پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان؛ از بی انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

پاداش فرهنگیان بازنشسته به زودی واریز خواهد شد

  • کد خبر: ۳۰۹۲۱۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
پاداش فرهنگیان بازنشسته به زودی واریز خواهد شد
مبلغ ۲۳ هزار میلیارد تومان برای پرداخت باقی‌مانده پاداش ۷۵ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ تخصیص داده شد که به‌زودی واریز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تأخیر یک‌ساله در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، نارضایتی‌های گسترده‌ای را در میان این قشر به وجود آورده است. بازنشستگان سال ۱۴۰۲ که تاکنون ۴۰ درصد از پاداش پایان خدمت خود را دریافت کرده‌اند، با برگزاری تجمعاتی مقابل مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه، خواستار تسریع در پرداخت مابقی این مبلغ شده‌اند.

فرهنگیان بازنشسته می‌گویند: تأخیر در پرداخت این پاداش، به‌ ویژه در شرایط تورمی فعلی، موجب کاهش قابل‌ توجه ارزش پول و قدرت خرید آنها می‌شود. تأخیر یک‌ساله در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان در شرایطی است که بازنشستگان سایر دستگاه‌ها مدتی کوتاه بعد از بازنشستگی، پاداش خود را دریافت می‌کنند.

سابقه تأخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت

یکی از دلایل اصلی تأخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت، عدم تخصیص اعتبار لازم در همان سال بازنشستگی است. به‌ طور سنتی، اعتبارات بازنشستگی با تأخیر و در سال بعد تأمین می‌شد. به‌ عنوان مثال، پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۱ در سال ۱۴۰۲ پرداخت شد. این روند دیرینه باعث ایجاد مشکلاتی برای بازنشستگان شده است.

راهکار جدید وزارت آموزش و پرورش

برای حل این مشکل، وزارت آموزش و پرورش در بودجه سال آینده تمهیداتی اندیشیده است. به گفته مسئولان این وزارتخانه، بودجه‌ای برای پرداخت پاداش در همان سال بازنشستگی پیش‌بینی شده که این اقدام می‌تواند به کاهش تأخیر‌ها کمک کند.

در مهرماه ۱۴۰۲، تعداد ۷۵ هزار معلم بازنشسته شدند که این تعداد بی‌سابقه در تاریخ آموزش و پرورش کشور است. تاکنون، این افراد ۴۰ درصد از پاداش خود را دریافت کرده‌اند و ۶۰ درصد باقی‌مانده است.

باقیمانده پاداش به زودی واریز می‌شود

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرده است که موانع پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان برطرف شده و مبلغ ۲۳ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مانده پاداش بازنشستگان ۱۴۰۲ به‌زودی تخصیص خواهد یافت.

وی افزود: این موضوع با همکاری دولت و سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گرفته و در جلسه سران قوا به تصویب رسیده است. منتظر ابلاغ این مصوبه به سازمان برنامه و بودجه هستیم تا تأمین اعتبار انجام و مبلغ به حساب بازنشستگان واریز شود.

پیش‌بینی کم بودجه دلیل تاخیر در واریز پاداش

فرهادی بیان کرد: تأخیر در پرداخت ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ به عدم پیش‌بینی بستر قانونی در بودجه سال ۱۴۰۳ بازمی‌گردد. کل اعتباری که سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت پاداش پایان خدمت کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی کرده، مبلغ ۲۲ هزار میلیارد تومان بود که تماماً به آموزش و پرورش تخصیص یافت.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: از این مبلغ، ۱۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت ۴۰ درصد از پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۲ هزینه شد و بخش باقی‌مانده نیز برای تسویه پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۰ که به دلیل اجرای طرح رتبه‌بندی معوق مانده بود، صرف شد.

وی خاطرنشان کرد: کمبود بودجه و برآورد ناکافی در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ موجب شد تا برای پرداخت مابقی پاداش‌ها، رقم مشخصی در بودجه ۱۴۰۳ لحاظ نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->