان می‌داد فریاد زد مگر تو نبودی که به من توهین می‌کردی؟ مگر تو نبودی که به شوهرت عشق می‌ورزیدی؟ حالا ببین چه بلایی بر سرت می‌آورم، من بار‌ها خودزنی کرده‌ام و حتی رگ دستم را زده‌ام، حالا هم باید به خواسته من توجه کنی.

زن جوان که دیگر التماس‌هایش را بی‌فایده دید، مسیر مقاومت و مقابله را در پیش گرفت به گونه‌ای که با ضربات وحشتناک پسر جوان زخم‌های زیادی برداشت و با سر و صورت زخمی بر زمین افتاد. جوان شیطان‌صفت که حالا با شکستن لوازم منزل و شیشه‌ها ترس و وحشت عجیبی را در چشمان ۲ فرزند زن مذکور می‌دید، آنها را به درون اتاق انداخت و به سوی زن هجوم برد.

طولی نکشید که با فریاد‌های دلخراش زن و تماس‌های او با بستگانش بالاخره برخی از همسایگان صدای جیغ او را شنیدند و پسر ۲۲ ساله را در حالی به دام انداختند که درون سرویس بهداشتی پنهان شده بود. دقایقی بعد پلیس نیز از راه رسید و از صحنه‌های خون‌آلود منزل و به هم ریختگی آن فیلمی مستند تهیه کرد و متجاوز به عنف را نیز به مقر انتظامی انتقال داد.

ادعا‌های عجیب در دادگاه؛ ماجرای قرص هوشمند!

با توجه به اهمیت ویژه این ماجرای تکان‌دهنده، پرونده مذکور به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و زیر نظر قضات باتجربه‌ای مورد رسیدگی قرار گرفت که با حساسیت خاصی سطر به سطر آن را زیر ذره‌بین قضاوت گذاشته بودند.

در جلسات دادگاه که به ریاست قاضی هادی دنیادیده برگزار شد، متهم این پرونده شیطانی در حالی مقابل میز عدالت ایستاد که تلاش می‌کرد اعمال هولناک خود را به مصرف مشروبات الکلی و قرص‌های بی‌نام و نشان نسبت دهد.

متهم به تجاوز به عنف که آثار خالکوبی‌ها و خودزنی‌های متعدد روی پیکرش خودنمایی می‌کرد، ابتدا مدعی شد به خاطر مصرف قرص چیزی به یاد نمی‌آورد، ولی او در پاسخ به سوالات علمی و تخصصی قضات دادگاه چنان در مخمصه افتاد که در نهایت ادعا کرد قرصی که خورده فقط در یک موضوع هوشیاری انسان را از بین نمی‌برد و دیگر حوادث و اتفاقات در ذهن باقی نمی‌ماند!

هر چند این ادعای عجیب بسیار مضحک به نظر می‌رسید، اما قضات باتجربه دادگاه برای قضاوت دقیق و به طور غیررسمی این ادعا را با متخصصان روان‎پزشکی در میان گذاشتند که آنها نیز نظر دادند «هنوز چنین قرص هوشمندی تولید نشده است»!

گیر افتادن متهم در دام سوالات تخصصی

در ادامه جلسه دادگاه، فیلم تهیه‌شده از صحنه جرم نیز در حالی مورد توجه قضات قرار گرفت که صحنه‌های تکان‌دهنده آن دل هر انسانی را به آشوب می‌کشید و بر قساوت قلبی متهم مهر تایید می‌زد چراکه طبق گزارش ماموران، با گذشت ساعتی از این حادثه وحشتناک، هنوز فرزندان آن زن با چشمانی وحشتزده بر خود می‌لرزیدند و حتی جوان مذکور به روی ماموران نیز تیغ کشیده بود تا راه گریزی بیابد.

در همین حال سوالات فنی و گاهی انحرافی رئیس دادگاه از متهم به جایی رسید که او به ناچار لب به اعتراف گشود و حقیقت ماجرا را بازگو کرد، ولی بازهم مدعی شد که عصر روز حادثه مشروبات الکلی مصرف کرده بود.

در این هنگام قاضی دنیادیده از وی پرسید: اگر به خاطر مصرف مشروبات الکلی هوشیار نبودی، چگونه منزل آن زن را به طور دقیق شناسایی کردی؟ چگونه فهمیدی که باید از کدام قسمت دیوار بالا بروی که حصار ضعیفی دارد؟

متهم که همه راه‌های گریز را بسته می‌دید، در نهایت اتهامات خود را پذیرفت و بدین ترتیب قضات دادگاه وارد شور شدند و بر مجازات سنگین این متهم شیطان‌صفت مهر تایید زدند.

رأی سنگین دادگاه برای جوان شرور

در رای دادگاه که به امضای قاضی هادی دنیادیده (رئیس) و قاضی محمدرضاجعفری (مستشار) رسیده است، «ح-پ» به اتهام تجاوز به عنف به «اعدام»، به دلیل ایراد جراحات عمدی به پرداخت دیه سنگین و همچنین به خاطر تمرد و چاقوکشی در برابر ماموران انتظامی به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

رأی مذکور با اعتراض متهم یا وکیل وی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->