جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود
سرخط خبرها

ایران تا چه زمانی درگیر کرونا خواهد بود؟

  • کد خبر: ۳۰۸۹۷
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
ایران تا چه زمانی درگیر کرونا خواهد بود؟
وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود کشور تا یک سال آینده درگیر کرونا باشد و مرگ و میرهای ناشی از آن همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ایرج حریرچی در خصوص روند شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: وضعیت کلی کشور در حال حاضر باثبات است و تداوم این ثابت به رفتار اجتماعی مردم بستگی کامل دارد.

وی با اشاره به فرارسیدن تابستان و احتمال اوج‌گیری مسافرت‌ها و تجمعات، هشدار داد: مسافرت به مناطق ییلاقی و گردشگری باعث می‌شود تا ویروس از شهرها به روستای خوش آب و هوای مقصد گردشگری منتقل شود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تا زمانی که واکسن موثری پیدا نشود و بعد از آن هم تا زمان توزیع مناسب واکسن و تاثیر آن در دراز مدت، تنها راه مقابله پیشگیری از بیماری با رعایت فاصله‌گذاری و رعایت بهداشت فردی است.

حریرچی افزود: در مواردی که میزان عفونت در برخی شهرها افزایش پیدا کند، مجبور به قرنطینه و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه خواهیم شد.

وی با بیان اینکه کرونا در استان‌های مختلف با میزان شیوع و همه‌گیری با فاصله زمانی رخ داده است، گفت:۱۰ استان کشور با وضعیت صعودی مواجه هستند و همین استان‌ها در دوره اسفند و فروردین مشکل چندانی نداشت و چرخش ویروس در آنها قابل توجه نبود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شیوع موج کرونا در این استان‌ها و رسیدن به قله را ناشی از رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و و برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی اعلام کرد و اظهار داشت: با توجه به این موضوع باید سیاستگذاری کشور با اجرای محلی را حتما داشته باشیم .

وی ادامه داد: در همین راستا ستاد ملی کرونا در حال تصویب آیین نامه‌ای است  گه طی آن در استان‌های با درگیری شدید با کرونا، تصمیمات استانی گرفته و اجرایی شود.

حریرچی راه حل اصلی مقابله با کرونا را افزایش آگاهی مردم اعلام کرد و افزود: شست و شوی مداوم دست‌ها، رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک به محض خروج از منزل باید مورد توجه مردم باشد.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خطرناک‌ترین کار در سرای کنونی را دیدار به بزرگان و افراد مسن فامیل دانست و تاکید کرد: در این دیدارها افراد ناقل بیماری که بدون علامت هستند طی نیم ساعت آنان را مبتلا به این بیماری کشنده می‌کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد تا ظهر چهارشنبه ۱۹۵ هزار و ۵۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۲۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۹ هزار و ۱۸۵ نفر رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->