شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود تسهیلات ویژه استان گلستان برای احداث تصفیه‌خانه و تولید انرژی پاک جزئیات جدید درمورد نحوه احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی + فیلم کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۰۷۹۸۹
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴
رییس سازمان بهزیستی در زمینه افزایش میزان مستمری مددجویان گفت: در حالی که همه افزایش‌ها برای سال آینده در بودجه ۲۰ درصد دیده شده است ولی میزان افزایش مستمری مددجویان سازمان بهزیستی ۴۰ درصد پیش بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی در سفر به استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران با هشدار به افزایش جمعیت سالمندی در کشور اظهار کرد: سالمندان در حال حاضر رقمی بالای ۹ میلیون نفر را تشکیل می‌دهند و به لحاظ جمعیتی در حال حاضر کشور ما در حال ورود به سالمندی است.

وی موج ورود جمعیت کشور به سالمندی و سالخوردگی را بسیار شدید عنوان کرد و افزود: برآورد‌های جمعیتی نشان می‌دهد در سال ۱۴۳۰ حدود ۳۰ تا ۳۳ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهد داد.

رییس سازمان بهزیستی، با بیان اینکه اگر ۲۸ درصد از جمعیت کشوری را سالمندان تشکیل دهند اصطلاحا آن کشور دارای سالخوردگی شدید خواهد بود یادآور شد: با وقوع این شرایط ایران در آن سال‌ها سالخورده‌ترین کشور دنیا خواهد شد از این رو از حالا باید بفکر این بحران باشیم.

گیلان و مازندران دارای بیشترین تعداد سالمند

وی با اشاره به وجود دبیرخانه سالمندان در سازمان بهزیستی گفت: برای این قشر از جامعه برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است از جمله آنکه با مشارکت آموزش و پرورش از ظرفیت خالی مدارس در شیفت بعدازظهر برای آموزش سالمندان استفاده شود تا مواردی همچون ورزش و حرکات بدنی، سیستم ارجاع، تغذیه و بیماری‌ها را به سالمندان و در کنار آن سالمندیاری را از جمله خانواده سالمند، محله سالمند و شهر سالمند را به خانواده‌ها آموزش دهیم.

حسینی استان‌های گیلان و مازندران را به ترتیب در رده‌های اول و دوم دارای بیشترین تعداد سالمند در کشور عنوان کرد ادامه داد: در همین راستا ۱۲ شهر کشور به عنوان شهر‌های دوستدار سالمند معرفی خواهند شد تا مناسب سازی‌های لازم چه در بعد آموزشی و چه در بعد محیطی به ویژه در نشاط سالمندی برای آنها فراهم سازیم.

استفاده از هوش مصنوعی در داشبورد مدیریتی بهزیستی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تدوین یک طرح جامع و یکپارچه در سازمان بهزیستی با توجه به توسعه و ترویج هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف گفت: با یک هولدینگ در زمینه هوش مصنوعی در دانشگاه فردوسی مذاکراتی شده است تا با انعقاد یک تفاهم نامه با این دانشگاه، داشبورد مدیریتی هوش مصنوعی را در سازمان بهزیستی در سراسر کشور مستقر سازیم.

رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۵۰ سامانه در سازمان بهزیستی وجود دارد افزود: با بهره گیری از هوش مصنوعی علاوه بر داده پردازی، خدمات موثری را در زمینه‌های مختلف ارایه کرد.

حسینی ادامه داد: بیش از ۱۸ هزار نفر از کارکنان این سازمان در قالب میز هوش مصنوعی بزودی آموزش‌های لازم را خواهند دید تا بتوانیم خودمان را با تحولات جدید فناورانه همگام سازیم.

افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال آینده

وی در زمینه افزایش میزان مستمری مددجویان نیز گفت: در حالی که همه افزایش‌ها برای سال آینده در بودجه ۲۰ درصد دیده شده است ولی میزان افزایش مستمری مددجویان سازمان بهزیستی ۴۰ درصد پیش بینی شده است.

حسینی ادامه داد: در زمینه ماده ۲۷ هم که مورد اعتراض معلولان شدید و خیلی شدید است پیش بینی شده است متناسب با حقوق و دستمزد و به میزان ۷۵ درصد از آن پرداخت شود که در این صورت از یک تا سه میلیون تومان فعلی به حدود ۹ میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر این پرداختی‌های نیز که در بعضی از بخش‌ها از دهک بندی‌ها تبعیت می‌کرد در بودجه سال آینده برداشته شده و دیگر از آن تبعیت نخواهد کرد.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->