مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم رئیس جمهور تهران را به مقصد اسلام آباد ترک کرد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برنامه آمادگی نیروهای مسلح در سه‌ بازه زمانی پیش می‌رود هشدار نماینده مجلس درباره پیامد‌های خطرناک فروش اینترنتی دارو بدون نظارت داروخانه‌ها وزیر امور خارجه: سفر پزشکیان به پاکستان فرصتی برای بازاندیشی پتانسیل‌های همکاری است پزشکیان پیش از عزیمت به پاکستان: ارتباطات ایران و پاکستان را به نزدیک ۱۰ میلیارد دلار ارتقاء می‌دهیم انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت شهادت حداقل ۱۸ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) چشم‌انداز روابط دوستانه تهران-اسلام‌آباد در آستانه سفر پزشکیان دستیار وزیر خارجه در آستانه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد: مناسبات ایران و پاکستان وارد مرحله تازه‌ای شده است ترامپ برای جنگ هسته‌ای با روسیه اعلام آمادگی کرد ویدئو | ماجرای تقطیع صحبت‌های علی‌اکبر صالحی درباره جنگ در رسانه‌ها چه بود؟ پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟
سرخط خبرها

شبکه جاسوسی وابسته به عربستان و انگلیس در یمن منهدم شد (۱۷ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۳۱۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
شبکه جاسوسی وابسته به عربستان و انگلیس در یمن منهدم شد (۱۷ دی ۱۴۰۳)
سرویس‌های امنیتی یمن امروز دوشنبه از انهدام یک باند جاسوسی وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی عربستان سعودی و انگلیس خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع یمنی می‌گویند که این شبکه جاسوسی، در دسامبر ۲۰۲۴ بازداشت شده است. وظیفه عناصر جاسوسی وابسته به لندن و ریاض، گردآوری اطلاعات درباره توانمندی موشکی و پهپادی یمن و آدرس منزل برخی از سران این کشور است.

نیرو‌های امنیتی یمن با اشاره به اینکه این شبکه جاسوسی وابسته به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی بوده است، تاکید کردند سرویس جاسوسی انگلیس با همکاری و هماهنگی سرویس اطلاعاتی عربستان این مزدوران را جذب، سازماندهی و آموزش داده بوده است تا بتوانند فعالیت‌های اطلاعاتی انجام دهند و از این طریق توانمندی‌های راهبردی یمن را هدف قرار دهند.

به گفته این منابع، افسران اطلاعاتی انگلیس و عربستان این مزدوران را برای رصد و گردآوری اطلاعات از یمن در داخل ریاض پایتخت عربستان آموزش داده بودند. دستگاه‌ها و ابزار‌هایی نیز که برای جاسوسی استفاده می‌کردند به مدرن‌ترین تکنولوژی‌های مجهز بود تا بتوانند اطلاعات و مختصات مناطق مورد نظر را گردآوری کند.

سرویس اطلاعاتی ریاض نیز پس از اینکه عناصر جاسوسی را از طریق افسران سعودی جذب کرده بود، آنان را به مناطق مهم یمن اعزام می‌کردند تا بتوانند قدرت‌های پهبادی و موشکی یمن را تحت رصد خود داشته باشند.

منابع یمنی همچنین گفتند که سرویس‌های جاسوسی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با تمامی اقدامات خود باز هم نتوانستند عملیات یمن برای حمایت از غزه را متوقف کنند.

نهاد‌های امنیتی یمن از کسانی که با سرویس‌های جاسوسی دشمن همکاری دارند خواستند که خود را تسلیم کنند و هشدار دادند که مجازات این افراد می‌تواند تا مرز اعدام نیز برسد.

منابع امنیتی یمن در پایان گفتند که به زودی جزئیات بیشتری در مورد اینشبکه جاسوسی و نحوه انهدام آن منتشر خواهند کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->