ترکیب اصلی پرسپولیس باز هم دستخوش تغییرات شد! پایان کار بنیامین فرجی در تایلند با دومین مدال برنز مربی اینتر: طارمی یکی از نامزدهای جانشینی لائوتارو است هشدار جباری به ستاره‌های استقلال سیدحسین حسینی، تنها نماینده ایران در جمع بهترین‌های آسیا غیبت ستاره مشهدی ذوب آهن، مقابل مس رفسنجان توقف مذاکرات در پرسپولیس خداحافظی رامین رضاییان با استقلالی‌ها؟ + عکس جباری استقلال را تعطیل کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم پیشنهاد هلندی‌ها برای ستاره سابق استقلال| قایدی در بالاترین سطح آمادگی صلاح در آستانه جاودانگی تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و سلتاویگو | کارلتو امیدوار به معجزه در روز‌های بحرانی مهره ۷ میلیون دلاری در سبد خرید کارتال! آزمون سخت در انتظار ارونوف نیازمند در آب نمک پرسپولیس؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و وایادولید(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| برد به لطف ستاره‌ها ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال شد + سوابق
سرخط خبرها

افشای ریزقرارداد مارک ویلموتس + عکس

  • کد خبر: ۳۰۷۳۸
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳
افشای ریزقرارداد مارک ویلموتس + عکس
ریزقرارداد ویلموتس منتشر شده و مشخص شده او حتی برای پیروزی مقابل هنگ‌کنگ و کامبوج هم پاداشی نجومی گرفته‌است.

شروین رمضانی/شهرآرانیوز_، با وجود اصراری که مهدی تاج، رییس سابق فدراسیون فوتبال به محرمانه بودن قرارداد ویلموتس با فدراسیون داشت، اما حالا که کار از کار گذشته و ویلموتس علاوه بر نتایج نامطلوب با تیم ملی، از فوتبال ایران به فیفا درخواستغرامت کرده، جزئیاتی شگفت‌انگیز از این قرارداد ترکمانچای‌مانند در رسانه‌ها منتشر شده‌است.

 

در متن این قرارداد جزئیاتی وجود دارد که مایه تعجب است. برای مثال ویلموتس بابت پیروزی مقابل هنگ‌کنگ و کامبوجی که تیم ملی بدون مربی هم می‌توانست شکست‌شان دهد، حدودا ۲۴۰ میلیون تومان پاداش گرفته‌است!

 

افشای ریزقرارداد مارک ویلموتس + عکس

 

نکته جالب توجه دیگر اینکه یکی از انتقادات برخی از اهالی فوتبال به کی‌روش به رقم قرارداد او برمی‌گشت و توقع این بود حالا که کی‌روش و فوتبال ایران به آخر خط رسیده‌اند، فدراسیون فوتبال این انتقاد را در انتخاب جایگزین کی‌روش لحاظ کند اما جالب است بدانید که رقم قرارداد ویلموتس نسبت به آخرین قرارداد کی‌روش هم ۸۵۰ هزار یورو گران‌تر بسته‌شده است!

 

گرچه این قرارداد نکات جالب توجه فراوانی دارد، اما از دیگر عجایب آن می‌توان به پرداخت مالیات مرد بلژیکی توسط فدراسیون فوتبال اشاره کرد. 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->