توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو درباره برخی محصولات غیرمجاز آرایش چشم

  • کد خبر: ۳۰۸۷۴۱
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹
هشدار سازمان غذا و دارو درباره برخی محصولات غیرمجاز آرایش چشم
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برخی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی چشم از جمله ریمل و خط چشم با نام‌های تجاری اعلام شده، غیرمجاز و فاقد مجوز بهداشتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، این سازمان از مردم خواست از خرید و استفاده از محصولات اعلام شده خودداری کنند و در صورت مشاهده آنها در سطح بازار، موضوع را به مراجع ذی‌ربط گزارش دهند.

بر اساس این اطلاعیه، ریمل با نام‌های تجاری Sipershock Mascara، Long Lash Super Volume Mascara، Original Bell، Lash Plumping Mascara، Charm Color Italy Specialist و Curl Up Volume Mascara غیرمجاز هستند. همچنین خط چشم‌های مایع با نام‌های تجاری Eye Liner، Liquid Deepliner Waterproof Matte، Eyeliner Make Up Black Long Lasting و Eyeliner نیز در فهرست محصولات غیرمجاز قرار دارند.

سازمان غذا و دارو تأکید کرد که محصولات معرفی‌شده در این اطلاعیه تنها مواردی با همین نام‌های تجاری را شامل می‌شود و محصولاتی که دارای پیشوند یا پسوند مشابه باشند، نیاز به بررسی جداگانه دارند. همچنین اگر فرآورده‌ای دارای برچسب اصالت و سلامت باشد، باید کنترل‌های لازم برای اطمینان از اصالت آن انجام شود.

این سازمان از معاونین غذا و داروی سراسر کشور خواست تا نسبت به جمع‌آوری این محصولات غیرمجاز از سطح بازار اقدام کنند و همکاری لازم را برای برخورد قانونی با متخلفان به عمل آورند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->