جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مکرون: آماده استفاده از مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی هستیم

  • کد خبر: ۳۰۹۳۰۹
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
  • ۱
مکرون: آماده استفاده از مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی هستیم
رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه «برنامه هسته‌ای ایران در حال نزدیک شدن به نقطه بی‌بازگشت است»، گفت که پاریس باید با دولت ترامپ درباره ایران گفت‌وگوی راهبردی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه و با ادعای اینکه «برنامه هسته‌ای ایران به نقطه بی‌بازگشت نزدیک می‌شود»، گفت که فرانسه باید با دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا درباره ایران گفت‌وگوی راهبردی داشته باشد.

ماکرون که در پاریس و در جمع سفرای فرانسه در کشورهای جهان صحبت می‌کرد، گفت رهبران جهان باید از خود بپرسند که آیا باید سازوکار بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را قبل از اکتبر ۲۰۲۵ فعال کنند، یا خیر.

رئیس‌جمهور فرانسه در ادعاهای خود علیه ایران گفت: ایران چالش استراتژیک و امنیتی اصلی برای فرانسه، اروپایی‌ها، کل منطقه و فراتر از آن است و این مساله، موضوع کلیدی گفت‌وگو با دولت آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا خواهد بود.

ماکرون ضمن اتهام‌زنی به ایران، مدعی شد که «برنامه هسته‌ای و موشکی ایران، حمایت نظامی از روسیه در جنگ اوکراین، حمایت از گروه‌های خطرناک در منطقه، اعزام نیروهای نیابتی به آفریقا و تروریسم، مواردی است که نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است».

او همچنین گفت که غرب نباید درباره حاکمان جدید سوریه «ساده‌لوح» باشد. او وعده داد که پاریس کردهای سوریه را رها نخواهد کرد.

ماکرون در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره اولویت‌های سیاست خارجی فرانسه در سال ۲۰۲۵، «ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و صاحب شبکه اجتماعی ایکس را که از افراد بسیار نزدیک به دونالد ترامپ به شمار می‌آید به مداخله در انتخابات سایر کشورها، از جمله انتخابات زودهنگام آلمان در ماه آینده متهم کرد.

او گفت: ۱۰ سال پیش، چه کسی می توانست تصورش را بکند که به ما بگویند که صاحب یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی در جهان از یک جنبش ارتجاعی جدید بین‌المللی حمایت و به‌طور مستقیم در انتخابات، از جمله در آلمان دخالت می‌کند.

ماکرون در عین حال تاکید کرد که «رئیس جمهور منتخب آمریکا می‌داند که متحدی قوی در فرانسه دارد».

رئیس‌جمهور فرانسه درباره ادامه جنگ اوکراین نیز گفت که «راه‌حل سریع و آسان» برای جنگ روسیه و اوکراین نمی‌بیند و تاکید کرد که اوکراینی‌ها باید انتظارات «واقع بینانه» داشته باشند.

او در سخنرانی خود در جمع سفرای فرانسه هشدار داد که اوکراینی‌ها باید «بحث‌های واقع‌بینانه درباره مسائل سرزمینی» با مسکو داشته باشند.

امانوئل ماکرون خاطر نشان کرد که نقش ایالات متحده باید متقاعد کردن روسیه برای آمدن به میز مذاکره در مورد اوکراین باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ٱتشدل
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
0
0
آقای مکرون در تمام طول سیاست کاری خود در همه چیز دچار خودبزرگ بینی شده است هر چیزی را از جهت منفی به آن نگاه می کند در جریان پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا ساز منفی می زند در جریان ارمنستان و آذربایجان طرف آرمن ها را میگیره. در مورد ایران هم حمله مسلحانه را جایگزین مذاکره میکنه. یارو روانی تشریف داره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->