گفت وگو با داوران جشنواره ملی عکس «نسل امید» | برنامه ریزی سالانه برای جشنواره ها، کیفیت را ارتقا می دهد بازگشایی مراکز هنری مشهد؛ حمایت مدیران، پویایی هنرمندان آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش نهم) زبان روز و داستان‌های جذاب نیاز کودکان و نوجوانان در حوزه ادبیات دینی اولین تیزر «لاک‌پشت و حلزون» منتشر شد رقابت «جیرفت» و «آتل» در جشنواره «کارتون کلاب» ایتالیا فراخوان «کتاب سال» منتشر شد درخواست نویسندگان از ناشران برای محدودکردن هوش مصنوعی درگذشت جمال اجلالی، بازیگر فیلم سینمایی «آرایش غلیظ» + علت فوت عادل تبریزی: آرزو دارم در مشهد فیلم بسازم | «اجل معلق» نقطه عطف کارنامه کاری من است ثبت‌نام در پانزدهمین دوره جوایز ایسفا تمدید شد فاطمه شکری، بازیگر تلویزیون، در بیمارستان بستری شد همدردی «برد پیت» بازیگر مطرح هالیوود، با مردم ایران جایزه بهترین بازیگر زن و مرد جشنواره والنسیا به سریال «در انتهای شب» رسید آغاز اکران آنلاین ۱۳ فیلم و فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری در فیلم نت صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ نگاهی به سریال‌های جدید تلویزیون ویژه محرم ۱۴۰۴ نماهنگ «رفیق شهیدم» منتشر شد+ فیلم پویش «ایستاده برای ایران» آغاز شد
سرخط خبرها

قطعه موسیقی دنیا دو روزه اثر ایرج خواجه‌امیری منتشر شد

  • کد خبر: ۳۰۹۴۲۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
قطعه موسیقی دنیا دو روزه اثر ایرج خواجه‌امیری منتشر شد
قطعه موسیقی «دنیا دو روزه» با آهنگسازی بهنام خدارحمی و خوانندگی استاد ایرج (حسین) خواجه‌امیری منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قطعه موسیقی «دنیا دو روزه» با ترانه‌ای از شریف توکلی، آهنگسازی و تنظیم بهنام خدارحمی و خوانندگی استاد ایرج (حسین) خواجه امیری خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی ملقب به «پهلوان آواز» به عنوان هدیه زادروز تولد وی تولید و منتشر شد.

کوشا صرافی گهر، پیام طونی، امیر فیروزبخت، امیرحسین زندیان (ویولن)، کوشا صرافی گهر (ویولا)، کریم قربانی، داوود منادی (ویولنسل)، عادل اصغرزاده (کنترباس)، بهنام خدارحمی (پیانو)، افسانه افشار (فلوت)، حسین میرزایی (هورن)، امید امیری، امیر احدی (تار)، علیرضا دهقان، علی دولو (عود)، پریسا احدی (سنتور)، علی ستاری، محمدرضا محمدی (قانون)، امیر فیروزبخت (کمانچه)، بهنام حکیم (جومبوش)، امیر دباغیان (دف و دایره)، بابک خواجه امیری و علی فتحعلیان (تنبک) نوازندگی این قطعه را برعهده داشته‌اند.

«دنیا دو روزه» یک قطعه ارکسترال کلاسیک ایرانی است که همه ساز‌ها به صورت زنده و آنالوگ ضبط شده‌اند و در ابتدا ملودی ساخته شده و سپس ترانه بر روی ملودی سروده شده است. صدابرداران «دنیا دو روزه» رحیم شب‌خیز، مهدی سالک اردستانی، شهروز شب‌خیز، ناظر ضبط صدا الیکا خواجه‌امیری، مدیر هماهنگی محمدرضا تنها و مدیریت و مشاوره رسانه این قطعه برعهده لی‌لا رضایی بوده است.

فرزانه عمیمی‌نژاد همسر پهلوان آواز ایران با انتشار یادداشتی از این قطعه و این صدای ۹۳ ساله حمایت کرد و نوشت: «ایرج و یک فراخوان همگانی برای مهربانی. ادیبان و متفکران جهان چه زیبا دنیا را فناپذیر می‌دانستند و آن را «سرای سپنج» نام نهاده‌اند.

زندگی خود را که مرور می‌کنم. گویی چشم به هم زدنی بوده است و به قول ادبیات رایج این روز‌ها گویی «دو روز» بیش نبوده. در کودکی برایم سوال بود که چرا می‌گویند دنیا دو روز است؟! اینک می‌فهمم و چه سخن‌ها که در سینه‌ام موج نمی‌زند؟!

اندیشه سفارش ساخت آهنگی به بهنام خدارحمی و خواندنش توسط ایرج از پرسشی شروع شد که آیا روزگار، صفات و القابی، چون بی‌مروتی! نامهربانی! بی رحمی را خودش کسب کرده است یا آن را از آدمیان وام گرفته است؟!

این پرسش نامتعارف جوابی متعارف به خود می‌گیرد که این آدمیانند که باهم به جای مهربانی نامهربانند و به جای مروت ناجوانمردی می‌کنند، اما چرا؟! گمان می‌کنم که آنان گفته سعدی را نشنیده‌اند و برای هستی بقایی قائلند، اما من هم صدا با ایرج می‌گویم دنیا دو روز است؛ که گفته هستی را اینگونه ادامه می‌دهم:

غرض نقشی است کز ما باز ماند

که هستی را نمیبینم بقایی»

قطعه موسیقی «دنیا دو روزه» با مجوز وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده و از هم اکنون در رسانه‌های معتبر موسیقی در دسترس علاقه‌مندان است. برای شنیدن قطعه اینجا مراجعه کنید.

موزیک ویدیو «آرام جان» نیز آبان ماه امسال با شعری از محمدرضا یار، آهنگسازی ابوالفضل صادقی‌نژاد و خوانندگی مشترک حسین (ایرج) خواجه امیری و سالار عقیلی منتشر شد.

حسین (ایرج) خواجه امیری متولد ۱۱ دی ۱۳۱۱ خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی ایرانی و ملقب به «پهلوان آواز» است. وی در دوران فعالیت هنری خود بیش از ۲ هزار آواز و تصنیف و ترانه در برنامه‌های مختلف خوانده است. زنده‌یاد محمدرضا شجریان درباره وی گفته بود: «صدای ایرج در تاریخ آوازخوانی ما یک متر و معیار است و هر کس بخواهد در بالاترین حد حنجره صدایی را مثال بزند، می‌گوید صدا شبیه صدای ایرج است».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->