تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور آغاز موج برگشت زائران عتبات عالیات | تردد حدود ۱۲۹ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم اتصال دوباره ارتباط تلفنی به شرط پرداخت! دستگیری ۲ سارق نوجوان توسط مأموران گشت کلانتری سجاد مشهد | متهمان: دیگر نمی‌خواستیم فقیر باشیم ۴ تا ۲۸ میلیون تومان؛ هزینه عتبات عالیات در ایام محرم بیش از ۱۵ هزار نفر از حاجیان سرزمین وحی زیر پوشش مراقبت سندرومیک قرار گرفتند بیماران قلبی و سالمندان بیش از سایرین در معرض گرمازدگی هستند بیمارستان منتصریه از آمادگی کامل جهت اجرای طرح تابستانه برخوردار است آخرین وضعیت مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها تصادف رانندگی در بزرگراه آزادی و خیابان رسالت مشهد با یک کشته و ۲ مجروح (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کمبود این ویتامین‌ها سبب خشکی پوست صورت می‌شود با خواص درمانی شاه توت یا توت سیاه آشنا شوید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و رعد و برق در تهران و ۷ استان دیگر واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش اضافه‌کار پرستاران از چه زمانی اجرا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۸۳۹۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
  • ۱
افزایش اضافه‌کار پرستاران از چه زمانی اجرا می‌شود؟
رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به زمان اجرای مصوبه افزایش ۲.۵ برابری مبلغ اضافه‌کاری پرستاران، گفت: این افزایش از محل منابع عمومی پرداخت خواهد شد که باعث می‌شود اضافه‌کاری بدون تأخیر، پس از هر ماه کارکرد به حساب پرستاران واریز شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد نجاتیان اظهار کرد: مشکل اضافه‌کاری پرستاران یکی از مشکلات اساسی نظام سلامت است، زیرا به دلیل کمبود نیروی پرستار مجبور به جبران بخشی از این کمبود، از طریق تحمیل اضافه‌کاری به پرستاران شده‌ایم. در ابتدای دولت چهاردهم، متوسط میزان اضافه‌کاری برای پرستاران محاسبه شد که ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان بود که این مبلغ نه تنها برای بسیاری از افراد انگیزه‌ای ایجاد نمی‌کرد و مبلغ پایینی بود، بلکه معوقات چندین ماهه نیز داشت. به همین دلیل، دولت تلاش‌هایی را برای افزایش این مبلغ آغاز کرد.

وی افزود: چندین جلسه در این راستا برگزار شد و پیشنهاد ما و وزارت بهداشت رسیدن به متوسط ۱۰۰ هزار تومان بود، اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور و پس از برگزاری جلسات شورای حقوق و دستمزد، در نهایت افزایش حدود ۲.۵ برابری در این مبلغ به تصویب رسید.

وی با ارائه مثالی ادامه داد: به این ترتیب، اگر مبلغ اضافه‌کاری یک پرستار ۳۰ هزار تومان باشد، این مبلغ پس از این مصوبه به ۷۵ هزار تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

نجاتیان در پاسخ به این سؤال که «تصمیم افزایش مبلغ اضافه‌کاری پرستاران به ۸۰ هزار تومان که در روز پرستار اعلام شده بود با این مصوبه تغییر کرده است؟» بیان کرد: بله، زیرا شرایط مالی دولت در این تصمیم‌گیری‌ها نقش داشت، اما نکته مثبت این است که این افزایش از محل منابع عمومی پرداخت خواهد شد که باعث می‌شود اضافه‌کاری بدون تأخیر، پس از هر ماه کارکرد به حساب پرستاران واریز شود.

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره زمان اجرای مصوبه افزایش ۲.۵ برابری مبلغ اضافه‌کاری پرستاران نیز تصریح کرد: در حال حاضر در پرداخت مبالغ اضافه‌کاری به پرستاران، ۴ تا ۵ ماه تأخیر وجود دارد به عبارت دیگر اکنون پرستاران در حال دریافت اضافه‌کاری ماه‌های مرداد و شهریور هستند و زمانی که پرداختی‌های اضافه‌کار پرستاران به آبان‌ماه امسال برسد، افزایش ۲.۵ برابری مبالغ اضافه‌کاری اعمال خواهد شد.

نجاتیان درباره منابع افزایش اضافه‌کار نیز گفت: باتوجه به اینکه مقرر شده افزایش اضافه کار پرستاران از محل بودجه عمومی – و نه درآمد اختصاصی دانشگاه‌ها- پرداخت شود، قرار است سازمان برنامه‌وبودجه برای امسال کمک‌هایی به وزارت بهداشت جهت پرداخت این مبالغ افزایش یافته داشته باشد و از سال آینده، بودجه این مبالغ به وزارت بهداشت پرداخت و پرداخت‌ها از محل بودجه عمومی در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس سازمان نظام پرستاری تأکید کرد که افزایش میزان اضافه‌کاری گام مهمی در راستای حل موقتی مشکل کمبود نیرو و افزایش نگهداری پرستاران در بیمارستان‌ها است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
0
0
برای ما که معوقه نبوده وابان وپرداخت کردندمثل نرخ قبل بقیشو میدن یا میخورنش
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->