نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

مشوق‌های مادی و معنوی برای منتخبان نشان مشهدالرضا (ع) پیش بینی شده است

  • کد خبر: ۳۰۹۳۵۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
مشوق‌های مادی و معنوی برای منتخبان نشان مشهدالرضا (ع) پیش بینی شده است
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شورای راهبردی نشان مشهدالرضا (ع)، برای منتخبان این رویداد، مشوق‌های مادی و معنوی پیش بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی اظهار کرد: باتوجه به سیاست‌های شورای اسلامی شهر مشهد و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، اهدای نشان مشهد الرضا (ع) در دستور کار قرار گرفت که امسال دومین سال خود را پشت سر گذاشت.

وی افزود: هدف این رویداد، رسیدن مشهد به جایگاه واقعی به عنوان شهر مشهد الرضا (ع) و مضجع منور این امام شریف است، لذا مشهد باید در عرصه‌های ملی و بین المللی و شناسایی چهره‌های موثر و خدوم در مشهد، به عنوان اسوه‌های شهر، سرآمد باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هویت‌های فردی و اجتماعی در هر شهر وجود دارند که هویت بخش شهر هستند البته خاص بودن و ویژه بودن مشهد بالاخص، به خاطر وجود امام رضا (ع) است، وجود این هویت‌ها باعث می‌شود تا یک شهر به جایگاه واقعی خود ارتقا پیدا کند.

حسامی تصریح کرد: ظرفیت نشان مشهد الرضا (ع)، گسترده است در راستای ارتقای اخلاق شهروندی و مسئولیت پذیری اجتماعی می‌توان از این ظرفیت، استفاده‌های بسیاری کرد، شاخص‌های منتخبان، به طور دقیق توسط کارگروه‌های تخصصی تبیین شد تا با مشارکت خود مردم، اسوه‌ها شناسایی شوند.

وی افزود:نشان مشهدالرضا (ع) یک اقدام مردمی است و یک پیوست اجتماعی و فرهنگی برای روز ملی مشهد و دهم دی ماه است که امیدواریم در شورای فرهنگی این روز تاریخی، هویتی و انقلابی در تقویم رسمی کشور ثبت شود.

عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد:افراد باتجربه، صنوف، پیشکسوتان، صاحب‌نظران در انتخاب منتخبان نشان مشهدالرضا (ع) نقش داشتند، هدف ما برجسته کردن خادمان امام رضا (ع) در مشهد است تا بتوانیم الگوسازی برای نسل نوجوان و جوان داشته باشیم.

حسامی گفت: شعار محوری دوره ششم، «مشهدالرضا (ع) جهانشهر برکت و کرامت» است که باید در عرصه‌های مختلف به آن پرداخته شود، کار ویژه رویداد امسال، نشان ویژه مشهد الرضا (ع) بود که به شهید جمهور آیت الله رئیسی داده شد.

وی گفت: در شورای راهبردی نشان مشهد الرضا (ع)، برای منتخبان مشوق‌های مادی و معنوی پیش بینی شده است، البته مهمتر از مشوق ها، پاسداشت شناسایی و معرفی این مفاخر است که در موزه مفاخر مشهد به نمایش در می‌آید و مستندی از زندگی آنها ساخته می‌شود تا بهتر معرفی شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->