قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس! روز جهانی افشاگری علیه دخانیات! ماجرای پدری که تمام اموالش را از دست داد و دست‌به‌دامن فراموشی شد | «حاج‌احمد» آلزایمر ندارد دستگیری دزد سابقه‌دار با ۳۰۰ فقره سرقت، توسط پلیس مشهد کشف جسد خون آلود پیرمرد در کیسه زباله توسط کارشناس شهرداری مشهد ۹ هزار کودک در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند جزئیات حقوق ایام بارداری مادران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد یک زن اماراتی دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری شد
سرخط خبرها

جزییاتی مهم از خودکشی یک عامل جاسوسی در زندان سمنان (۲۰ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۹۳۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۵
جزییاتی مهم از خودکشی یک عامل جاسوسی در زندان سمنان (۲۰ دی ۱۴۰۳)
پس از خودکشی یک عامل جاسوس در زندان سمنان، حالا جزئیاتی از خودکشی این تبعه سوئیسی منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خبری مبنی بر خودکشی یک تبعه سوئیس در زندان سمنان عصر پنجشنبه از سوی رئیس کل دادگستری استان سمنان مطرح شد و به یکباره فضای سیاسی کشورمان را تحت تأثیر خود قرار داد.

نخستین واکنش به این ماجرا از سوی نیکولا بیدو، مسئول روابط عمومی وزارت خارجه سوئیس مطرح شد که اعلام کرد: از طریق مقامات ایرانی در جریان درگذشت یکی از شهروندان خود قرار گرفته و با مسئولان ذیربط ایرانی در تماس است تا دلایل و چرایی مرگ این فرد روشن شود.

ماجرای خودکشی چیست؟

اما ماجرای این خودکشی چیست و فرد مذکور کیست؟ رئیس کل دادگستری استان سمنان امروز ضمن بیان اینکه تبعه سوئیسی که به جرم جاسوسی دستگیر شده بود، در زندان سمنان خودکشی کرد، گفت: این شهروند سوئیسی به جرم جاسوسی توسط نهاد‌های امنیتی دستگیر شده بود و اسناد و مدارک این موضوع نیز وجود دارد و پرونده وی در حال بررسی و رسیدگی بود.

حجت الاسلام محمدصادق اکبری گفت: این تبعه سوئیسی در یک سوئیت به همراه یک زندانی دیگر در زندان سمنان نگهداری می‌شد که صبح امروز از هم‌بندی خودش درخواست می‌کند که از بوفه زندان برای وی مواد غذایی تهیه کند.

وی ادامه داد: این زندانی از مدت زمانی که در سوئیت تنها مانده بود، استفاده کرد و خودکشی می‌کند لذا مسئولان زندان بلافاصله برای نجات این فرد وارد عمل می‌شوند، اما تلاش‌ها برای نجات وی به نتیجه نرسید.

این مقام قضائی گفت: تمام شواهد و مستندات محل نگهداری این فرد بررسی شده است و طبق مستندات، خودکشی محرز است.

اکبری البته هیچ اشاره‌ای به دو موضوع کلیدی، یکی هویت این فرد سوئیسی و دوم زمان دقیق دستگیری وی نکرده است، اما شواهد نشان می‌دهد که این فرد توسط عوامل اطلاعاتی شناسایی و در نهایت دستگیر شده است.

شرایط نگهداری متهم مناسب بوده است

از آنجا که سفارت سوئیس حافظ منافع ایالات متحده آمریکا در ایران محسوب می‌شود، موضوع خودکشی این فرد متهم به جاسوسی برای محافل سیاسی ایران و جهان بسیار اهمیت دارد، زیرا این گزاره مطرح می‌شود که واکنش طرف مقابل در برهه حساس کنونی به این موضوع چه می‌تواند باشد؟

در مقابل، اما طبق اظهارات رئیس کل دادگستری استان سمنان فرد مذکور در سوئیت نگهداری می‌شد و این یعنی شرایط برای وی بیش از هر زندانی دیگر محیا بوده و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شد تا به جرایم وی رسیدگی شود.

موج سواری رسانه‌های بیگانه

لذا رسانه‌های بیگانه و معاند که از همین لحظات اول به دنبال موج سواری بر واقعیت هستند باید این موضوع را مد نظر قرار دهند که وی اولاً در شرایطی قانونی در ایران دستگیر و نگهداری می‌شد و در ثانی آنقدر آزادانه و با احترام با وی رفتار شده که حتی به جای سلول در سوئیت نگهداری می‌شد، جایی که می‌تواند موجبات خودکشی خود را با فراغ بال محیا سازد.

از سوی دیگر باید به این موضوع تاکید کرد که طبق اظهار نظر مسئولان دستگاه قضائی این فرد متهم به جاسوسی بوده و در مراحل رسیدگی به جرایم خود قرار داشته و این اتفاق را برای خود رقم می‌زند.

در نهایت باید دید که دستگاه قضائی آیا در بیانیه یا مصاحبه خبری و تکمیلی، جزئیات بیشتری از خودکشی و هویت فرد دستگیر شده که از اتباع کشور سوئیس محسوب می‌شود، منتشر خواهد کرد یا خیر؟ همچنین برای اظهار نظر بیشتر در این خصوص می‌بایست تأمل کرد.

به نظر می‌رسد، مردم می‌بایست به روایت‌ها و اخبار موثق در این خصوص دقت نظر داشته باشند، زیرا هستند در این میان معاندانی که تلاش دارند از هر فرصتی برای بیان روایت‌های خود بهره گیرند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->