سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع)

  • کد خبر: ۳۰۷۷۰۶
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶
شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع)
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی مشهد گفت: حدود ۱۳۰ نفر به پیشنهادات کارگروه‌ها تعیین و پایش شده‌اند که افراد برگزیده در روز نشان مشهدالرضا(ع) اعلام خواهد شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی در نشست صمیمی شهردار مشهد با اعضای هیات داوران نشان مشهدالرضا (ع) که در شهرداری مشهد برگزار شد گفت: دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) از اسفند ماه سال گذشته شکل گرفت. همکارانم فرایند‌های مختلف را اصلاح و بازنگری کردند و کمیته‌های تطبیق تشکیل شد. ۸ کارگروه شکل گرفت و اعضای کارگروه‌ها ماموریت داشتند تا افراد نخبه را که برای شهر امام رضا (ع) اقدامی انجام دادند را شناسایی کنند.

وی افزود: حدود ۱۳۰ نفر به پیشنهادات کارگروه‌ها تعیین و پایش شده‌اند و در نهایت داوری لازم شکل گرفت. پس از تشکیل پرونده‌هایی که انجام شده بود، عزیزانی انتخاب شدند که در روز نشان مشهدالرضا (ع) اعلام خواهد شد.

کیانی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مصوبات شورای شهر مشهد که مغفول مانده بود، عملیاتی شد. آن هم موضوع نشان مشهدالرضا (ع) است. نشان مشهدالرضا (ع) به این منظور شکل گرفت تا از تمام عزیزانی که در حوزه‌های ایثار و شهادت، فرهنگی و هنری، اقتصادی، اجتماعی، اجتماعی، ورزشی و... اقدام شایسته‌ای را برای شهر امام رضا (ع) انجام دادند به نحو شایسته‌ای در قالب مراسم با شکوهی در روز ۱۰ دی ماه مورد تقدیر و تجلیل قرار بگیرند.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: امسال علاوه بر اعطای نشان مشهدالرضا (ع) یک نشان ویژه مشهدالرضا نیز خواهیم داشت که در همان روز اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: در مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی در تلاش هستیم که اگر نشان مشهدالرضا (ع) به هر کسی که اعطا می‌شود، حتما ماندگار بماند. کسانی که مفتخر می‌شوند نشان مشهدالرضا (ع) را دریافت می‌کنند به سادگی از کنارشان عبور نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: قطعا خدمات و تقدیری را از آن افراد در ادامه خواهیم داشت. یکی از اقداماتی که در نظر گرفته‌ایم این است که نام و تصویر این عزیزان در سرای موزه مفاخر مشهد واقع در فرهنگ سرای بهشت ثبت و ضبط شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->