اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هلاکت و دستگیری ۶ تروریست در چابهار (۱۷تیر۱۴۰۴) ترامپ: هدف بریکس ضربه به دلار است؛ تعرفه‌ها پس از ماه اوت تمدید نمی‌شود مکرون: در غزه باید آتش بس بی قید و شرط برقرار شود ویتکاف ادعا کرد: دستیابی به توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل تا پایان هفته گزارش رسانه عبری از بازسازی دفتر نتانیاهو بعد از حملات موشکی ایران ترامپ: از پوتین خشمگین هستم تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای تهران تگزاس رها شده در سیل؛ آمریکا برای اسرائیل زیرساخت نظامی می‌سازد! یمنی‌ها لحظه‌به‌لحظهٔ حمله تا غرق‌کردن کشتیِ مرتبط با صهیونیست‌ها را منتشر کردند+ فیلم مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد
سرخط خبرها

پزشکیان: در جایگاهی نیستم که از سردار سلیمانی سخن بگویم

  • کد خبر: ۳۰۸۶۶۸
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
  • ۱
پزشکیان: در جایگاهی نیستم که از سردار سلیمانی سخن بگویم
رئیس جمهور گفت: من در جایگاهی نیستم که بخواهم از سردار سلیمانی سخن بگویم و دفاع کنم و او بالاتر از این حرف‌هاست و باید همراهان او از عزت و منش او سخن بگویند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه امشب در آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده‌ی فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: امروزه یاد شهدایی را گرامی می‌داریم که آمریکای ظالم و خائن در منطقه ۵ سال پیش انجام داد و امروز جمع شده‌ایم یادبود انسانی را گرامی می‌داریم که وجود او و راهش می‌تواند الگویی همیشگی برای مسیری باشد که ما باید آن را طی کنیم.

وی افزود: کاری که سردار سلیمانی انجام داد اجرای توصیه‌ای است که امام علی (ع) به مسلمانان داشته‌اند و اگر بتوانیم کلماتی که از ایشان به ما رسیده را عمل کنیم، هیچ ظالمی در دنیا صورت نمی‌گیرد. توصیه‌ی آن حضرت به تقوا و این است که نباید دنبال دنیا راه افتاد، تمامی دعوا‌ها در دنیا بر اساس منیّت است. اگر یک مسلمان وابسته به مقام و قدرت نباشد، این انسان می‌تواند در هر حالتی حق بگوید.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: دشمن ظالم بودن و یار مظلوم بودن آن‌چیزی بود که شهید سلیمانی به ما نشان داد و عمر خود را در دفاع از مظلوم و زندگی‌اش را برای خدمت به مردم گذارند و با خون خود ظالمان و ستم را رسوا کرد. من در جایگاهی نیستم که بخواهم از سردار سلیمانی سخن بگویم و دفاع کنم و او بالاتر از این حرف‌هاست و باید همراهان او از عزت و منش او سخن بگویند.

پزشکیان گفت: با کمال شرمندگی، چون در این جایگاه مسئولیت هستم پذیرفتم که سخنرانی کنم و با تمام وجود به سپهبد سلیمانی افتخار می‌کنم؛ او برای دفاع از مظلوم در هر نقطه‌ای از کشور و منطقه مستقل از اینکه آن مظلوم از چه مذهبی است، فعال بود و شب و روز نمی‌شناخت.

وی عنوان کرد: او هیچ‌وقت با جریانات سیاسی مخلوط نشد و مطیع و فرمانبردار مقام معظم رهبری بود و تلاش او برای ایجاد وحدت در جوامع اسلامی بود. آن‌چه دشمن برای آن نقشه دارد، ایجاد اختلاف بین مسلمانان است. امروزه مسلمین با هم دعوا می‌کنند و دشمن می‌خواهد از اختلاف ما سواستفاده کند و باید این نقشه را برهم بزنیم. این کار با خدمتگزاری به همه‌ی مردم، شدنی است و به نتیجه خواهد رسید.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: بزرگ‌ترین تلاش ما برای ایجاد عدالت در جامعه است و کوتاهی نخواهیم کرد و می‌کوشیم وضعیت فعلی که دشمن سعی در اختلاف دارد را برهم بزنیم. ما قادریم بر اساس چشم‌انداز ایرانی بسازیم که در صنعت، علم، اقتصاد و فناوری پیش رو باشد. ادامه راه شهید سلیمانی در کشور، ایجاد همبستگی است.

پزشکیان بیان کرد: باید از این عزیزان الگو بسازیم و با شعار نمی‌توان الگو درست کرد و باید با رفتار نشان دهیم که خدمتگزار مردم هستیم؛ همان‌گونه که این شهیدان خدمتگزار بودند، ما نیز باید خدمتگزاری کنیم. اگر بپذیریم هر انسانی در کشور و منطقه نیاز به کمک دارد و اگر به او کمک نکنیم، مسلمان نیستیم، یک لحظه آرام نخواهیم گرفت. منیت ما را به اختلاف وادار می‌کند، سردار سلیمانی منیّت را در خود کشته بود و می‌توانست در دل ایرانیان و انسان‌های آزاده جا داشته باشد.

وی اضافه کرد: امروز پنج سال بعد از شهادت این عزیز بزرگوار شاهد شور و شوق ادامه‌ی راه این بزرگوار را در کشور و منطقه هستیم. تعهد می‌کنیم راه این عزیزان را با قدرت ادامه خواهیم داد و مقابل ظلم و ستم خواهیم ایستاد و دنیا نیز ما را آلوده نخواهد کرد.

رئیس‌جمهور گفت: من از اینکه از بزرگواری و تلاش این شهیدان سخن بگویم، عاجزم، اما به شما قول می‌دهم که تلاش می‌کنیم هیچ‌وقت جز راه حق، دفاع از مظلوم و تلاش برای از بین بردن تبعیض، کاری نکنیم.

پزشکیان خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی به‌دنبال وحدت اسلامی بود و دشمن امروز دنبال تفرقه‌افکنی است و عده‌ای ضدانقلاب وارد شوند و برای کشور مشکل ایجاد کنند. نباید اجازه دهیم این نقشه‌ها به نتیجه برسد و این مهم با کمک همه مردم ممکن خواهد بود. قدم اول برای پیروزی، وحدت در اطاعت از سیاست‌های رهبر انقلاب و هم‌صدایی برای حل مشکلات مردم است. امیدواریم شرمنده این شهدا نشویم و پاسخگوی خون شهدا باشیم و کشوری الهام‌بخش و متحد بسازیم.

رئیس‌جمهور بیان کرد: من به خانواده‌ی بزرگ این شهید تسلیت می‌گویم؛ خدا شهید سلیمانی را خیلی دوست داشت و از خدا می‌خواهیم مرگ ما را هم مانند او قرار دهد؛ او نباید در بستر از دنیا می‌رفت و بلکه باید شهید می‌شد و نشان می‌داد آمریکا، اسرائیل و اروپا که دم از حقوق بشر می‌زنند چقدر دروغگو و ضدبشرند و امروز هم می‌بینیم که اینان در منطقه چه جنایاتی مرتکب می‌شوند.

پزشکیان در پایان گفت: ما مقابل دشمنان می‌ایستیم و پوزه‌ی این نامرد‌ها را به خاک خواهیم مالید. وقتی کرمان و مزار این شهید بزرگوار را می‌بینیم، شاهد حضور فوج فوج جمعیت هستیم و این به ما احساس غرور می‌دهد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
0
0
درود خدا بر شهید سلیمانی و دیگر شهیدان راه حق ،و احسنت بر دکتر پزشکیان
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->