تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

استفاده همگانی از ماسک جلو موج دوم کرونا را می گیرد

  • کد خبر: ۳۰۸۴۳
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸
استفاده همگانی از ماسک جلو موج دوم کرونا را می گیرد
اگر ۵۰ درصد جامعه ماسک معمولی استفاده کنند، علاوه بر محافظت از خودشان، از سرایت و انتقال بیماری به دیگران به مقدار چشمگیری هم جلوگیری شده به این معنی که استفاده از ماسک سبب محافظت همگان در برابر بیماری می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا استفاده همگانی از ماسک را راهکاری مهم برای جلوگیری از موج دوم کرونا اعلام کرد و گفت: اگر نیمی از ایرانیان هم از ماسک استفاده کنند، موج دوم بیماری به مقدار زیادی به تاخیر می‌افتد.

مسعود مردانی، متخصص بیماری های عفونی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر که فاصله گذاری اجتماعی را کمتر رعایت می کنیم و از طرف دیگر مجبور به فعال شدن کسب و کار و مشاغل از جمله بازارها، کارخانه ها، مراکز آموزشی و تفریحی هستیم، بهترین کار برای کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا، استفاده همگانی از ماسک است.

وی تاکید کرد: اگر ۵۰ درصد جامعه ماسک معمولی استفاده کنند، علاوه بر محافظت از خودشان، از سرایت و انتقال بیماری به دیگران به مقدار چشمگیری هم جلوگیری شده به این معنی که استفاده از ماسک سبب محافظت همگان در برابر بیماری می شود.

مردانی ادامه داد: نتایج مطالعه دانشگاه کمبریج نشان داد جوامعی که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی کنند، استفاده همگانی از ماسک می تواند در جلوگیری از انتقال بیماری در این جوامع بسیار کمک کننده باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: مطالعه اپیدمیولوژیک در دانشگاه کمبریج هم نشان می دهد که اگر ۱۰۰ درصد جامعه از ماسک پارچه ای استفاده کنند، موج دوم بیماری ۱۸ ماه به تاخیر می افتد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: اگر این موضوع محقق شود، حتی می تواند تا رسیدن واکسن، مردم را از ابتلا به بیماری کرونا حفاظت کرد.

وی ادامه داد: در صورتی که فاصله گذاری اجتماعی تقریبا رعایت نمی شود و ابزارهای نظارتی قوی روی کسب و کارها هم وجود ندارد، بهترین کار همگانی شدن استفاده از ماسک پارچه ای است. به طور مثال رستوران ها باید با ۵۰ درصد ظرفیت کار کنند، اما نظارت دقیق وجود ندارد که این موارد به دقت رعایت شود.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار امیدواری کرد که با تلاش حداکثری دستگاه های متولی، ماسک های پارچه ای با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

مردانی، انجام مسافرت های غیرضروری و تعجیل در بازگشایی را مهمترین عوامل افزایش موارد ابتلا و در نتیجه مرگ ناشی از بیماری کرونا اعلام کرد و گفت: تعجیل در بازگشایی ادارات، مشاغل و محافل و اماکن عمومی و تفریحی، آموزشی و همچنین مسافرت های غیرضروری سبب افزایش مبتلایان و در نتیجه بالا رفتن مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: مردم ضمن نرفتن به مسافرت های غیرضروری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، می توانند از شیوع بیشتر بیماری کرونا و در نتیجه افزایش بستری و مرگ و میر جلوگیری کنند.

مردانی به سه رقمی شدن مرگ و میر ناشی از کرونا در روز شنبه و یکشنبه هفته جاری (۲۴ و ۲۵ خرداد ماه) اشاره کرد و گفت: مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور حدود یک ماه گذشته یک رقمی بوده و به حدود ۴۰ نفر می رسید اما در روزهای اخیر این آمار سه رقمی شده است.

وی تاکید کرد: مردم با انجام کارهایی مانند پرهیز از سفرهای غیرضروری، شست و شوی مکرر دست با آب و صابون و استفاده از ماسک می توانند از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->