فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

سید عمارحکیم اولتیماتوم داد: با کسانی که امنیت و حاکمیت عراق را هدف قرار می‌دهند، مسامحه نخواهیم کرد

  • کد خبر: ۳۰۸۷۱۹
  • ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵
سید عمارحکیم اولتیماتوم داد: با کسانی که امنیت و حاکمیت عراق را هدف قرار می‌دهند، مسامحه نخواهیم کرد
رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: هیچ گونه مسامحه و سهل‌انگاری در خصوص امنیت کشور عراق و ثبات آن وجود ندارد، اجازه نخواهیم داد عراق را به دوران اختلافات و درگیری بازگردانند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عمار حکیم» امروز جمعه در مراسم سالروز شهادت شهید آیت الله «سید محمدباقر حکیم» و روز «شهید عراق» که در مرقد این شهید بزرگوار در نجف اشرف برگزار شد، اظهار کرد:شهید محراب با چشم تیزبین به آینده عراق و نقش محوری و رهبرانه آن در مقابله با نیرو‌های تکفیری، افراط‌گرا و مستبد و تلاش‌ها برای آسیب به حاکمیت و استقلال عراق می‌نگریستند تا اینکه به دست نیرو‌های افراط‌گرا و تکفیری به شهادت رسیدند.

وی به نقش برجسته دو شهید بزرگ حاج ابو مهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی در پیروزی قاطع بر بقایای گروه تروریستی داعش اشاره و عنوان کرد: تجمع امروز ما و احیای این مناسبت عزیز نزد قلب‌های عراقی‌ها، با سالروز شهادت فرماندهان پیروزی و گذشت بیش از ۴ ماه از شهادت سید مقاومت «سید حسن نصرالله» (رضوان الله تعالی علیه) همزمان شده است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه با تاکید بر تقویت جبهه داخلی و تحکیم روحیه ملی تصریح کرد: بی‌ثباتی که امروز در منطقه در پی تعرضات مکرر رژیم غاصب صهیونیستی به لبنان و غزه و هدف قرار دادن حاکمیت کشور‌های منطقه شاهد آن هستیم و همچنین وضعیت و تحولات پیچیده و حوادث سریع در سوریه نیازمند هوشیاری و توجه از سوی جبهه داخلی است چرا که هر گونه اختلال یا تغییر در موازنه قوا در منطقه، بر حجم چالش‌های عراق تاثیر می‌گذارد، ما بخشی از این منطقه هستیم و در واقع ما قلب تپنده منطقه در میان این چالش‌های پیچیده هستیم.

حکیم تاکید کرد: هیچ گونه مسامحه و سهل‌انگاری در خصوص امنیت کشور و ثبات آن وجود ندارد، اجازه نخواهیم داد عراق را به دوران اختلافات و درگیری بازگردانند و احساسات و وحدت عراقی‌ها را بازیچه قرار دهند. با کسی که گمان می‌کند یا در تلاش است امنیت و حاکمیت عراق را هدف قرار دهد، مسامحه نخواهیم کرد.

وی هشدار داد که مراقبت نفوذی‌ها باشید و از کسانی که شعار‌های گمراه‌کننده علیه وحدت و همبستگی عراقی‌ها می‌دهند، پرهیز کنید. برحذر باشید از کسانی که دارای برنامه‌های خبیث هستند و نمی‌خواهند عراق، سرور و یک کشور موثر در منطقه باشد.

رهبر جریان حکمت ملی در ادامه رویکرد سیاست خارجی عراق مبنی بر «پیروی از سیاست خارجی متوازن که در تعارض با اصول ثابت، ارزش‌ها و اهداف عراق نباشد.» را تشریح کرد و گفت: عراق در محافل بین المللی اعلام کرده که سیاست خارجی‌اش، دور نگه‌داشتن کشور و ملت از ورود به امور دیگران است و اینکه خاک عراق گذرگاهی برای هرگونه تعرض به کشور‌های همسایه و منطقه نخواهد بود.

حکیم در تشریح این رویکرد تاکید کرد:، اما این بدان معنا نیست که عراق در برابر مسائل سرنوشت‌ساز جهان عرب و اسلام، دست بسته می‌ماند، ملت ما ظلم را نمی‌پذیرد چرا که شهامت، غیرت و عزت آن در وجدان و ضمیرش وجود دارد و نخواهد پذیرفت، امت عرب و اسلام، در معرض هیچ تعرض یا خواری قرار گیرد.

وی با تاکید بر اهمیت تداوم حمایت از روابط مثبت سازنده میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان اظهار داشت: همکاری بین این دو کشور مسلمان، قدرت و عزت به منطقه می‌دهد و هر اندازه که چالش وجود داشته باشد، نمی‌توان در این مساله تفریط کرد پس باید حمایت و فعال‌سازی ابتکار‌های سازنده بین این دو کشور مسلمان ادامه داشته باشد و سعی کنیم از طریق عراق، پیوند‌های اقتصادی و منافع مشترک بلندمدتی ایجاد کنیم که ملت ما و ملت‌های جهان عرب و اسلام از آن بهره‌مند شوند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین درباره تحولات سوریه گفت: باید به ملت سوریه کمک و از استقلال انتخابش در نظام سیاسی حاکم بر کشور حمایت کنیم، باید در‌های عراق به روی ملت برادر سوریه که با آنها تاریخ و سرنوشت مشترک داریم باز باشد، از ملت سوریه می‌خواهیم که نسبت به خطرات آگاه باشند و از شرایط عراق و تجربه سیاسی آن در ساختن حکومتی قوی با حضور همه طیف‌های جامعه سوریه استفاده کنند.

حکیم در ادامه با تاکید بر اینکه ما باید به حمایت از فلسطین با همه راه‌های ممکن ادامه دهیم، گفت: قضیه فلسطین در وجدان عراقی‌ها، حاضر بوده و خواهد ماند، ما از حق ملت فلسطین در سرزمینش که توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی سلب شده دست نخواهیم کشید.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان تاکید کرد: کسی که گمان می‌کند عراق از قضیه عادلانه فلسطین دست می‌کشد، متوهم است. کسی که گمان می‌کند، عراق تحت فشار برای دست کشیدن از ارزش‌ها و اصولش قرار می‌گیرد، متوهم است. کسی که گمان می‌کند، عراق نمی‌تواند امنیت و صلح منطقه را محقق کند، متوهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->