۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۷۸۱۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳)
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان موارد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی در نُه‌ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۳.۳۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی افزود: در نُه‌ماهه اول امسال، ۵۲۰ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ۳۹۰ نفر بوده است.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی از مجموع افراد مسموم شده با گاز مونوکسیدکربن ۲۴۷ نفر مرد و ۲۷۳ زن هستند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل ۱۹۹ مرد و ۱۹۱ زن دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ماموریت‌های اورژانس مربوط به حوادث مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در ۹ ماهه امسال، ۳۲۶ نفر از مسمومان توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و ۱۹۴ نفر دیگر توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

یزدانی افزود: این درحالی است که در مدت مشابه سال قبل ۲۳۵ نفر از مسمومان با گاز مونوکسید کربن توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و ۱۵۵ نفر دیگر توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

وی در خصوص تعداد فوتی‌های ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در ۹ ماهه امسال اظهار کرد: آمار دقیق تعداد فوتی‌های ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در این بازه زمانی باید توسط پزشکی قانونی اعلام شود.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر جدی گرفتن هشدار‌های داده شده در خصوص مسمویت‌های ناشی از گاز مونوکسیدکربن گفت: در زمان مسمویت با گاز مونوکسیدکربن باید ابتدا در و پنجره‌ها باز و فرد مسموم به فضای آزاد منتقل شود و اگر سطح هوشیاری‌اش پایین بود بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.

یزدانی افزود: افراد دقت داشته باشند که آبگرمکن، خروجی مجزا داشته باشد چرا که دیده شده برخی افراد از خروجی مشترک برای بخاری و آبگرمکن استفاده کرده‌اند که بسیار خطرناک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->