زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۷۸۱۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳)
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان موارد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی در نُه‌ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۳.۳۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی افزود: در نُه‌ماهه اول امسال، ۵۲۰ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ۳۹۰ نفر بوده است.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی از مجموع افراد مسموم شده با گاز مونوکسیدکربن ۲۴۷ نفر مرد و ۲۷۳ زن هستند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل ۱۹۹ مرد و ۱۹۱ زن دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ماموریت‌های اورژانس مربوط به حوادث مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در ۹ ماهه امسال، ۳۲۶ نفر از مسمومان توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و ۱۹۴ نفر دیگر توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

یزدانی افزود: این درحالی است که در مدت مشابه سال قبل ۲۳۵ نفر از مسمومان با گاز مونوکسید کربن توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و ۱۵۵ نفر دیگر توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

وی در خصوص تعداد فوتی‌های ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در ۹ ماهه امسال اظهار کرد: آمار دقیق تعداد فوتی‌های ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در این بازه زمانی باید توسط پزشکی قانونی اعلام شود.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر جدی گرفتن هشدار‌های داده شده در خصوص مسمویت‌های ناشی از گاز مونوکسیدکربن گفت: در زمان مسمویت با گاز مونوکسیدکربن باید ابتدا در و پنجره‌ها باز و فرد مسموم به فضای آزاد منتقل شود و اگر سطح هوشیاری‌اش پایین بود بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.

یزدانی افزود: افراد دقت داشته باشند که آبگرمکن، خروجی مجزا داشته باشد چرا که دیده شده برخی افراد از خروجی مشترک برای بخاری و آبگرمکن استفاده کرده‌اند که بسیار خطرناک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->